2014 ygs/lys mezunlar grubu oluşturalım

Hoşbulduk. Okula devam edeceğim ve dersaneye gitmeyeceğim ben. Forumdonanımhaber dediğin gibi çok aktif ben de giriyorum sık sık. Çok istiyorum kazanmayı
acaba ilk sayfaya herkesin hedeflerini mi yazsak

Pzt salı çarşamba için programım:
*fem ilk adım matematik- çözülmeyen sorular ve testler çözülüp kitap bitirilecek
*karekök mps geometri-geometrik kavramların tamamı ve açılar konusu bitirilecek

Son düzenleme:
Hoşbulduk. Okula devam edeceğim ve dersaneye gitmeyeceğim ben. Forumdonanımhaber dediğin gibi çok aktif ben de giriyorum sık sık. Çok istiyorum kazanmayı
acaba ilk sayfaya herkesin hedeflerini mi yazsak

evet ben de sürekli o forumu takip ediyorum çok yararı olmuştu bana zamanında.
olur tabi hedefleri yazan olursa editlerim ben

Merhaba arkadaşlar ben de hedefimi söyleyeyim, burada yardımlaşırsak önümüzdeki sene için iyi olur.
MF3te 15k hedefliyorum, Eczacılık fakültesi istiyorum.

Başka hangi kaynaklar kullanalım canım ya biraz daha bilgi versen ? fem simetri den başka mat için hangisinden soru çözüyorsun ?

Selam arkadaşlar bende girdim bu yıl sınava ama kazanamadım maalesef

seneye olacak inşallah ama çok eksiğim var çok bana biraz bilgi verin ya nasıl çalışırsam bir yılda hukuk kazanırım ?

hedefim hukuk fakültesi canım benide ekle inşallah olur ya tek hedefim hukuk :)

Başka hangi kaynaklar kullanalım canım ya biraz daha bilgi versen ? fem simetri den başka mat için hangisinden soru çözüyorsun ?

bilfen yayıncılık. kullanacağın kaynaklar seviyene göre seçilmeli iyiyse biraz zor denebilecek kaynakları çözmek lazım değilse temelden başlamak lazım

Cok mutluyuz, darisi basiniza. Calisan mutlaka basarili oluyor. Ama sistemli ve surekli olmasi gerekiyor. Kardesim ve benim tarafimdan kesinlikle basarisi test edilmistir, az da olsa cok da olsa hergun mutlaka ders calismalisiniz arkadaslar. Hergun ders calismayi aliskanlik haline getirlimalidir. Bu benim nacizane tavsiyem. Bende simdi internetten kardesime sinav hediyesi bakiyordum:), asagidaki elbiseye bayildimmm, onu alicam fiyati da cok uygunnn. Harika bayildim ben buna

Son düzenleyen: Moderatör:
bilfen yayıncılık. kullanacağın kaynaklar seviyene göre seçilmeli iyiyse biraz zor denebilecek kaynakları çözmek lazım değilse temelden başlamak lazım

benim biraz temelim eksik o yüzden kolay kaynaklardan örnek verir misin ?

NAsıl gidiyor çalışmalar ?
Ben günde geometriden bir konu bitirip 5-6 test çözüyorum, yanına da yazın türkçeyle ilgili bir problem kalmasın diye 5 test çözüyorum, sorun olan yerleri bulup konu anlatımına bakmayı düşünüyorum.
Geometri biraz hızlanınca da diğer derslere geçeceğim, en büyük problemim geometri zaten benim.

G4mze
beni de yazar mısın canımmm ????
''OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ'' istiyorum.
Elimden geldiği kadar konu çalışmaya çalışacağım tatilde ama işin zor tarafı okulların açılmasıyla başlayacak

Son düzenleme:
1 haftadır çalışamıyorum bu da çok moralimi bozuyor

aynı durumdayız üstelik ben bir süre daha çalışamayacağım acilen istanbula gelmek zorunda kaldık( dedem rahmetli olmak üzere de )kitap falan almadım yanıma napıcam bilmiyorum:26:

kızlar çalışan var mı? neler yapıyorsunuz? bir eve gidemedim devam edeyim çalışmaya

bende sayısalım mezunum :) hangi kitapları aldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…