• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ygs/lys mezunlar grubu oluşturalım

N0ram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
986
6
118
Adana
önümüzdeki yıl sınava girecek mezunlar var mıdır benim gibi. Birbirimize bir yardımımız dokunur belki.
bilgi paylaşımı yapabiliriz çok bunaldığımızda motive ederiz birbirimizi

edit:hedeflerini yazan arkadaşlar oldukça liste güncelleştirelecektir

N0ram- İTÜ Mimarlık
HAYATist- Tıp(istanbulda)
Talia2000- Hukuk
hm22- Eczacılık
mrvkys- Hukuk
EsSmMa- Okul Öncesi Öğretmenliği
cnsa358- Psikoloji
Ebrussen- PDR
TH4Lia- İç mimarlık
Elitt- Beslenme Ve Diyetetik
gyild- İstanbul/arap dili ve edebiyatı
gmzeeeeeeee- Çocuk Gelişimi
PatikliKontes - Hukuk
simgemerve- Hukuk
Jamiryo- İTÜ PDR/ İstanbul Psikoloji
Sampanya- PDR- Okul Öncesi Öğretmenliği
justudy- Ankara Hukuk

Son düzenleme:
Ben varım :) 12.sınıfım bu yıl olmayacak gibiydi dershaneyi bıraktım bende gitmiyorm. Seneye sıfırdan çalışmaya başlayacağım ama bu arada ne yapcağımı bilmiyorum birbirimize bi şekilde yardımcı olabilrsek mutlu olurum :)

Ben varım :) 12.sınıfım bu yıl olmayacak gibiydi dershaneyi bıraktım bende gitmiyorm. Seneye sıfırdan çalışmaya başlayacağım ama bu arada ne yapcağımı bilmiyorum birbirimize bi şekilde yardımcı olabilrsek mutlu olurum :)

hoşgeldin canım. ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim ama okulu bırakıyorum tekrar hazırlanmak için yaşım küçük olduğundan bir kaybım olmayacağı rahatlığı da var tabi:1: sayısalım ben kitaplarımı sipariş ettim geldiler ufaktan başladım ben

hoşgeldin canım. ben üniversite 2.sınıf öğrencisiyim ama okulu bırakıyorum tekrar hazırlanmak için yaşım küçük olduğundan bir kaybım olmayacağı rahatlığı da var tabi:1: sayısalım ben kitaplarımı sipariş ettim geldiler ufaktan başladım ben

Valla büyük cesaret tebrik ediyorum :) Hangi konudan nasıl çalışmaya başladın merak ediyorum bilgilendirirsen sevinir ve bende başlarım biran önce :)

Valla büyük cesaret tebrik ediyorum :) Hangi konudan nasıl çalışmaya başladın merak ediyorum bilgilendirirsen sevinir ve bende başlarım biran önce :)

sıfırdan alıyorum ben 2 yıl geçti aradan mat1de bu seneki ygs de boş bıraktığım konular üzerinde yoğunlaşıp diğerlerinden elimdeki testleri çözüp geçeceğim ki mat1im iyi çok uğraştırmayacak türkçemde aynı şekilde bende sorun fende başlıyordu o zamanlar ilk kimyadan başlıyordum onda sorun yoktu fizik ve biyolojiye gelince işler değişiyordu özellikle biyolojide ama onu yazın değil sene içinde çalışmayı düşünüyorum çünkü ezber şimdi aklımdan ucar gider sosyale hiç girmiyorum ki zaten sosyale zamanım hiç bir zaman yetmedi 2 kez ygsye girdim 2sinde de sosyale bırak kalem oynatmak göz ucuyla bakacak zamanım yine kalmıyor bu sorunu düzeltmem gerek en başta benim. bu sene ilk kez sıkı bir şekilde çalışmam gerek ben çalışma huyunu ünide öğrenebildim öncesinde öğrenseydim şimdi uğraşmak zorunda kalmayacaktım:1:

sıfırdan alıyorum ben 2 yıl geçti aradan mat1de bu seneki ygs de boş bıraktığım konular üzerinde yoğunlaşıp diğerlerinden elimdeki testleri çözüp geçeceğim ki mat1im iyi çok uğraştırmayacak türkçemde aynı şekilde bende sorun fende başlıyordu o zamanlar ilk kimyadan başlıyordum onda sorun yoktu fizik ve biyolojiye gelince işler değişiyordu özellikle biyolojide ama onu yazın değil sene içinde çalışmayı düşünüyorum çünkü ezber şimdi aklımdan ucar gider sosyale hiç girmiyorum ki zaten sosyale zamanım hiç bir zaman yetmedi 2 kez ygsye girdim 2sinde de sosyale bırak kalem oynatmak göz ucuyla bakacak zamanım yine kalmıyor bu sorunu düzeltmem gerek en başta benim. bu sene ilk kez sıkı bir şekilde çalışmam gerek ben çalışma huyunu ünide öğrenebildim öncesinde öğrenseydim şimdi uğraşmak zorunda kalmayacaktım:1:

Anladım bişeylerin farkında olman çok güzel bişey umarım birlikte iyi bir yerlere gelebiliriz. Deneyimli biri olarak tavsiyelerini bekliyorum benimde sorun olan fizik ve biyoloji :(

