How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 ygs/lys soru sorma konusu

Wolfsrain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
113
5
48
İstanbul
Arkadaşlar bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum üniversitede okuyorum ikinci sınıftayım birbirimize destek olalım yapamadığımız soruları paylaşalım birlikte çözmeye çalışırız çözümlerinden hep beraber faydalanmış oluruz.

Arkadaşlar bu sene sınava tekrar hazırlanıyorum üniversitede okuyorum ikinci sınıftayım birbirimize destek olalım yapamadığımız soruları paylaşalım birlikte çözmeye çalışırız çözümlerinden hep beraber faydalanmış oluruz.

Canım ben de üniversite 2. sınıfa geçtim tekrar gireceğim sınava bu yıl kısmetse.
Konulara çalışmayı,bitirip öyle soru çözmeyi düşünüyorum.
Sen konu çalıştın mı?

Canım ben de üniversite 2. sınıfa geçtim tekrar gireceğim sınava bu yıl kısmetse.
Konulara çalışmayı,bitirip öyle soru çözmeyi düşünüyorum.
Sen konu çalıştın mı?

bende senin gibi yapmayı düşünüyorum canım fem simetri aldım her dersten konu çalışmak için bir kaç güne başlıyacağım çalışmaya sende mf misin dershane düşünüyormusun?

hepimiz aynı durumdayız sanırım (2.sınıf) :1: yeni mi geçtiniz bilmiyorum ben de 2 bitti:14:
güzel olur yapabileceğim bir soru olursa seve seve yardım ederim

Son düzenleme:
bende senin gibi yapmayı düşünüyorum canım fem simetri aldım her dersten konu çalışmak için bir kaç güne başlıyacağım çalışmaya sende mf misin dershane düşünüyormusun?

Simetrinin yayınlarından memnun musun ? Tavsiye eder misin ? Ben de yıllar sonra hazırlanacağım sınava ..

Bende Lise sonu yeni bitirdim.. Okulla beraber dogru düzgün hazırlanamadım. Dershaneye falanda gitmedim. Bu sene özel ders düşünüyorum. İstedigim bölüm Mimarlık. Matematik ygs konularına fem simetriden calısıyorum. Calısmaya problemlerden başladım. İyi mi olur kötü mü bilmiyorum. Fem simetri güzel kaynak birçok soru çeşidi var. Ben ayrıyeten birde ygs soru bankası istiyorum. Hedefim mf-4 ten 430 puan

Çözemediğim 2 tane geometri sorusu var, yardım edebilecek var mı ?

1.

2.

canım buldum cevabı anlatayım....ABE üçgeninin eşkenar olduğunu zaten bulmuşsundur hemen eksik olan 60 ları yerleştir biri alfanın yanında biri 25 inyanında neyse bir de hemen kenarlara eş olduğunu gösteren sembolleri koy neyse sonra ABD üçgenine bak tepe açısı 10, B açısı 85 ve D açısının da 85 olduğunu göreceksin ordanda böylece ikizkenar çıkmış olacak hemen ikiz olduğunu gösteren işareti koy kenara ve bir bak ADE üçgeni de böylece ikizkenar olmuş oluyor ve tepe açısı 50 ise D ve E açıları 65 olması lazım e zaten alfanın yanında 60 vardı böylece alfaya 5 kalıyor:)))

ay umarım anlatabildim:)

canım buldum cevabı anlatayım....ABE üçgeninin eşkenar olduğunu zaten bulmuşsundur hemen eksik olan 60 ları yerleştir biri alfanın yanında biri 25 inyanında neyse bir de hemen kenarlara eş olduğunu gösteren sembolleri koy neyse sonra ABD üçgenine bak tepe açısı 10, B açısı 85 ve D açısının da 85 olduğunu göreceksin ordanda böylece ikizkenar çıkmış olacak hemen ikiz olduğunu gösteren işareti koy kenara ve bir bak ADE üçgeni de böylece ikizkenar olmuş oluyor ve tepe açısı 50 ise D ve E açıları 65 olması lazım e zaten alfanın yanında 60 vardı böylece alfaya 5 kalıyor:)))

ay umarım anlatabildim:)

Çok teşekkür ederim, gerçekten güzel anlatmışsın ..

konu faydalı olmaya başlamış arkadaşlar aktif soru çözümü yapılan bir site buldum isteyene link atabilirim haberiniz olsun umarım hedeflerimize ulaşırız.

Simetrinin yayınlarından memnun musun ? Tavsiye eder misin ? Ben de yıllar sonra hazırlanacağım sınava ..

ygs için tavsiye ederim şuanda onlardan çalışıyorum ama temel sağlam değilse çoğu kişi tavsiye etmiyor birde ygs fizik için yeterli ama lysde yetersiz olduğunu söylüyorlar sanırım o nedenle lysde fizikde güvendere geçerim.matematik için özellükle çok iyi bir kaynak bence.

konu faydalı olmaya başlamış arkadaşlar aktif soru çözümü yapılan bir site buldum isteyene link atabilirim haberiniz olsun umarım hedeflerimize ulaşırız.

Başka siteler de var tabi ama burası da aktif olursa güzel olur.
Yok mu kimsenin sorusu ?

Bana sitenin adını atabilir misin şu Geometri sorularım bitmeyecek galiba ..

Benim sorularıma bir bakar mısınız biraz çok ama geometri ile başım dertte.

$09.jpg
$08.jpg
$07.jpg
$14.jpg
$13.jpg
$15.jpg

Son düzenleme:

Canım o sitenin linkini banada atar mısın? çok lazım valla...

Back