- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
- Konu Sahibi HAMBOSPARA
-
5 ay sonra anca takılır dedı altlara :) ewet ne yesem rahatsız edıcı en ğüzeli yememek ..
evet ya bakalım zayıflamış olucakmıyım :) gercı onumuz ramazan kesın zayıflamış olucam :) diş fırca setinı dun internetten sipariş verdım :) bugun elime ulaşır sanıyorum :) 70 tl verdım yahu :) diş fırcası + tek braket fırcası ve aralarını temizlme fırcası .. sitede birde diş kiri önleyıcı bişi vardı içeriğini begendım dedım onıuda alayım 18 tl sadece oydu ..acaba ne kadar da bır değiştirmem lazım sanırım deforme oluyordur diş fırcası bir süre sonra diye dusunuyorum
merhaba canım geçmiş olsun sana bişeyler danışmak istiyorum teller dişinde ne kadar kalıcak ilk takıldığında bir ağrısı falan oldumu rahatsız edici doktorun kim istanbuldamı ve özel değilse fiyatını sorabilirmiyim istersen özelden cevaplayabilirsin cnm şimdiden tşk ederim
yok canım bnede 5 bın öduyorum... alta takılcak . nekadar duzgun olursa olsun yınede gereklı oluyor cunku sımdı bakınca duzgun gordugun üstler duzelınce altakının bozuk oldugunu fark edıyorsun ...canım sadece üst olunca fiyatı dahamı az oluyo bana alt üst 4 bin demişlerdi bi ara alta çok gerek yok üsttede sadece bir tanesi yana doğru eğik sadece üst dahamı az oluyo fiyatı yani :)
yok canım bnede 5 bın öduyorum... alta takılcak . nekadar duzgun olursa olsun yınede gereklı oluyor cunku sımdı bakınca duzgun gordugun üstler duzelınce altakının bozuk oldugunu fark edıyorsun ...
5 bin sadece üstmüyok canım bnede 5 bın öduyorum... alta takılcak . nekadar duzgun olursa olsun yınede gereklı oluyor cunku sımdı bakınca duzgun gordugun üstler duzelınce altakının bozuk oldugunu fark edıyorsun ...
yok canım toplamı okdar .. yanı damagımdakı aparey üst ve alt dişlere yanı kople ödediğim ucret 5 bın..5 bin sadece üstmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?