Yaa bak gelsin tatillerr :)Mrs Pink dinlemeye calisicam kuzum tavsiyelerini insallah cok eglenmeyi planliyorm ama sonrasini düşünmeden edemiyorum neyseee balayi cok heyecanlandiriyor @Auralee. Bak dinlemeye basladim bile
Teşekkür ederim kuzular :)
Yaaa evden çıkarken ev çok kalabalıktı falan ağlamadımAnlamadan çıktım öyle babamla. Çok fena bir duygu ama öyle gün içinde deli gibi ağlayan ben orada ağlamadı yani :)
Dışarda da davul zurna vardı zaten gelinlik kuyruğuyla halay merasimi fıtık ettiğimden duygular da kayboldu
Kına günü aksilikler yaşadım. Kınadan önce inanılmaz çok ağladım. Mahfoldum yani öyle diyeyim.
Sonra herkes güldürmk için ama yanlış zaman şimdi ağlamicaksın akşama falan dedi. Ben de susunca herkese söyledim akiama ağlayamam göz yaşı kalmadı beklemeyin diye
Ama o koltuğa oturdum o müzik bir başladı ben yine iptal tabii, annem geldi sarıldı ağlama dedikçe daha çok katılıyorum. O da ağlıyo çünkü.
O an çok zordu gerçekten.
Düğün sonrası babama sarılınca ağladım. Eşime bişiler söyledi çünkü " artık sana emanet sana çok güveniyorum benim güvenimi boşa çıkarma falan vs". Sonra ben ağlayınca ağlama baban burda dedi gözleri doldu orda bi daha katıldım falan.
Böyle yani :)
hadi Allah yardımcın olsun canım :) güzel güzel atlat gel bakalım burayaKizlar ben geldimmMrs Pink i gormeye
Cok guzel olmussun canim masallah cok duygulandim yazdiklarini okuyunca zaten gözyaşları hazir bekliyor
Bak ara ara oluyor hala di miayy kıyamam yaa, bizim bi ayı geçti ama bazen kötü olabiliyorum dün evi özledim diye oturup ağladım inanırmısın
Mrs Pink dinlemeye calisicam kuzum tavsiyelerini insallah cok eglenmeyi planliyorm ama sonrasini düşünmeden edemiyorum neyseee balayi cok heyecanlandiriyor @Auralee. Bak dinlemeye basladim bile
Bol şans kuzucum herşey gönlünce olsun inşallah! :)Kizcelerr ben kaciyorumm instagramda Foto paylasirim buyuk ihtimall opuyorum hepinizi bana sans dileyinn
bizede hiç bir konuda destek olmadılar zaten ve hiç demiyorlar hangi aşamadasınız biz şunu bunu yaparız siz geri kalanını halledin demiyorlar bildiğin herşey üstümüzde bende nişanlıma üzülüyorum bi taraftan ama oda benim için katlansın evet en başta istemedim ama geçerli sebepler mantıklı geldi şimdi de güvenimi sarstıkları için vazgeçtim daha zamanda var ki siz çok iyi hazırlanmışsın dediğin gibi doğru alışveriş yapılırsa fazla borcunda olmaz ben her adımda yarısına hep ortak oldum masraflarımızın düğün için salon parasını bile yarı yarı ödeyelim dedim belki bana kızacaksınız niye bukadar üstleniyorsun ama ne yapayım bilemedimcanım benim bizdede aile sadece salon- gelinlik paralarını karşıladılar. evime kimseye para harcatmadım. ve düşün 10 ay içinde hazırlandık hemde eşim o dönemde ilk zamanlar çalışmıyordu 7 ay falan maaşlıydı düşün. kimseye karıştırmadan evimizi düzdük ufak birde balayı yaptık gene kendi paramızla. şimdiden ufak tefek borçlar var 2-3 aya hepsi bitiyor. süreç uzun. akıllı olup mantıklı alışveriş yapacaksın paranı doğru harcayacaksın pekalada 2 kişi yapabilir bence. ki borcada girilipte yapılabilirde. yeterki birbirinize destek olun. benimkide düğüne bir haftaya kadar başımın etini yedi yetişmicek para yetmicek nasıl döücez falan filan die. evet bu 2 ay
zor geçecek ama geeçcek. düğünden sonra dedi boşuna seni yıpratmışım die. eminim seninkide aynısı olacak.
