2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canm sözleşme yap anlat durumunu. Randevuyu o zamna al :) bide ben 1saat beklettikleri için her ay kavga ediyorm. Sözleşmeni al ve kaybetme. Ben tüketici haklarına başvurcaktım sonradan ayarladılar
Tamam en güzeli hatta şimdi de görüşmeye gidebilirim randevuyu ordan da alırım hemde merkezi gezmiş olurum :)

bu fincanlardan gören, duyan insanlık namına bana da haber versin

zide dekor var hayalseverrr dan öğrendiğim orda bunlardan var galiba https://www.zidedekor.com/mutfak/fincan-takimlari/pembe-Cicekli-6-li-kahve-fincan-takimi?page=2

kol 6 seansta bitmiyo amaa

valla bitmese de azalsın canım sıkıldım yani sonu yok al al bitmiyor iki günde çıkıyor, seyrelmesine de razıyım. siyah benim tüylerim malesef çok kötü görünüyor çıkınca

biraz gösterişli bişey olsun diyorum ama çok karmaşık görünüyolar sanki
ve sonradan değiştirmemde nedense alyans değiştirmeye çok karşıyım

al benden de o kadar. ömürlük olsun istiyorum, eşyama çok bağlıyımdır ben direkt duygusala bağlarım ayrılamam yani hele ki alyans en özendiğim şeylerden biri. bu konuya bi el atalım benim de hala kararsızlıklarım var

canım tüylerin uzunken değil jiletle alıp 3-5gün sonra git yeter. habire jilet vurmuyosun lazere gittikten 1ay sonra ancak çıkar o sırada alırsın bi de diğer seansa gitmeden 3-5 gün önce. ayrıca kontrol seansı oluyor normal seanstan 15 gün sonra. kalan olursa alıyorlar.

memnun kalmayan görmedim canım sen istersen önce bacaktan başla, bi gör nasıl olduğunu sonra zaten genitale koşarak gideceksin

Son düzenleme:
Haklısın canım ama genital asıl problem bide benim boy 1,73 bacak çok uzun 2000tl sadece bacaklara gider Bilmiyorum ama tavsiyeni düşünücem

Kızlar canm o kadar skkın ki. Dün yine tartıştık. Çok umursamaz ya benim gösterdiğim seçenklere bile fikir söylemiyo. Bende çıldırdım ve dün baya tartıştım. Konuşmayı düşünmüyorum.

kızlar ben bugün yokum evdeki değişiklikler için mimarla görüşmeye:)

ben geldim kızlarr çok güzel fikirler oluştu aklımda ama acele etmek istemiyorum:)
ne zor işlermiş bunlar böyle :)

konuşmadan hiç bişeyi çözemezsiniz ki canım özellikle bu süreçte iletişimi koparmamanız lazım...
niye böyle yapıyo ki?

konuşmadan hiç bişeyi çözemezsiniz ki canım özellikle bu süreçte iletişimi koparmamanız lazım...
niye böyle yapıyo ki?
Canım biraz burnunu sürtecem ilk defa bu kadar küs kaldık. Valla davetiyeyi gelinliğimi beğenip ona faturayı gönderecem :))

düğün stresindendir canım biraz rahat bırak sonra sakinlikle git üstüne eee damat olmak kolay değil onada hak vermek lazım

zor olmaz mııı koskoca bi dünya düzenliyosun şekerim tatlı zorluklar
çok güzel olcak inşallah
yatak odası için gardrop almamaya karar verdik giyinme oldası olucak oda daha ferah görünürmüş:)
ebevyn banyosunun duvarı kırılıp cam olucak :)
merdivenlerin alt kısmıda dolap olucak :)
terası camla çevreleyip kış bahçesi yapıcaklar:)
bide kütüphane istiyoruz oda çalışma odasına olcak heralde :)
Hoşgeldin canım:)
valla yavaş yavaş anlamaya başladım :)

bizde ev alacaz ama nasl alacaz bilmiyorum. Arabayı da değişmemiz lazm

Kızlar trendyolda sarevin nevresim takımı gördüm nasıldır acaba. Fiyatı ucuz geldide nasıldır acaba.

hepsi olur kuzum hiç sıkma canını önce bi güzelce düğünü yapın:)
inşallah güzel bi ev sahibi olursunuz :)
İnşallah canım korkum daha ilk yılımızdan evin borcu altına girecez. En az 200 milyar. E daha eşya adına hiç bişe yok insan düşünüyo ister istemez
dediğin gibi adamın daha düğün var ve adamın umrunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…