- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.861
öyle mi dersin inşallah tamamdır kıvama gelmesi lazım babamın
3 senedir hiç çaktırmadım aslına ama bu aralar anlıyor olabilir anneme tam olarak değilde dolaylı yoldan imada bulunmuş:18:
Yere indirince kabullenemiyorlar ki canım ben çözdüm zaten onları sensin deyince çok mutlu oluyorlarNe konuşması yaptın
sabahtan beri yoksunuz sende cesmi de uyuyun bakalım..bizde çalışak
gelir gelir kıvama merak etmebabalar ne kadar sert gözükseler de kızlarına kıyamıyorlar yaa
ne imasında bulunmuş baban
iki hafta önce falan yinae pazar günü çıkmıştık akşam dokuz gibi falan döndüm.. normalde hiç geç bırakmaz beni ama o gün oldu..:18:
babam demiş ki anneme siz karanlık işler mi çeviriyorsunuz ne bu fırıldaklar..:18:
işte o günden beri babam çaktı köfteyi sanırsam..off ya
iki hafta önce falan yinae pazar günü çıkmıştık akşam dokuz gibi falan döndüm.. normalde hiç geç bırakmaz beni ama o gün oldu..:18:
babam demiş ki anneme siz karanlık işler mi çeviriyorsunuz ne bu fırıldaklar..:18:
çaksın canım ne olacak, kız çocugusun sonuçta hep yanında duramazsın ya
olumsuz bişey demez heralde dimi :26: benim ki arada laf çarptırıyor çeyizinizi bile hazırladım haal gidemediniz diye
anam keşke bana da öyle dese evin küçüğüyüm bensiz hiç duramıyolar işten eve gidiyorum sanki yıllardır eve uğramamışım
inşallah o günler gelince sorun çıkmaz..turşumu da kuracak değiller hani..aman ne bileyim işte
sende durumlar nasıl diyecem ama aynı gibi sanki
gelir gelir kıvama merak etmebabalar ne kadar sert gözükseler de kızlarına kıyamıyorlar yaa
ne imasında bulunmuş baban
onunla karşı karşıya gelmişim gibi kendi kendime konuştum
bide ruya gördüm ki dün gece var ya of offfbana suprizlerr yapıyormuşuz da öyle barışıyormuşuz anca ruyada tabi
CAnım belli mi olur belki hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar =)
bende durumlar aynen senin dedigin gibihava güneşli diye sanırım bide dinledigim şarkılarda olsa gerek bugun çok enerjik hissediyorum kendimi
yok canım, onlar yavaştan kendilerini alıştırıyorlardır zaten, evin küçüğü de olsan eninde sonunda gideceksinannen söylese de önceden bi alıştırsa babanı sonra adam bir anda şok olmasın
Canım yanlış hatırlamıyorsam yaşın 25.. Bençe çok normal artık söylemelisin.. Zaten babanda anlamış bence =)
lilyyyyyy günaydıınnnnn
çarşıya gitmem lazım üşeniyorumm
zaten dün benimkiyle konuştuk ya ondan aldığım artı senden aldığım gazla bir aya söylemek istiyorum..çünkü ramazan geliyor ve ben oruç girmeden söz nişan olsun istiyorum bayramdan sonraya kalırsa iş çok uzar
evet canım yaş 25 oldu artık..yahu çoğu arkadaşımın çocuğu oldubeni hala bebek sanıyorlar..
ayy sakaryanın çarşısına bayılıyorum hem ulaşım çok rahat hem de her şey iç içe aradığını hemen bulabiliyorsun
benm niyetim de ramazandan önce söz nişandı ama sana kısmet olsun inşallah
beklemeyin kuzum ya bekledikçe tadı kaçar, hem baban da ne kadar erken duyarsa o kadar kolay kabullenir
aa daha her şey bitmiş değil niye öyle diyorsun..bence biz aynı zamanda söz nişan yaparız ne güzel olur
bizim tarih 28 hazirandı
yaa dün gece o kadar güzel bir ruya gördüm ki, resmen gerçekmiş zannedip mutlu uyandım yaaoff offf
lilyyyyyy günaydıınnnnn
çarşıya gitmem lazım üşeniyorumm
zaten dün benimkiyle konuştuk ya ondan aldığım artı senden aldığım gazla bir aya söylemek istiyorum..çünkü ramazan geliyor ve ben oruç girmeden söz nişan olsun istiyorum bayramdan sonraya kalırsa iş çok uzar
Azıcık da ben gaz vereyim mi o halde
evet canım yaş 25 oldu artık..yahu çoğu arkadaşımın çocuğu oldubeni hala bebek sanıyorlar..
hayrolsun ne gördün ki:26:
Günaydınnn canımmmmmmmmmmm
CAnım benim 22 mayısta 23 olacağım benim arkadaşlarımın bile çocukları olduOnlardamı sorun var bende mi anlamadım ben 25ten önce evlenemem ki 30da anne olurum artık
ayyy etiketin ne güzel olmuşşş
beni evden alıyormuş biz bi yere gidiyormuşuz ama balonlar falan herşey çok güzel, supriz üzerine supriz yapıyor, hepsini hatırlayamıyorum şimdi ama okadar mutluydum ki :26: ruyaların tersi çıkar derler ama
beğendin mi sen anlatmıştın ya aklıma geldi bugün denedim oldu çizelgem
rüyan güzelmiş valla hiç de öyle tersi çıkar olayı yok bazen aysını bile oluyor ki içime doğdu yakınlarda adım atacak emrah bey
nee zaman adım atacak haa ne zaman söyle ne zamaannn :84: :84:
evdekilerdde bilmiyor bizim aramızın bozuk oldugunu ya buralarda deşarj oluyorum işte bendeyaa çok mutlu uyandım ruyadan çok da gerçek gibiydi ama işte bilemiyorum ki özlemişim paşayı ruyamda görünce biraz daha anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?