tam 1 ayınız kalmış canım bol bol heyecan stres vardır ikinizde deçeyizlerin gitti mi?
ohh ne güzel şimdi rahatsınızdır evde yerleştiği için :) kız ne güzel yatmasın işte beraber yatıngitti evi de yerleştirdik hatta nişanlım evimize geçti oturuyo ben düğünden sonra gidicem başka şehir olduğu için:) yatağımıza kadar hazırladık ama ben sensiz orada yatmam diyo kanepede yatıyo çocukcağız:)
bence tutun canım yaz aylarında yer bulmak çok zor olurben dde 2016 temmuz gelini olacagım ama henüz düğün yerini tutmadık şimdiden tutmalı mıyız
hoşgeldin aramıza canım :) tam tarihiniz belli mi?Ben de bu sene eylul geliniyim.
Cok ani oldu her sey
Araniza katilmak isterim
Hosbuldum canim :)hoşgeldin aramıza canım :) tam tarihiniz belli mi?
Oo yakınmış :) hazırlıklar ne durumdaHosbuldum canim :)
Belli 26 eylule salon tutuldu bakalim
Bilmiyorum ki ne durumdaOo yakınmış :) hazırlıklar ne durumda
hayırlı olsun canım Allah güle güle huzurla oturtmayı nasip etsin.boyandı mı canım eviniz ?Bilmiyorum ki ne durumda
Ev tutuldu. Yarin boyanacak. Mobilyalarimizin siparisi verildi. Ikeadan alinacaklar haricinde. Hali ve perdelerimiz yok su an. Ufak tefek seyler kaldi. Galiba
Boyaniyor canim. 2 gune kadar bitecek.hayırlı olsun canım Allah güle güle huzurla oturtmayı nasip etsin.boyandı mı canım eviniz ?
yok canım nerdeee :) nişanlım asker olduğu için nikahtan sonra geri dönücek..şubatta araştırmaya başlıycam bende martta tutucaz Allah ın izniyle.gelir gelmezde mobilyaları alıcaz kuzum ,askerden geldiği günde hemen evimize gidicezBoyaniyor canim. 2 gune kadar bitecek.
Tesekkur ederim amin insallah hepimize huzurla oturmak nasip olsun :)
Sizin ev durumu vs halloldu mu? Ne durumdasiniz:)
hoşgeldin canıım topiğimize :)Merhaba kızlarr :) bende Nisan 2016 gelini olucam nasipse :) beni de aranıza alır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?