- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Beraber kullaniyorsaniz eger o yuzdendir diye dusunuyorum canim belki boyle kizsal sayfa filansa ne biliyim mesela ceyiz vs gibi istemiyordur listendekilerin gormessniBilmem hasta hasta kesin !!!!ruh hastası
Allahtan şu an uyuyor yoksa o sinrle herşeyi söyleyebilirim yani işe veremiyorum kendimi ya 1 değil 2 değil yani yeter
Yok canım sadece isteme ve söz oldu yüzükler takıldı..Nişanı da gittiğimiz zaman orada konuşucaz inşallah :)
merhaba kızlarr bende 18 nisan da evleniyorum Allahımm zaman durmuş sanki2010 yılındn beri tanışıyoruz 2014 mayıs da nişanımız oldu hayrlısıyla düğüne gün sayıyorumm Alllahıımm zaman cabucak geçsin inşşllah :)
coookk az kalmis kii. Bizim 2016 haziranda filan olcakmerhaba kızlarr bende 18 nisan da evleniyorum Allahımm zaman durmuş sanki2010 yılındn beri tanışıyoruz 2014 mayıs da nişanımız oldu hayrlısıyla düğüne gün sayıyorumm Alllahıımm zaman cabucak geçsin inşşllah :)
Beraber kullaniyorsaniz eger o yuzdendir diye dusunuyorum canim belki boyle kizsal sayfa filansa ne biliyim mesela ceyiz vs gibi istemiyordur listendekilerin gormessni
Öyle deme canım ya sende haklısında olur arada tuzu biberi bunlar ilişkinin kendini sıkma
bizim tuzumuz biberimiz hep net zaten çok şükür yani..
sıkmadan da olmuyor boş işler saçma şeylerle uğraşıyor muyum ders çalışmam lazım bunlarla uğraşanana kaadar
sanane be adam kalan benim sananeeeee
bizim ki gibi olmuş seninde ama biz geldiklerinde nişan tarihini konusmuştuk sizden farklı olarak.aynı şehirlerde olmayınca telefondan halletmek zor oluyor bazı şeyleri.şimdide nişan için heyecanla bekliyorum,umarım o günde heyecandan unutmam herşeyi :)
ilişkimiz bitme noktasında
Güldürdün beni :) sen biraz sakinleş canımm
Canım abartma lütfen olurmu öyle şeyy
Selam kızlaar :) giriş müziği için seferad seni ne çok sevdiğimi düşündüm. Giriş içinde acaba oya& bora sevmek zamanı nasıl olur ki:)) yada gökben aşk dediğin laftır :)
ilişkimiz bitme noktasında
geçen cumadan beri üzerimde bir negatifkik var bağırma kavga etme gibi.
Bugün gibi ağlama gibi hisler var ne oluyor anlamadım ya herkese bağırıyorm snirleniyrm
dur cnm yaa bi sakinleşin bence.facebook yüzünden ayrılır mı insan..bence şuan ikinizde sakinleşin,daha sonra anlat ona bu tavırdan rahatsız olduğunu
dur cnm yaa bi sakinleşin bence.facebook yüzünden ayrılır mı insan..bence şuan ikinizde sakinleşin,daha sonra anlat ona bu tavırdan rahatsız olduğunu
gören 5 yaşında çocuk sanır yani.
dün konuştuğum burcu evleneceğim burcuydu bugünki yabancı biri dedi..
herşeyime karışma bn sana karışömıyorummm dedim buna istinaden yukarıda yazdgmı yazdı bana
Kızlar ben de çok kötü durumdayım, dün ağlamaktan gözlerim davul oldu. Tartışma nedenimizi anlatmayacağım ama söyledikleri ile tüm kazandığı güveni yerle bir etti. En başa döndük. Uzun zamandır kendimi böyle boşlukta hissetmemiştim. Her şey nasıl eskiye dönecek bilmiyorum. Moralim çok bozuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?