mrs pink ben göremiyorum resimlerini eğer uygunsa bende bakabilirmiyimHaha olsaaDur elimdekilerden bi iki tane şey ediyorum hemen şuan kuzu
evet aynen düşündüğün gibi ben çok istiyorum mayıs olsun diye sırf işi yokuşa sürsün kabul edeyim diye yapıyor peki neyapmalıyım uzasada dik başlılığımı isteğimi uzunda olsa zaman yaptırayımmı kabul mu etmem gerekecek yoksaKeske baştan olur demeseymişsin ama tabi hiç bişey için geç değil bencede düğün yap, ilerde bakıp hatırlayabileceğin bi düğünün olması güzel olur ayrıca o zaman mantıklı geldi şuan böyle istiyorum diyebilirsin ertelenme kısmı belki seni caydırmak için olabilir
Sakin ol hiçbişey için kendini sıkma kuzuu inşallah herşey çok güzel olucak ayrıca tabiki instagramda takipteyimKizcelerr ben kaciyorumm instagramda Foto paylasirim buyuk ihtimall opuyorum hepinizi bana sans dileyinn
Aynen öylee kuzu :)Bak ara ara oluyor hala di mi
Şükredilecek çok şey var mutlu olmaya bakmalıyız . Özlem kaçınılmaz. Bol bol ziyaretle durumu kurtarmaya çalışıcaz artık :)
Ohh işte böyle
Balayı ennn şahane kısmı zaten, heyecanlanmakta haklısın kesinlikle
bence ilk başta beraber ödeyelime girme. bellimi olur belki ailesi yapmak ister. ama baktın iş gerçekten zorlanıyor ozmaan yapılabilir. bzi iyi niyetli düşüünüyoruz yaparız ederiz destek olunur falan diye. ama malesef erkekler böyle değil. he ayrıca gerçekten sizden başka kimse sizin kadar düşünmüyor ki bazen sadece sen düşünüyorsun erkekler için önemli değil çünkü. bizimde eşimin ailesi bir kere olsun ne durumdasınız bir şeye ihtiyacınız varmı demedi. kimseden bekleme böyle birşeybizede hiç bir konuda destek olmadılar zaten ve hiç demiyorlar hangi aşamadasınız biz şunu bunu yaparız siz geri kalanını halledin demiyorlar bildiğin herşey üstümüzde bende nişanlıma üzülüyorum bi taraftan ama oda benim için katlansın evet en başta istemedim ama geçerli sebepler mantıklı geldi şimdi de güvenimi sarstıkları için vazgeçtim daha zamanda var ki siz çok iyi hazırlanmışsın dediğin gibi doğru alışveriş yapılırsa fazla borcunda olmaz ben her adımda yarısına hep ortak oldum masraflarımızın düğün için salon parasını bile yarı yarı ödeyelim dedim belki bana kızacaksınız niye bukadar üstleniyorsun ama ne yapayım bilemedim
Yani ben senin yerinde olsam düğünü yapardım, sonuçta o ertelenmesine razı olabiliyosa sende olursunevet aynen düşündüğün gibi ben çok istiyorum mayıs olsun diye sırf işi yokuşa sürsün kabul edeyim diye yapıyor peki neyapmalıyım uzasada dik başlılığımı isteğimi uzunda olsa zaman yaptırayımmı kabul mu etmem gerekecek yoksa
Belki kazayla ödemeye kalkabilirler doğrubence ilk başta beraber ödeyelime girme. bellimi olur belki ailesi yapmak ister. ama baktın iş gerçekten zorlanıyor ozmaan yapılabilir. bzi iyi niyetli düşüünüyoruz yaparız ederiz destek olunur falan diye. ama malesef erkekler böyle değil. he ayrıca gerçekten sizden başka kimse sizin kadar düşünmüyor ki bazen sadece sen düşünüyorsun erkekler için önemli değil çünkü. bizimde eşimin ailesi bir kere olsun ne durumdasınız bir şeye ihtiyacınız varmı demedi. kimseden bekleme böyle birşey
umut fakirin ekmeğidir :)Belki kazayla ödemeye kalkabilirler doğru
bence de kızlarBencede inanma kuzu bu klasiktir onu alma bunu yapma, onun yerine altın yapalım istemiyorum altını alıcam de al içinde kalmasın
hızlıca olan buysaEveet arkadaşdan gelen bir foto daha eklendi kuzular
Bir de ilk yemeğimizi ekledim. Düğünden sonraki gün hazırlamıştım. Çok da açtık hızlıca böyle oldu
Haha sağol kuzu, çayları yere döküp bırakıyor olabilirim ama böyle şeyler de yapıyorum işte öyle düşünmelisinhızlıca olan buysaharika görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?