• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 yılındaki diş telleri ve resimli

HAMBOSPARA

gülümse
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
939
153
658
43
merhaba ;
bende dişlerime sonunda tel taktırdım.2 ay önce damağıma cenemi acan bir aparey takılmıstı .. cuma da teller takıldı .. benım braketlerim usten açılmalı yanı tık tık kendı açtı içine teli yerleştirdi ve tek tek kepenk gıbı kapadı .. daha ufak ve konforlu son cıkanlardanmıs :)

Eklentiler

• $060620141036.jpg
    $060620141036.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 174
Bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum temizliğine çok dikkat etmelisin birazda sabır işi benim alt dişlerimde baya çarpaşıklık vardı ve büyük oranda düzelme meydana geldi :) İnşallah seninkilerde en kısa zamanda düzelir

5 ay sonra anca takılır dedı altlara :) ewet ne yesem rahatsız edıcı en ğüzeli yememek ..

evet ya bakalım zayıflamış olucakmıyım :) gercı onumuz ramazan kesın zayıflamış olucam :) diş fırca setinı dun internetten sipariş verdım :) bugun elime ulaşır sanıyorum :) 70 tl verdım yahu :) diş fırcası + tek braket fırcası ve aralarını temizlme fırcası .. sitede birde diş kiri önleyıcı bişi vardı içeriğini begendım dedım onıuda alayım 18 tl sadece oydu .. :27: acaba ne kadar da bır değiştirmem lazım sanırım deforme oluyordur diş fırcası bir süre sonra diye dusunuyorum :52:

evet ya bakalım zayıflamış olucakmıyım :) gercı onumuz ramazan kesın zayıflamış olucam :) diş fırca setinı dun internetten sipariş verdım :) bugun elime ulaşır sanıyorum :) 70 tl verdım yahu :) diş fırcası + tek braket fırcası ve aralarını temizlme fırcası .. sitede birde diş kiri önleyıcı bişi vardı içeriğini begendım dedım onıuda alayım 18 tl sadece oydu .. :27: acaba ne kadar da bır değiştirmem lazım sanırım deforme oluyordur diş fırcası bir süre sonra diye dusunuyorum :52:

evet 6 ayda bir değiştirmen lazım bu tel işe gerçekten hem zahmetli hemde masraflıdır :D

yaa fena gercekten ozman durum desene 1,5 sene olsa takılmıs teller.. 3 kere alıcam demektır 70*3 =210 tl şaka allahım yaa :)
:52:

merhaba canım geçmiş olsun sana bişeyler danışmak istiyorum teller dişinde ne kadar kalıcak ilk takıldığında bir ağrısı falan oldumu rahatsız edici doktorun kim istanbuldamı ve özel değilse fiyatını sorabilirmiyim istersen özelden cevaplayabilirsin cnm şimdiden tşk ederim

merhaba canım geçmiş olsun sana bişeyler danışmak istiyorum teller dişinde ne kadar kalıcak ilk takıldığında bir ağrısı falan oldumu rahatsız edici doktorun kim istanbuldamı ve özel değilse fiyatını sorabilirmiyim istersen özelden cevaplayabilirsin cnm şimdiden tşk ederim

öle agrı felan olmadı benım ya klasık agrılar anlamıorum bile benım dişimde tel varmı yokmu diye.. tellerim damon denen modelden zate ufacık hemde etrafına tel sarılmıor yara felan zate hıc olmadı.. benım kapanış bozuklugum var ve dar cenem .. damağımdakı aparey biraz sıkıntılı onada alıstım hatta yılbasına kadar cıkıcak dedi. kalın tellere ğectiğimizde :)
2 2,5 sene sürer benım tller dedımya teller benı rahatsız etmıore :)
doktorum optımum varya anadolu yakasında avm orda :) ben cok memnunum tavsıye ederım ..
diş cekımınden sonrakı ilk ay dişler kaymaya bile başladı :)

canım sadece üst olunca fiyatı dahamı az oluyo bana alt üst 4 bin demişlerdi bi ara alta çok gerek yok üsttede sadece bir tanesi yana doğru eğik sadece üst dahamı az oluyo fiyatı yani :)

canım sadece üst olunca fiyatı dahamı az oluyo bana alt üst 4 bin demişlerdi bi ara alta çok gerek yok üsttede sadece bir tanesi yana doğru eğik sadece üst dahamı az oluyo fiyatı yani :)
yok canım bnede 5 bın öduyorum... alta takılcak . nekadar duzgun olursa olsun yınede gereklı oluyor cunku sımdı bakınca duzgun gordugun üstler duzelınce altakının bozuk oldugunu fark edıyorsun ...

yok canım bnede 5 bın öduyorum... alta takılcak . nekadar duzgun olursa olsun yınede gereklı oluyor cunku sımdı bakınca duzgun gordugun üstler duzelınce altakının bozuk oldugunu fark edıyorsun ...

Eklentiler

• 090920141668.jpg
    090920141668.jpg
    166,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 090920141669.jpg
    090920141669.jpg
    154,5 KB · Görüntüleme: 109

bunlarda son kontrolden sonrakı dişlerin resmı :) dişlerim cekılınce yerlesmeye başladı 6 hafta gectı ve öndekı dişimle yanındakıdıım arası acıldı :) iyi ilerliyorum

5 bin sadece üstmü :KK51:
yok canım toplamı okdar .. yanı damagımdakı aparey üst ve alt dişlere yanı kople ödediğim ucret 5 bın..
alt dişlere üst dişler artık düzelince takılıcakmıs.. yanı sabitleşirlken .. benım kapanış bozuklugunm oldugu için biraz süreç uzun 2-2,5 sene kadar :)

peki belirli bir yaştan sonra tel takılırsa çıkınca dişler eski halini alıyor diyorlar doğru mu ?

yok canım .. diş telleri cıkınca dişlerin iç kısmına takılan ince bir parca var sabit hısetmıorsun zaten görünmüyor iç kısımda oldugu için.. bide geceleri yatarklen takılan aparatlar var ve bu sayede dişler bozulmuyor.. ben ortodontistımde 1 yıl sonunda kontrole gelen hasta vardı ve hıc kayma felam yoktu :) ben diş yolundakı dr güveniyorum ve sorun yasayacağımı sanmıorum ..

Back