2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

evet canım malesef :) neyse benin böyle işte kuzum. heyecan sarmaya başladı artık.
sizde başka bi gelişme oldu mu ?

3ay kaldı nerdeyse heyecan olur tabi ki olmaz mi :) topicten ilk gelin olan sensin sanırım :) bizim gelişmeler aynı canm aslında beyaz eşya ve mobilya Alıp ödemeye başlamak istiyorum ama bizimki daha işe başlamadığı ve parası olmadığı için istemiyor bilmiyorum napicaz

Böyle görünce insan bir garip oluyor yahu

kuşum benim sıkma canını sakın her şeyde bir hayır vardır ne güzel seni seven bir sevdiceğin var

kuşum benim sıkma canını sakın her şeyde bir hayır vardır ne güzel seni seven bir sevdiceğin var
o yüzden çok şanslıyım hep arkamda duruyor çok üzüldüm kuzum ama bi baktım bana zarar veriyor. artık takmıyorum bana bulaşmadıkları sürece..amaan boşver canım ya 2 ay kaldı nikah a çok heyecanlanmaya başladım ben

Ben heyecan yapmiyorum ya.

Cok mu garip bi durum bu?

Hic heyecan yok

yok kuzum benden önce çok gelinlerimiz geçti burdan :) daha yazılmayanlar bile var ama uzun bi süre girmeyince hepimiz koptuk tabi

üzülme canım sen. ocak - şubattan sonra hepsini alırsınız hem evinizde bitmiş olur o zamanlarda.

nasıl heyecan yok çok az kaldı ama ben şimdiden patlıycak gibi oluyorum heyecandan
Valla yok hic..

Ben de ay cok heyecanli olurum bu son gunler gecmek bilmez diye dusunuyordum onceden. Ama hic heyecan yok. Cok canimi sıkıyor bu durum

nelerin hazır ne aldın bakim

4 Eylül 2015 Cuma

2015 - 2016 YILI GELİNLERİMİZİN DÜĞÜN TARİHLERİ

2015

vasybg : 6 Eylül 2015 ..Düğün .... Son 1 Gün ....

kitap_asigi : 26 eylül 2015 ..Düğün ....Son 21 Gün ....

puertorico : Eylül 2015..Düğün .... Son 26 Gün ....

elvanelvan88 : Eylül 2015..Düğün ....Son 26 Gün....

kagithavlu : Eylül 2015 ..Düğün ....Son 26 Gün ....

GİMUm : 12 Kasım 2015..Düğün ....Son 68 Gün....

2016

FusRam : 24 Nisan 2016 ..Düğün ....Son 232 Gün ....

Queen Bee : Nisan 2016 ..Düğün .... Son 238 Gün ....

gamzelim__ : 29 Mayıs 2016 ..Düğün ....Son 267 Gün ....
kına : 28 Mayıs 2016

bircadiningunlugu : Mayıs 2016 ..Düğün .... Son 269 Gün ....

environmentaleng : Temmuz 2016 ..Düğün ....Son 330 Gün ....

inceldigiyer : Ağustos 2016 ..Düğün.... Son 361 Gün ....

NAZSU_ : Eylül 2016 ..Düğün .... Son 391 Gün ....

pafiremm : Kasım 2016 ..Düğün .... Son 452 Gün ....

bsrns : 2016 ..Düğün .... Son 483 Gün ....

Melisa93 : 2016 ..Düğün .... Son 483 Gün ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…