olsun kuzum hoşgeldin sende topiğimize umarım en yakın zamanda gerçekleşir evlenme teklifinkızlar bende gelebilir miyim aranıza lütfen
içim içime sığmıyor Allahım çıldırıcağım
ne evlilik teklifi var ortada ne yüzük ama ben ve o da tabi ciddiyiz nasipse ama hissediyorum yakında olacak
hoşgeldin canıım topiğimize :)
olsun kuzum hoşgeldin sende topiğimize umarım en yakın zamanda gerçekleşir evlenme teklifin
yok canım nerdeee :) nişanlım asker olduğu için nikahtan sonra geri dönücek..şubatta araştırmaya başlıycam bende martta tutucaz Allah ın izniyle.gelir gelmezde mobilyaları alıcaz kuzum ,askerden geldiği günde hemen evimize gidicez
mobilyaların ne zaman gelicek canım ? aldıktan sonra ne kadar sürüyor gelmesi?
iyiyim canım bende asker bekliyorum bi yandan :) tam tarihiniz belli mi? hazırlıklara başladınız mıHoşbulduk :) nasılsınızz
aynen canım şimdi bizede hiç geçmek bilmiyor açıkçasıAy ben de bekledim asker yolu. Biz nisanli da degildik o sira. Hic gecmez gibi geliyordu . askerlik bitecek is olacak daha cook var derdim. Ama geldi gecti bile.
Dugun yapmayacak misiniz canim nikah dedigin dugun mu?
Biz biraz gec kaldik mobilyalar icin. Her sey 2 ay icinde olunca gec kalmis olduk yani ister istemezKelebekten siparis verdik. 35 40 gune gelirmis maksimum. 15 gun oldu siparisimizi vereli. Yarin arayip soracak nisanlim ne zaman gelecegini.
gözünüz aydın yuvanız aşkla dolsunIki gundur nikah islemleri icin ugrasiyoruz. Gunumuzu de aldik cok sükür
22 eylulde nikahimiz olacak insallah
aynen canım şimdi bizede hiç geçmek bilmiyor açıkçasıdüğün yapıcaktık kuzum ama annem yüzünden düğünden soğuduk.o yüzden aile arasında bi nikah olucak Allah ın izniyle sadece nişanlımın ailesi akrabaları olucak , benimkilerle konuşmuyoruz da
çok uzunmuş süresi , daha bide çeyizlerin yerleştirilicek .inşAllah hemen gelir canım..her markada böyle mi süresi acaba kuzum?
Amin insallahgözünüz aydın yuvanız aşkla dolsun
Neler olmadı ki 3 senelik ilişkimiz in nerdeyse her ayını burnumuzdan getirdi.her dediğini yapmamıza rağmen yaranamadık.durduk yere hem nişanlımla hem benimle kavga etti..artık çok yorulduk 1 senedir onunla konuşmuyoruz .Yeme İçme Herşey ayrıldı.odamı Otel gibi kullanıyorum..nişanlımın asker e gitmesine 1 ay kala Teyzem bana iftira attı..en son nişanlım 1 ay önce izne geldi. İkisi buluştular birbirlerine girmişler parkta.bana , nişanlıma , kayınvalideme iftiralar atmış..benim ağzımdan çıkmayan sözleri söyledi demiş...artık amacını anladık bizi ayırmaya çalışıyorlar.zaten bize , ilişkimize hiç saygısı olmadı ki canımAa neden ki noldu da annenlerle konusmuyorsunuz?
Ama kirginlik olmasin agzinizin tadi kacmasin ya. Unutulabilcek seylerse unutun gitsin canim olmaz mi
Zaman geciyor. Sonrasinda bakip vay be neler olmus bitmis deniyor. Askerlik icin diyorum bunu :) bizim 2 Sene olacak subatta. Evli oluyoruz o zamana da :) cok cabuk geciyor inan ki. Hele sizin planlariniz da net. Bizim hicbir sey yoktu ortada. Daha kolay olur insallah
Evet aynen oyle malesef baya uzun. Daha halilarimiz perdelerimiz secilecek mobilya gelince .
