- 13 Aralık 2013
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi afyonluyuz
evet selenselen sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz canım
dualarımız seninle :) selen hadi bakalım bende bekliyorum hayırlı haberini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet selenselen sabırsızlıkla güzel haberini bekliyoruz canım
cok gecmıs olsun canım.. sen bu iğneden once ne gıbı tedavıler gordunde ıgne yaptırdın ugrastınmı yanı cok. bende de sıkıntı buyuk pko oldugumu ogrendım gecen ay. yumurtalıklarım tembelmıs. cok endıselıyım bu yuzden
yeminle paralarım kuzum beraber parçalayalım o yılanları ilişki yaşadıktan sonra o bebeğin olacağını bilmiyorlarmı[/QUO
NE KADARLIK EVLİSİN KUZUM :)
4 buçuk ay olcak kuzum senin
sağol canım aslında ben bebek için tedavi görmiycektim 6 ay dolana kadar fakat,geçen ay 3 hafta geciktim doktora gittim kist var (4.5 cm) dedi tarlusal verdi gebelik yok dedi neyse hapı içtim bitirdim 6.gün adet oldum bitti tekrar özel hastaneye gittim doktor bana kist var evet ama çocuk oluşumunu engelleyecek bi yerde değil iki yumurtalığın çoook altında dışta dedi içim rahatladı peki dedim o halde ben neden gebe kalamıyorum bakalım dedi bi ve bana adetimin 16. gününe tarih verdi gittim bi tane yumurtan var dedi 3 gün sonra bi daha çagırdı ve gözleri fal taşı gibi açıldı sana biz hap ilaç vermişmiydik dedi hayır dedi baya büyümüş dedi ve iğnemi verdi ayın 7sinde vuruldum bakalım hayırlısı bekliyorum 20si adet günüm biraz uzun oldu
4 buçuk ay olcak kuzum senin
BENİM 3YIL OLDU AMA SON BIRKAÇ AYDIR BEBEK DÜŞÜNÜR OLDUK ÇOK SABIRSIZIM HEMEN İSTİYORUM :) PAZARTESİ Bİ DR GİTCEĞİZ EŞİMLE HERŞEY NORMAL Mİ DİYE
amin :) ağzını yesinler senin negüzel olur :))ayy hadı ınsallah ya allahım bu ay hepımıze verıomus bebıs.
amin :) ağzını yesinler senin negüzel olur :))[/
Allahtan ıstemeye devam sen ılk defamı gıtceksın doktora canım varmı oncesı bunun.
ayy hadı ınsallah ya Allahım bu ay hepımıze verıomus bebıs.
amin :) ağzını yesinler senin negüzel olur :))
amin :) ağzını yesinler senin negüzel olur :))[/
Allahtan ıstemeye devam sen ılk defamı gıtceksın doktora canım varmı oncesı bunun.
YOK ÖNCESİ CANIM İLKDEFA BAKALIM NE ZAMAN OLACAK ÇOĞU YAKIN ARKADAŞLARIM İSTEDİKLERİ İLK AYLARDA HAMİLE KALDILAR SENİN İLK Mİ?
YOK ÖNCESİ CANIM İLKDEFA BAKALIM NE ZAMAN OLACAK ÇOĞU YAKIN ARKADAŞLARIM İSTEDİKLERİ İLK AYLARDA HAMİLE KALDILAR SENİN İLK Mİ?
PARDON DAHA ÖNCE Bİ DR GİTİİM HERŞEY NORMAL DEMİŞTİ ŞİMDİ EŞİMLE TEKRAR GİDECEĞİZ BEN YANLIŞ ANLADIM BEBEK İLK Mİ DİYE
yok tatlım ya 1,5 yıllık evlıyım korunmadım hıc ıkı aydırda doktora gıdıorum ınsallah ucuncusu olmaz bian once gıt sende aksatma hıc ben cok gec kaldıgımı dusunuorum zaten.
PARDON DAHA ÖNCE Bİ DR GİTİİM HERŞEY NORMAL DEMİŞTİ ŞİMDİ EŞİMLE TEKRAR GİDECEĞİZ BEN YANLIŞ ANLADIM BEBEK İLK Mİ DİYE
iyi cok sukur sevındım. suan artık kesınlıkle ıstıoruz o yuzden her ay doktor kontrolu altında ılerleyelım en saglıklısı böle cnm
inşallaaaaahhh.. bol bol dua edelim enerjı verelım bırbırımıze. ilk haber kımden gelcek bakalım
hadi bakalım negatif yada pozitif olsun haberleşelim canlarım isterim ki pozitif olsun
kızlar yaşlar kaç nerde yaşıyorsunuz ben 31 yaşımdayım afyonkarahisarın bayat ilçesinde yasıyorum
hadi bakalım negatif yada pozitif olsun haberleşelim canlarım isterim ki pozitif olsun