evet canım malesef :) neyse benin böyle işte kuzum. heyecan sarmaya başladı artık.
sizde başka bi gelişme oldu mu ?
2 Eylül 2015 Çarşamba
2015 - 2016 YILI GELİNLERİMİZİN DÜĞÜN TARİHLERİ
2015
vasybg : 6 Eylül 2015 ..Düğün .... Son 3 Gün ....
kitap_asigi : 26 eylül 2015 ..Düğün ....Son 23 Gün ....
puertorico : Eylül 2015..Düğün .... Son 27 Gün ....
elvanelvan88 : Eylül 2015..Düğün ....Son 27 Gün....
kagithavlu : Eylül 2015 ..Düğün ....Son 27 Gün ....
GİMUm : 12 Kasım 2015..Düğün ....Son 70 Gün....
2016
FusRam : 24 Nisan 2016 ..Düğün ....Son 234 Gün ....
Queen Bee : Nisan 2016 ..Düğün .... Son 240 Gün ....
gamzelim__ : 29 Mayıs 2016 ..Düğün ....Son 269 Gün ....
kına : 28 Mayıs 2016
bircadiningunlugu : Mayıs 2016 ..Düğün .... Son 271 Gün ....
environmentaleng : Temmuz 2016 ..Düğün ....Son 332 Gün ....
inceldigiyer : Ağustos 2016 ..Düğün .... Son 363 Gün ....
NAZSU_ : Eylül 2016 ..Düğün .... Son 393 Gün ....
pafiremm : Kasım 2016 ..Düğün .... Son 454 Gün ....
bsrns : 2016 ..Düğün .... Son 485 Gün ....
Melisa93 : 2016 ..Düğün .... Son 485 Gün ....
2015 - GELİNLERİMİZ
1 =plnergn : 31 Ocak 2015 ..Düğün .... ....
2 =CRAZYBEL : Şubat 2015 ..Düğün .... ....
3 =ifosenel : Nisan 2015 ..Düğün .... ....
4 =PembeLokum : 02 Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
5=bal-arisi : Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
6 =kievodessa : 15 Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
7 =hayalperisii : 06 Haziran 2015 ..Düğün .... ....
8 =toz-pembe : 14 Haziran 2015 ..Düğün ... ....
9 =buseozcn : 18 Mayıs 2015 ..Düğün .... ....
10 =ssddaybala : Temmuz 2015..Düğün .... ....
11 =eftelyabt : 08 Ağustos 2015..Düğün .... ....
12 =lara89 : 15 Ağustos 2015..Düğün .... ....
13 =_eylulum_ : 22 Ağustos 2015..Düğün .... ....
14 =_umutlu : 29 Ağustos 2015..Düğün .... ....
bende aynıyım canım valla nişandan sonra uzunca bir süre yoktum hemen hemen 4 aydır burdayım
evet kuzum sende nişan ya da sevgili gibi bi durum vardı tam hatırlayamıyorum.ama her şer de bi hayır vardır bak şimdi daha mutlusun umarım ömür boyu hep böyle sürer
ilk sayfalardan farkettim sen olduğunu valla
bende nişanlımı mayısta askere gönderdim.asker bekliyorum şimdi kuzum.12 kasımda nikahımız varmayısta geldiği zamanda direkt evimize gidicez düğün falan yok..nişandan sonra annem çok değişti 1 senedir nişanlımda bende onunla konuşmuyoruz.biz çok çabaladık iyi olmak için ama o hep tam tersi davrandı.akrabalarımın hiç biriyle görüşmüyorum konuşmuyorum hepsinin gerçek yüzünü gördüm. o yüzden düğün yapmıyoruz.gelinliğimi de sadece evimize geçtikten 1 sene sonra alıp , fotoğraf çekiminde giyicem..
o yüzden çok şanslıyım hep arkamda duruyorkuşum benim sıkma canını sakın her şeyde bir hayır vardır ne güzel seni seven bir sevdiceğin var
bende o yüzden paylaşıyorum canım heyecanlanın , güzel stresler yapın diyeBöyle görünce insan bir garip oluyor yahu
yok kuzum benden önce çok gelinlerimiz geçti burdan :) daha yazılmayanlar bile var ama uzun bi süre girmeyince hepimiz koptuk tabi3ay kaldı nerdeyse heyecan olur tabi ki olmaz mi :) topicten ilk gelin olan sensin sanırım :) bizim gelişmeler aynı canm aslında beyaz eşya ve mobilya Alıp ödemeye başlamak istiyorum ama bizimki daha işe başlamadığı ve parası olmadığı için istemiyorbilmiyorum napicaz
nasıl heyecan yok çok az kaldı amaBen heyecan yapmiyorum ya.
Cok mu garip bi durum bu?
Hic heyecan yok
Valla yok hic..nasıl heyecan yok çok az kaldı amaben şimdiden patlıycak gibi oluyorum heyecandan
belki stresten koşuşturmadan anlamıyorsundur heyecanını canımValla yok hic..
Ben de ay cok heyecanli olurum bu son gunler gecmek bilmez diye dusunuyordum onceden. Ama hic heyecan yok. Cok canimi sıkıyor bu durum
Kosusturma da yok ki bu siralar canim ya.belki stresten koşuşturmadan anlamıyorsundur heyecanını canım
çok şaşırdım ama mutlaka bi sebebi vardır canım .ya da sana daha çok var gibi mi geliyor?Kosusturma da yok ki bu siralar canim ya.
Bos bos oturuyorum oyle
Hic bilmiyorum kuzum yaçok şaşırdım ama mutlaka bi sebebi vardır canım .ya da sana daha çok var gibi mi geliyor?
o yüzden çok şanslıyım hep arkamda duruyorçok üzüldüm kuzum ama bi baktım bana zarar veriyor. artık takmıyorum bana bulaşmadıkları sürece..amaan boşver canım ya 2 ay kaldı nikah a çok heyecanlanmaya başladım ben
Daha hiç bişey almadım kuzum sadece çeyizlerim hazırnelerin hazır ne aldın bakim
Seni heyecanladırmamız lazımHic bilmiyorum kuzum ya
Dusunuyorum kuzumSeni heyecanladırmamız lazım
Düğün gününü falan düşünüyor musun canım
kız hiç kıpırtı olmuyor mu içindeDusunuyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?