2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Dün bakamadım bi ara yoğundum ama kaçmaz yani ☺
Evet bende bunlara bakıyorum şuan ama iki takım alacağım şuan çok maliyetli olur bana daha alacaklarım var bayramdan sonra bizde nişan bohçası götüreceğiz
Masraflar çoğaldı mi ne :))
Kesinlikle mint yeşili düşünme bile M Mrs_Angel
Biz niye böyleyiz ya illede beğendiğimizden aldiriyoruz :))

Indirimde kuzu kaçirma standla kurabiyelik cok guzel duruyor

auralee bernardonun kiler daha güzel geldi bana ama bu soluk gibi benim albümde var bebek mavisi ve pudra bi bak istersen daha canlı onun grisi olanda var
tamamdır kuzucuk bende mit yeşili alıyorum dediğin gibi kesinlikle katılıyorum fikrine sağol

sağol curly cimmm bende senin gibi nette tesadüfen görmüştüm sonra canlısını bakmaya gittim aşık oldum ve bekledim indirimini şimdi alacağım stand kurabiyelik ve dediğin gibi reçelliğide sende tamamla bu fırsat iyi

huyumuz ıslansın cıvık cıvık düşünmüyorum ve alıyorum kuzucuklar.. benden mutlusu yok şuanda ne yalan diyim. illede olacak illede

ilk linki açamadım çatladım görmek isterimm

Ben yenıden ceyız yapmaya baslıyımm heralde sanırsam galıbaa evett evettt başlamalıyımm

huyumuz ıslansın cıvık cıvık düşünmüyorum ve alıyorum kuzucuklar.. benden mutlusu yok şuanda ne yalan diyim. illede olacak illede
nettende alabilirisin canım bana hediyeydi netten aldık eve geldi. çalak bi iki parça vardı birde fincan tabaklarındaki desenler kaymıştı götürdüm mağazasına değiştirdiler . sorun çıkmıyor. netten rahatca alabilrisn

sakin ol şampiyon yanındayız biz burda ne güne duruyoruz fikirlerin babasıyız, karar noktasıyız, rahatlatıcı kelimelerin sultanıyız dimi kızlar

Kesınlıkleee nerdeyse hepiniz benden önce nişanlanıyorsunuz zatrenn o deneyımler tarafımdan ıtına ıle alınacakk

Ohoo dur daha bak nasıl artacak o masraflar Ya ayrıca bak şimdi pembeyi azıcık da olsa beğensem tercih derdim ama cidden pembe takımı ağlatmış bence hiç sevmedim
Ya ben aldım zaten, fikir olsun diye atıyorum. İki tane 6 kişilik günlük alıcaktım, biri desenli diğeri de onunla kombinleyebileceğim düz beyaz olacaktı. Desenliyi aldım, gelsin canlı göreyim ona göre düz beyaz takım bakıcam.
ilk linki açamadım çatladım görmek isterimm
Ay evet link vermemiş ya böyle çok tatlı gelmişti bana, geçen canlı da gördüm ama yine alacak olsam yine o sarı tabakları alırdım bundansa Kütahya porselen güzel desenler yapmaya başlamış artık.
Evet bernardo o konuda çok güvenilir gerçekten. Tabağı götürdüğünde bakmıyorlar bile kırık mı çıkık mı? Beğenmediysen tamam diyor alıp hemen yenisini getiriyor. Ciddi anlamda memnun kaldım oradan yaptığım alışverişlerden.

Eklentiler

• images.jpg
    1,9 KB · Görüntüleme: 33
evet evet fişe bile bakmadıki şimdi evde kırsam bile götürsem değiştireceklermiş gibi bi hava sezdim
isim ne diye geçiyor kuzu senin
özelden yazıyorum

ay sorma ya katlanarak gidiyor resmi atmışssında büyütecimi alıp baktım kuşum
ben günlük yemek takımı aramaktayım sade bişey olsun istiyorum ama renklide alabilirim bilemedim
uygun olursa iki tane alacağım artık
bernardodan bende çok memnunum hemen değiştiriyorlar faturaya bile bakmadan
nişanlandık sabahına şehir dışına gitti bugün dönecek dün konuştuk bana dedi hitap şeklimiz değişssin anne baba diyelim başta diyemezsek diyemeyiz falan o diyor zatende beni yumuşatmak için ortaya konuşuyor bize gelmeni isterim ortama alışırsın en azından falan dedi ya çok heyecanlanıyorum böyle durumlarda

Allah allah büyüktü fotoğraf. Anlamadım.
Ay bak ne güzel oldu her şey, artık aileler kaynaşıyor :)
of of bernardonun bizden çekeçeği mi var ne
Şu dünyada iki üç iyi niyetli firma kaldıysa sayemizde yok olacak onlar da

Allah allah büyüktü fotoğraf. Anlamadım.
Ay bak ne güzel oldu her şey, artık aileler kaynaşıyor :)

Şu dünyada iki üç iyi niyetli firma kaldıysa sayemizde yok olacak onlar da
ayy kaynaşmaya çalışıyoruz kuzum kaynaştırma çalışmalarına başlamış durumda
hakiketten ya adamlar bizi gözetiyor firmayı batırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…