- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Tabii ki tatlim sen olcusunu soylersin ona gore calisirim ben :) mesela evlenme teklifi ettigi tarih mekan sonra ilk tatil aranizdaki espriler ozel seyler filan canim :)sende listeme girdin bakalım benim sonum ne olcak böyle
çok begendiğim bi çerçevem var evde boyutunu tam bilmiyorum ona uygun isterim:)
sen çalışmayı bana çerçevesiz gönderebilir misin peki :)
ayy bide bizde ilk çok nasıl seçiceksem
anlaştık tatlım :)Tabii ki tatlim sen olcusunu soylersin ona gore calisirim ben :) mesela evlenme teklifi ettigi tarih mekan sonra ilk tatil aranizdaki espriler ozel seyler filan canim :)
Tamamdiir canim :) benim icin bi zevk olucakkanlaştık tatlım :)
ben bi liste yapıyım çerçeveyide ölçiyim sana haber veririm :)
ben evlilik setinini alırken onada dokunmuştum pamuk gibiydi :)Kızlar Cemil İpekçi bornoz takımlarını yakinen gördünüz mü? Nasıldır, iyi midir? Bir sitede 199tl ye buldum ama güvenemiyorum adi bişi çıkar diye..
ben evlilik setinini alırken onada dokunmuştum pamuk gibiydi :)
Canım nerden istersen sorabilirsin:)) cevaplayabilirim:)))Kuzu konuyla alakası yok ama lazere gidiyorsun maden sana sormak istediğim bikaç konu var. Burdan mı özelden mi konuşalım? (kızların midelerini kaldırmayalım)
gayet uyguna bulmuşsun canım :)Ya görüntüsü de güzel ama insan tereddüt ediyor işte, sağolasın canım.. Bakalım biraz daha düşüneyim olmazsa o seti alıcam çok uygun sadece terlikleri yok, onları da ben istemiyorum zaten :)
Canım bende batık yoktu ama hallediyodur. Zaten jilet yapıosun ya o zamn sorun kalmaz herhalde :))math27 (inşallah doğru kişiyi etiketlemişimdir ) canımcım bu mesajı gör lütfen.. Ya da lazer epilasyon yaptıran tüm gelin adaylarına burdan seslenmek istiyorum........... Hacılar!! Özellikle bikini bölgesine yaptıranlar tüm batıkların tedavisi ortalama kaç seansta oluyor? Batık baya derinlerdeyse de hallediyor mu lazer? Bileniniz duyanınız var mı?
bence 2 :)
Kadının bana dediğine göre 2-3 kez koyu renkli tüylerim için gidebilirmişim alexandrite lazere ama pek bişey değişmezmiş. Yani tüylerimin belkide %10 sadece onunla alınır gibi konuştu.. %90 içinde iğneliye katlanamam ki
biraz gösterişli bişey olsun diyorum ama çok karmaşık görünüyolar sanki
Sağol canımm kızlar cevapladı ama batık olayını soracaktım asıl sende yokmuşCanım nerden istersen sorabilirsin:)) cevaplayabilirim:)))
O ütüleme aleksandrite gibi etkili mi canım? Birde sağlık açısından en iyi olanı aleksandrite diye duydum o ütüleme nasıl oluyor bilgin var mı? Son olarak baya ağrısız oluyormuş o dolayısıyla acaba fiyatıda pahalı mıdır? Diğeri bile pahalıCnm igneli cok az tuy kalirsa uygulaniyo. Sen o zmn diod cihazina gireceksn.utuleme oluyo yani
hepsi çok güzeller tatlım o sözde çerezlikten bende de varbu arada şöyle bi hava almaya çıkıp kendini tekzende bulup şunları alan hatuna minnakprenses denir
patlamış mısır tabaklarım(popcorn da neymiş)
Eki Görüntüle 1273688 Eki Görüntüle 1273690 Eki Görüntüle 1273691 Eki Görüntüle 1273689
salata kasasei( yazılarına bayıldımm)
Eki Görüntüle 1273692
Eki Görüntüle 1273693 ölçü kaplarım
Eki Görüntüle 1273694 bu da sözde çerezlik de, buna nasıl sığsın allah aşkınasosluk gibi kullanırım
Eki Görüntüle 1273695 zeytin tabağı
Eki Görüntüle 1273696 kahve yanı su bardaklarım(6 lı )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?