2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hepsini hayal ettim de gönlüne göre versin canım Allah hiç bi aksilik çıkmasın mimaramı yaptırıyosunuz evi nasıl oluyo herşeyi o mu seçiyo ev için
biraz üzerine düşsün önemsesin demi yok beyefendide hiç bişe
işte erkekler bizim kaadar ince düşünemiyolar malesef ki akılları havada bayanlar daha olgun canım kaç yaş var aranızda

herşey olacagına varıyor canım düğünden gelenlerle beraber arabayı satsanız ev için teminat olur en azından...
arabanın çok aciliyeti yoksa sizin için tabi

3yaş var. Ama çocuk gibi

herşey olacagına varıyor canım düğünden gelenlerle beraber arabayı satsanız ev için teminat olur en azından...
arabanın çok aciliyeti yoksa sizin için tabi
Canım arabayı satamayız. Çünkü büyükşehirde gerek araba bide 10 saat yol otobüsle çekilmez o yüzden diyoruz arabq elimizde kalsın yaza kadar para biriktirelim. Ailemize diyelim evimizi biz alalım eşyalarını onlar alsınlar die

hepsini hayal ettim de gönlüne göre versin canım Allah hiç bi aksilik çıkmasın mimaramı yaptırıyosunuz evi nasıl oluyo herşeyi o mu seçiyo ev için
şirketin mimarıyla beraber beraber çalışcaz canım sevgilimde zaten mühendis
ev çok güzel ama daha kullanışlı hale getirmenin peşindeyiz açıkçası
bahçe var yine girişte büyük bi balkon var bide üst katta teras bahçeyle balkonu yazın rahatlıkla kullanabilirsiniz terası kış bahçesine çevirelim dedi tamam dedim:)
yatak odası büyük ama fazla eşya bogar giyinme odası olunca daha ferah olur banyonunda duvarını kırınca banyo aksesuarla beraber odada bütünlük sağlar dedi onuda kabul ettim
bi ardiye şarttı onun içinde merdiven altını uygun gördüler
mutfagı nasıl istediğime karar veremedik
parkeler fayanslar filan hep değişcek :)

tabi uzun yol için araba şart oluyo

Aynı şehirde daha kolay olur hazırlıklar diye düşündük canım.. yok canım ya 1 kere evleniyorsun sorun etmezler bence

Sıcak sıcak siparişlerimi paylaşıyorum kızçeler..

Yüz ve el havlusu aldım.

Mutfak için elbezi, daha önce bunun tutacağını da almıştım :)

Bunu mağazada görüp çok beğenmiştim, kapı önü ağırlığı.. Ben tam bir kedi manyağıyım da birazcıkın

Bunu da uyguna bulunca bohça için aldım. :)

Güzelmiş tatlım güle güle kullan :))

canım ne güzzel listen ya sağol

canım baban denedi mi memnun kaldı mı bende nişan boğçasına alcam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…