- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.841
Ne kadar sürecek acaba kendini dinlemesi..
hala 1 hafta süresi var
gerçi bi çocuk vardı benmle ilgilenen o da vazgeçti sanırımbekar ölecegim beennn
sanırım ben lanetliyim de ondasn
Yok canım olur mu öyle şeyKısmet bu işler hakkında ne hayırlı ise o olsun =)
benm emrahtan öncee 3 kişi vardı peşimde koşan 3hepsini reddettim emrah için, gide gide en keline en körüne varmışım
birgun burada yazdıklarımı görecek ve kafamı patlatacak benim
O yüzden bu siteden hiç bahsetmemek lazımama ben çenemi tutamıyorum ki
aa yok ben asla söylememinsanın biraz özel hayatı olsun canım
sen söyledin mi yoksa
Bazen burada okuduklarımı anlatıyorum canım derdim vardakileri özellikle =) Ama üye olduğumu burada konuşmalarımı falan söylemedim tabiki =)
hee ondan bişey olmaz yaabana bi ara interneti yasaklamaya niyetlenmişti sürekli " aşkım bak internette okudum ilişkilerde şöyle yaparsan daha güzel oluyormuş " diye çıkıyordum karşısına
HahahaNe yapacaklarını şaşırıyorlar valla bazen Bende burda genelde bdv sayfasında olanları anlattığım için yaa bak neleri var ben melek gibiyim deyip duruyor
yaa ama ne melek deseydin bi kanatların eksikamma büyütüyor bu adamlarda kendilerini yaa
Aa kendilerini bir şey zannetmeye bayılırlar hiç sensin diyenini görmedim ben zaten
bizim babamla durumlar karışık aslında, aynı evin içerisinde 1 yıldan fazla süre konuşmadık biz ikimiz de inadız diye, yeni yeni düzeliyor aramız yaniama ondan önce de hep arkadaş gibiydik azıcık, asker emeklisi aslında sert mizaçlıdır ama evde 3 kadın olunca biz ( annem, kızkardeşim ve ben ) biraz yumuşattık sanırım onu
senin bu kadar yandaşın da varmış hiç korkma canımbaban tamamdır siz bi şekilde halledersiniz onu
önce annen anlatsa durumu olmaz mı :26: gerçi baban tahmin ediyordur bence yaa, elinde telefon görüyordur, haftasonları bütün gün dışarıda oluyorsun falan, anlıyordur bence kesin
Çınarı bilmezmiyim canım oranın havası bile bambaşka özellikle semaverde çayıBiz önce Mudanya sonra fsm tarafındaydık ay inan orda bile varlar
bizde mudanya ya gidecektik vazgeçtik kalabalık olur diye karşılaşırdık belki farkında olmadan
biz şımartıyoruz bence keşke arada bi yere inseler de görseler gerçekte ne olduklarını
bak yine kendi kendime konuşma provası yapıp dellendim iyi mi
Çınarı bilmezmiyim canım oranın havası bile bambaşka özellikle semaverde çayıBiz önce Mudanya sonra fsm tarafındaydık ay inan orda bile varlar
bizde mudanya ya gidecektik vazgeçtik kalabalık olur diye karşılaşırdık belki farkında olmadan
Yok kalabalık değildi canım daha tam ısınmadı ya havalar =) hahaha ne iyi olurdu
Yok kalabalık değildi canım daha tam ısınmadı ya havalar =) hahaha ne iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?