Ben varım :) 12.sınıfım bu yıl olmayacak gibiydi dershaneyi bıraktım bende gitmiyorm. Seneye sıfırdan çalışmaya başlayacağım ama bu arada ne yapcağımı bilmiyorum birbirimize bi şekilde yardımcı olabilrsek mutlu olurum :)
hoşgeldin canım. ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim ama okulu bırakıyorum tekrar hazırlanmak için yaşım küçük olduğundan bir kaybım olmayacağı rahatlığı da var tabisayısalım ben kitaplarımı sipariş ettim geldiler ufaktan başladım ben
Valla büyük cesaret tebrik ediyorum :) Hangi konudan nasıl çalışmaya başladın merak ediyorum bilgilendirirsen sevinir ve bende başlarım biran önce :)
sıfırdan alıyorum ben 2 yıl geçti aradan mat1de bu seneki ygs de boş bıraktığım konular üzerinde yoğunlaşıp diğerlerinden elimdeki testleri çözüp geçeceğim ki mat1im iyi çok uğraştırmayacak türkçemde aynı şekilde bende sorun fende başlıyordu o zamanlar ilk kimyadan başlıyordum onda sorun yoktu fizik ve biyolojiye gelince işler değişiyordu özellikle biyolojide ama onu yazın değil sene içinde çalışmayı düşünüyorum çünkü ezber şimdi aklımdan ucar gider sosyale hiç girmiyorum ki zaten sosyale zamanım hiç bir zaman yetmedi 2 kez ygsye girdim 2sinde de sosyale bırak kalem oynatmak göz ucuyla bakacak zamanım yine kalmıyor bu sorunu düzeltmem gerek en başta benim. bu sene ilk kez sıkı bir şekilde çalışmam gerek ben çalışma huyunu ünide öğrenebildim öncesinde öğrenseydim şimdi uğraşmak zorunda kalmayacaktım
Anladım bişeylerin farkında olman çok güzel bişey umarım birlikte iyi bir yerlere gelebiliriz. Deneyimli biri olarak tavsiyelerini bekliyorum benimde sorun olan fizik ve biyoloji
ben şimdiden başladım çalışmaya bir düzene bindi ama çabuk sıkılmayayım diye çok ağır bir program yapmadım kendime. ağustos a kadar ygs mat fizik biter diye umuyorum
Mat 1 ve geometri hangi kitaptan çalışıyorsun?benim geo çok berbat..nasıl toparlanır bilemiyorum..:-(
hoşgeldin canım. ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim ama okulu bırakıyorum tekrar hazırlanmak için yaşım küçük olduğundan bir kaybım olmayacağı rahatlığı da var tabisayısalım ben kitaplarımı sipariş ettim geldiler ufaktan başladım ben
aynı durumdayız gamze ben iibf okuyorum hukuk istiyorum
merhaba arkadaşlar bende tekrar gireceğim üniversite ikinci sınıftayım sayısalım dershaneye gitmeyi düşünüyormusunuz mezunlar olarak eğer düşünmüyorsanız benim gibi yapamadığınız soruları nasıl halletmeyi düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?