2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmem hasta hasta kesin !!!!ruh hastası

Allahtan şu an uyuyor yoksa o sinrle herşeyi söyleyebilirim yani işe veremiyorum kendimi ya 1 değil 2 değil yani yeter
Beraber kullaniyorsaniz eger o yuzdendir diye dusunuyorum canim belki boyle kizsal sayfa filansa ne biliyim mesela ceyiz vs gibi istemiyordur listendekilerin gormessni

Yok canım sadece isteme ve söz oldu yüzükler takıldı..Nişanı da gittiğimiz zaman orada konuşucaz inşallah :)

bizim ki gibi olmuş seninde ama biz geldiklerinde nişan tarihini konusmuştuk sizden farklı olarak.aynı şehirlerde olmayınca telefondan halletmek zor oluyor bazı şeyleri.şimdide nişan için heyecanla bekliyorum,umarım o günde heyecandan unutmam herşeyi :)

hayırlı olsun.bişi kalmamış Nisan'a ztn,,telaş koşturma derken geçer gider.mutluluklar :)

coookk az kalmis kii. Bizim 2016 haziranda filan olcak

Beraber kullaniyorsaniz eger o yuzdendir diye dusunuyorum canim belki boyle kizsal sayfa filansa ne biliyim mesela ceyiz vs gibi istemiyordur listendekilerin gormessni

yok canım hesaplarımız ayrı. adamı rahatsız ediyor sayfalar batıyor deli midir nedir

Öyle deme canım ya sende haklısında olur arada tuzu biberi bunlar ilişkinin kendini sıkma

bizim tuzumuz biberimiz hep net zaten çok şükür yani..

sıkmadan da olmuyor boş işler saçma şeylerle uğraşıyor muyum ders çalışmam lazım bunlarla uğraşanana kaadar

sanane be adam kalan benim sananeeeee

Güldürdün beni :) sen biraz sakinleş canımm

Bizde konuşucaktık ama bayaa kalabalıktı o yüzden konu açılmadı bende iadei ziyaret için ne zaman gidicez onu heyecanla bekliyorumm :)

Selam kızlaar :) giriş müziği için seferad seni ne çok sevdiğimi düşündüm. Giriş içinde acaba oya& bora sevmek zamanı nasıl olur ki:)) yada gökben aşk dediğin laftır :)

Güldürdün beni :) sen biraz sakinleş canımm

geçen cumadan beri üzerimde bir negatifkik var bağırma kavga etme gibi.

Bugün gibi ağlama gibi hisler var ne oluyor anlamadım ya herkese bağırıyorm snirleniyrm

Selam kızlaar :) giriş müziği için seferad seni ne çok sevdiğimi düşündüm. Giriş içinde acaba oya& bora sevmek zamanı nasıl olur ki:)) yada gökben aşk dediğin laftır :)

Seferad olabilir güzel şarkıı bence

geçen cumadan beri üzerimde bir negatifkik var bağırma kavga etme gibi.

Bugün gibi ağlama gibi hisler var ne oluyor anlamadım ya herkese bağırıyorm snirleniyrm

Acaba hastalık zamanın yaklaşmış olabilir mi?

dur cnm yaa bi sakinleşin bence.facebook yüzünden ayrılır mı insan..bence şuan ikinizde sakinleşin,daha sonra anlat ona bu tavırdan rahatsız olduğunu

analmıyor mu ki ne desem de canım kendi dediği olsun istiyor

HASTALIĞIMA DAHA 1 HAFTA VAR KIZLAR.

Off ya sinir oluyorum böyle sırf inadına yapıyorum o vazgeçtiği için bende tekrardan beeğeniyorummm

gören 5 yaşında çocuk sanır yani.

dün konuştuğum burcu evleneceğim burcuydu bugünki yabancı biri dedi..

herşeyime karışma bn sana karışömıyorummm dedim buna istinaden yukarıda yazdgmı yazdı bana

Kızlar ben de çok kötü durumdayım, dün ağlamaktan gözlerim davul oldu. Tartışma nedenimizi anlatmayacağım ama söyledikleri ile tüm kazandığı güveni yerle bir etti. En başa döndük. Uzun zamandır kendimi böyle boşlukta hissetmemiştim. Her şey nasıl eskiye dönecek bilmiyorum. Moralim çok bozuk..

erkekler bzn çok sinir bozucu davranıp,düşüncesiz olabiliyorlar kızlar haklısınız.yaşadıklarınızı da en iyi siz bilirsiniz ama sakinleşince alın eğer bi karar alacaksınız umarım en kısa sürede hallolur sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…