Yetisir insallah
Kuzum ya ankara sitelerden ya da kelebekten alinacakti bizim. Oyle olunca diger magazalara markalara hic bakmadim arastirmadim. Sitelerden alabilmek icin ankaraya gidip gezip gormemiz gerekiyordu . ona da imkanimiz olmadi. Yani hicbir fikrim yok digerleri hakkinda.
Amin insallah
Tesekkurler
Neler olmadı ki 3 senelik ilişkimiz in nerdeyse her ayını burnumuzdan getirdi.her dediğini yapmamıza rağmen yaranamadık.durduk yere hem nişanlımla hem benimle kavga etti..artık çok yorulduk 1 senedir onunla konuşmuyoruz .Yeme İçme Herşey ayrıldı.odamı Otel gibi kullanıyorum..nişanlımın asker e gitmesine 1 ay kala Teyzem bana iftira attı..en son nişanlım 1 ay önce izne geldi. İkisi buluştular birbirlerine girmişler parkta.bana , nişanlıma , kayınvalideme iftiralar atmış..benim ağzımdan çıkmayan sözleri söyledi demiş...artık amacını anladık bizi ayırmaya çalışıyorlar.zaten bize , ilişkimize hiç saygısı olmadı ki canım
Ahh inşallah bizede hemen gelsin o günler :)o yanımdayken zaman su gibi akıp geçiyor ana gittiğinde geçmek bilmiyor.
Halı perde kolay iş canım perdeler 2-3 güne geliyormuş .
Olsun kuzum sen bana Hazırlıklarınız dan bahsederken de yardımcı olmuş olursun
Onaylıyor gibi davranıyorlardı ama hep arkamızdan konusuyorlarmış şimdi. Bütün akrabaları durduk yere tavır aldılar Anne bizi parmağında döndürmek istedi canım özeti bu aslında ..
Anne ve teyze bunlari nasil yapabilir aklim almadi. Cok sasirdim.
Neden saygi duymuyorlar ki onaylamadiklari bir iliski mi?
Mutlu olursunuz insallah kuzum ya uzuldum olanlara.
Geciyor inan ki. Benim birlikte asker bekledigim arkadaslarimin cogu evlendi 2 3 Tanesi bebek bekliyor su an
Insallah 2 3 gune gelir. Perde icin sormustum en fazla 15 gune gelir demislerdi de ondan korkuyorum..
Onaylıyor gibi davranıyorlardı ama hep arkamızdan konusuyorlarmış şimdi. Bütün akrabaları durduk yere tavır aldılar Anne bizi parmağında döndürmek istedi canım özeti bu aslında ..
Belki firmadan firmaya değişiyordur canım ..ama onlar yetişir.eviniz nasıl peki kuzum ?
Beeeen bennnbirisi nikah tarihi almış 22 eylüle kim o hayırlı olsun yuvası aşkla dolsun ağzının tadı hiç bozulmasın
iyiyim canım bende asker bekliyorum bi yandan :) tam tarihiniz belli mi? hazırlıklara başladınız mı
Iki gundur nikah islemleri icin ugrasiyoruz. Gunumuzu de aldik cok sükür
22 eylulde nikahimiz olacak insallah
Olsun kuzum böyle daha ferah olur nasibiniz böyleydi . Rabbim aşkla oturmaya nasip etsinNe desem bilemedim canim mutlu olun insallah
Yetisir umarim bakicaz artik
Evimiz 3+1 kuzum kira.
2+1 cok aradik. Ama istedigimiz gibi bulamayinca 3+1 oldu.
Sağ ol canım Ağrı Doğubeyazıt ta yapıyor görevini ama hala alışamadık.ahh ahhh askerlik yolu bende gözledim Allah kolaylık versin canım :) Nerede askerin? Tam tarihimiz belli canım 24 Nisan nasipse :) Benim hazırlıklar tamam şimdi erkek tarafının eksiklerini tamamlıcaz canım :) Mobilyaları ortak alıp ödeyeceğiz işte bir tek beyaz eşyalar falan alınacak:)
Hayırlı olsun canım :) Bizede öyle tez zamanda geçer mi zaman acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?