- 17 Şubat 2012
- 447
- 10
- Konu Sahibi afyonluyuz
- #1.401
Allah yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
amınnn cnm ınsallah hepımız ıyı haberlerle donerız buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
merhaba kızlar ben adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı negatif bugün 3 gün geçti olmadım hala 2 gündür baş agrım var acaba hamile olabilirmiyim
bilgisi olan varmı_?
canım kesın sonuc almak ıcın bı kez dha kan testını. adet belırtılerın vs yokmu hıc gecıkme falan oluomuydu böle.
adet belirtim şuan hiç yok normalde kasıklarım çok fena agrırdı düzensizlik vardı ama son 4 aydır düznli oluyordum geçen ay çatlatma iğnesi oldum tutmadı doktor bu ay ilaç vermedi kendi haline bıraktı olabilir diye cnm
heh sımdı daha aydınlatıcı oldu cnm kan testı bı daha yapsana ay ınsallah hamılesındır.
heh sımdı daha aydınlatıcı oldu cnm kan testı bı daha yapsana ay ınsallah hamılesındır. [/QUO
saol cnm inş. ama bilmiyorum kan tahlilinde hemen çıkıyor diye biliyordum sonuç 2 çıktı daha öncede yaptırmıştım sıfırın altındaydı ilk defa 2 çıktı biraz ümitlendim sanki ve iştahım açıldı 3 gündür aşırı yemek yiyorum
Agünaydın adetin düzenli ise internette adet günü hesaplama var onu bir yap ben her onu yapıyorum ona göre ayarlıyorum kendimi ve tam o gun oluyor yumurtalıkların tembel ligi sade doktor kontrolunun den başka bir olanak yok mu
heh sımdı daha aydınlatıcı oldu cnm kan testı bı daha yapsana ay ınsallah hamılesındır. [/QUO
saol cnm inş. ama bilmiyorum kan tahlilinde hemen çıkıyor diye biliyordum sonuç 2 çıktı daha öncede yaptırmıştım sıfırın altındaydı ilk defa 2 çıktı biraz ümitlendim sanki ve iştahım açıldı 3 gündür aşırı yemek yiyorum
aşırı yemek yemegı falan hamılelıge yorma cnm sımdı su zamanda hamılelıkten oldugunu sanmıorum. belkı gec dollenme yasıor olabılırsın sen test yaptır bence bı kez dha yıne negatıf cıkarsa bı doktora gozuk derım adetın gecıkmesınden oturu.
adet belirtim şuan hiç yok normalde kasıklarım çok fena agrırdı düzensizlik vardı ama son 4 aydır düznli oluyordum geçen ay çatlatma iğnesi oldum tutmadı doktor bu ay ilaç vermedi kendi haline bıraktı olabilir diye cnm
Mrhb kizlar hayirli cumalar. Benim moralim cok bozuk(( Esim hamilelikle ilgili bir sure konusmayalim ben bunaldim dedi.
arkadaşım lütfen çok düşünmemeye çalış. düşündükçe oluşturduğun stres nedeniyle de gecikiyor olabilir ama inşallah bebeşin vardır. kendimden biliyorum nasıl bi sıkıntı olduğunu ama düşündükçe düşünüyor insan.bende kadınlar kulübünü acabalarıma cevap bulacağım diye gece gündüz karıştırıyordum. şimdi hala çoooooooooooooookkk istiyorum ama daha rahatım sanırım.kendime telkinler veriyorum sakin ol, iş olacağına varır ne kadar sıkıntı yapsanda diyorum. zamanı gelince olacak inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşayıp sıkıntıları geride bırakacağız....
ovulasyon testiyle devam ediyorum çizgim nerdeyse eşit koyuluğa ulaşıyor lütfen dua edin arkadaşlar buluşturalım yüzücülerle yumurtamı(((
arkadaşım lütfen çok düşünmemeye çalış. düşündükçe oluşturduğun stres nedeniyle de gecikiyor olabilir ama inşallah bebeşin vardır. kendimden biliyorum nasıl bi sıkıntı olduğunu ama düşündükçe düşünüyor insan.bende kadınlar kulübünü acabalarıma cevap bulacağım diye gece gündüz karıştırıyordum. şimdi hala çoooooooooooooookkk istiyorum ama daha rahatım sanırım.kendime telkinler veriyorum sakin ol, iş olacağına varır ne kadar sıkıntı yapsanda diyorum. zamanı gelince olacak inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşayıp sıkıntıları geride bırakacağız....
ovulasyon testiyle devam ediyorum çizgim nerdeyse eşit koyuluğa ulaşıyor lütfen dua edin arkadaşlar buluşturalım yüzücülerle yumurtamı(((
çok düşünmüyorum aslında daha yeni tedaviye başladım bu 2. ayım merak içerisindeyim sadece :=) acaba bugün yapsam kan testi çıkar mı 3 gün geçti yada beklemelimiyim
Mrhb kizlar hayirli cumalar. Benim moralim cok bozuk(( Esim hamilelikle ilgili bir sure konusmayalim ben bunaldim dedi.
merhaba canım,bende eşimle çcuk konussunda anlaşamyorum
1 oğlum var 4,5 yaşında
2. yi yapalım diyom 6 aydır ama yok,çok sinirim bozuldu zamnında
şimdi çok takmamaya çalışıyorum,eşimdi yavaş yavaş yumuşuyo sankii
rabbim hakkımında hayırlısını versin
Insanin cok morali bozuluyor. Canim Allah bagislasin yavrunu ne guzel benim henuz cocugum yok cok istiyorum saglikli bir bebegim olmasini
rabbim en en kısa zamnda, hayırlısıyla yavrunu kucagına almayı nasip etsin inşallah
zamnında çok hesap yaptım,şu ay hamile kalayım,dogum bu aya gelir
yok yaza gelmesin sıcak olur falan derken zamn geçti,sonra eşim istemedi...
bu zamna geldik artık,hakkımızada hayırlısı olsun