2014 yazına hazırlık :) Hergün sporda buluşalım

ozdens

sil baştan
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
605
11
Düzenli spor yapan, yapamayan,yapmak isteyen, tek başına yapamayan, 1 gün yapıp sıkılanlar varsa buyrun buraya :) Birbirimize destek olalım fazlalıklarımizdan kurtulup kendimizi mutlu, huzurlu hissedelimmmm ♥♥

Son düzenleme:
ebru şallı beyaz tvde başlıycak mı acaba bu yıl ben akşamları yapıyodum çok güzel oluyodu

bende bugun basladım leslıe ıle 5mıl yapıyorum.dıyet dıye dıye kılo alıyorum.artık sabırlı olucam.az az herseyden yıyıp duzenlı sporla yavas yavas verme nıyetındeyım.

Ben de tam böyle biriyim işte destek olalım valla 2014 e güzel girelim

ben de dün tekrar spora başlamaya karar verdim.Ebru şallı nın 21 günde yağları yakma hareketleri iyi inceltiyordu ama çok sıkıcı 3 ay ara verdim ve şimdilik geri dönmek istemiyorum hep aynı hareketleri yapmaktan sıkıldım ayrıca çokta uzun sürüyor gerçekten insan usanıyor.Eğer ihtiyacım olursa yaza doğru tekrar yaparım o cepte :) ama şimdi kısa süren ama tatmin edici bu egzersizleri yapmaya başladım dönüşümlü olarak yapmayı düşünüyorum.

Ultimate Workout for Belly Fat Loss - Cardio and Abs Workout - YouTube

10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube

Son düzenleme:
ben de varım . kilo veriyim dedikçe tam 5 kilo aldım ( napıcaz biz kızlar ??

Offff al benden de o kadar erteleye erteleye yıllar geçti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…