Anladım bişeylerin farkında olman çok güzel bişey umarım birlikte iyi bir yerlere gelebiliriz. Deneyimli biri olarak tavsiyelerini bekliyorum benimde sorun olan fizik ve biyoloji :(

tabiki bir sorun olduğunda pm ile sorabilirsin

ben de seneye sınava girecek olanlardanım hep hayalim olan tıp fakültesini okumak istiyorum İstanbul'
dan başka bir yer yazamam çünkü matematik öğretmeniyim ve burada çalışıyorum sorularınız olursa cevaplarım her ne kadar sınavda rakibim olacak olsanız da :)

Ben de seneye sınava gireceğim kızlarrr :1:
Okulla birlikte ne kadar yürütebilirim bilmiyorum ama istediğim bölüm için bir daha denemek istiyorum...

Şuan önümüzde koca bir yaz var. Bi yerden başlamak adına neler yapabilirim tavsiyleriniz neler? Herkes bunu söylüyo ama bi yer kazanıp gitmem şart lütfen yardım edinn

Merhaba;ben üniversite mezunu ve evliyim,tekrar sınava girip hukuk kazanmak heefindeyim.bu başlıkta birbirimize destek olmak çok iyi ve yararlı olur.ben çalışmaya Ağustos ayında başlayacağım..başarılar herkese

ben şimdiden başladım çalışmaya bir düzene bindi ama çabuk sıkılmayayım diye çok ağır bir program yapmadım kendime. ağustos a kadar ygs mat fizik biter diye umuyorum

Kızlar ben de yaz tatilinde YGS matematik ve geometri konularını bitirmeyi hedefliyorum.
1 temmuzda işe başlıyorum ama akşamları işten gelince biraz çalışsam bile konular yaz tatilinde biter diye düşünüyorum.
Türkçe'ye çalışmayacağım. Soru çözeceğim sadece.
Coğrafyada da tüm konulara çalışmayı düşünmüyorum unuttuklarıma çalışacağım.
Tarihe çalışacağım çünkü çok çabuk unutuyorum tarihle ilgili bilgileri.
LYS matematik ve geometriye de yıl içinde başlayacağım ama istediğim bölüm YGS'den aldığı için açıkçası YGS'ye vermeyi düşünüyorum ağırlığımı....

ben şimdiden başladım çalışmaya bir düzene bindi ama çabuk sıkılmayayım diye çok ağır bir program yapmadım kendime. ağustos a kadar ygs mat fizik biter diye umuyorum

Mat 1 ve geometri hangi kitaptan çalışıyorsun?benim geo çok berbat..nasıl toparlanır bilemiyorum..:-(

Mat 1 ve geometri hangi kitaptan çalışıyorsun?benim geo çok berbat..nasıl toparlanır bilemiyorum..:-(

geometrin için sana karekökün geometri 0 kitabını öneririm adam akıllı ona çalışırsan netten de biraz ders dinlersen geometri sıkıntını halledersin çerez gibi gelecektir alıştıktan sonra. matematik için de fem simetrinin 3lü serisini aldım ona çalışıyorum ekstra olarak başka bir kaynaktan soru çözüyorum

bir sayısalcı olarak matematiği sakın sonraya bırakma.
şimdiden lys matematik çalış.
her gün bulmaca gibi 25 geometri sorusu.
paragraf çözme kitap oku. dil bilgisi çalış.
matematiği güray küçük fasiküllerinden başlarsan iyi temel olur .
sorun varsa yardımcı olabilirim :)

merhaba arkadaşlar bende tekrar gireceğim üniversite ikinci sınıftayım sayısalım dershaneye gitmeyi düşünüyormusunuz mezunlar olarak eğer düşünmüyorsanız benim gibi yapamadığınız soruları nasıl halletmeyi düşündünüz?

aynı durumdayız gamze ben iibf okuyorum hukuk istiyorum

aynı durumdayız gamze ben iibf okuyorum hukuk istiyorum

hayırlısı olsun canım. bu sene puanlar çok fena düşmüşyahu mf4 için söylüyorum itü mimarlık türkçe gecen sene 484-85 civarıyla aldı 11k ya denk geliyordu bu sene adam 466 puanla 8k olmuş

merhaba arkadaşlar bende tekrar gireceğim üniversite ikinci sınıftayım sayısalım dershaneye gitmeyi düşünüyormusunuz mezunlar olarak eğer düşünmüyorsanız benim gibi yapamadığınız soruları nasıl halletmeyi düşündünüz?

ben kendi adıma konuşayım gideceğim çünkü bilgi eksikliği oluştu 2 yıl aradan sonra ayrıca beni çalışmay itecek birşeyler lazım yoksa acayip boşluğa düşüyorum. aslında gitmemin tek sebebi rahatca sorularımı çözdürecek birileri olsun amacıyla yazılıcam ekstra olarak kaynaklar sebebiyle. ama gidecek durum yoksa veya bilgi eksiğini kendim kapatırım çalışma ruhumda var dersen gitmek mantıksız özel ders alabilirsin. sorularını çözdürmek için de forumdonanımhaberin ygs/lys başlığını öneririm orada çözdürebilirsiniz

Back