- Konu Sahibi afyonluyuz
aynı durum bendede mevcut ıkıncı battanıyemızı yapcam bende ortada cocuk yok ama
bende sizim gibi arada sirada internetten bebek odalarina bakiyorum
cook merakliyim bebek odalarina kiyafetlere oyuncaklara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı durum bendede mevcut ıkıncı battanıyemızı yapcam bende ortada cocuk yok ama
hamıle olan kacıp gıtmesınde yazınca aklıma selen geldı firar oda cok merak edıorum acaba hamılemı ki
bende sizim gibi arada sirada internetten bebek odalarina bakiyorum
cook merakliyim bebek odalarina kiyafetlere oyuncaklara...
inşallah bızlerde alacaz canım kıyafetleroyuncaklar emzıkler biberonlar
bende bende bana da banada
kıslaaar afedersiniz sığır gibi ,camış gibi yedim yine valla 3 gündür böyle kendimi frenliyemiyorum sizede ayırmıştım makarna ama dayanamayıp onuda yedim mide fesatı geçircem sizide yirim bak hee
yaşın kaçtı cnm senin
birde şu artık çocuk yapmıyormusun sorularına sinir oluyorum
bana artık verdiğim cevalardan soramıyorlar
baya terslediğim insanlar oldu
sen mi bakcan parasını sen mi vercen
sorumluluğunu sen mi üstlencen diyordum
hele hele erkeklerin sorması daha da sinirlendiriyor beni
ya sana ne belki olmuyor belki tedavi oluyorum sana mı anlatcam demek geçiyordu içimden ama sana ne diyebiliyordum
kızzzzlar nerdesınız. Ates olcmeyı arastırıordum bende. Bununla ılgılı bılgısı ve tecrubesı olan varmı acabaa..
kıslaaar afedersiniz sığır gibi ,camış gibi yedim yine Valla 3 gündür böyle kendimi frenliyemiyorum sizede ayırmıştım makarna ama dayanamayıp onuda yedim Mide fesatı geçircem Sizide yirim bak hee
kızlarr geldim
sigara içen hatunlar sigarayı hemen bıraksınlar bebek olunca bırakcaz yapmasınlar öncesinde de dikkat etmemiz lazım yaşantımıza kızlar
yediklerimize içtiklerimize
ben içiyorum o zıkkımı
gunluk her sabah ateşini ölçuyosun yumruladıgın gun ateşin 1 veya yarım derce artıyormuş benım çok yakın bı ark oyle hamıle kaldı
dıger gunler hep standart mı oluo pekı ates canımm
kendine günlük limit koyarak azalt bari be canım
bende kolayı kesmeye çalışıyorum baya azalttım ama artık