- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.521
ben de iyi olmak için uğraşıyorum : ) hazırlıklar bitti günü bekliyoruziyidir seni sormalıııı, düğün hazırlıkları ne alemdeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iyi olmak için uğraşıyorum : ) hazırlıklar bitti günü bekliyoruziyidir seni sormalıııı, düğün hazırlıkları ne alemdeee![]()
ben de iyi olmak için uğraşıyorum : ) hazırlıklar bitti günü bekliyoruz![]()
kına oldu canım pazartesi günü
kına ne zamaaaan![]()
ivet oldu ağlamadım ama : DKınan oldu muAmanınnnnn
![]()
Zaten ağlama ne gerek var en mutlu günün o senin bizim saçma adetlerden biri işteivet oldu ağlamadım ama : D
Kötü başladı, benimkiyle kötüydük, organize olamadık. Kendi kendime toparlamaya çalıştım ama içimde kalan çok olduZaten ağlama ne gerek var en mutlu günün o senin bizim saçma adetlerden biri işteEe nasıl geçti
![]()
Kına gecende niye kötüydünüz canım yaKötü başladı, benimkiyle kötüydük, organize olamadık. Kendi kendime toparlamaya çalıştım ama içimde kalan çok olduyapacak bir şey yok artık
![]()
Öncesinde kötüydük çünkü.. Bunu ben de ona sordumKına gecende niye kötüydünüz canım yayazık değilmi size en mutlu olmanız gereken günler..
Öncesinde kötüydük çünkü.. Bunu ben de ona sordum![]()
selaaaaammm![]()
Kötü olmamız için uğraşmıyorum dediNe dedi peki
Selam canım hoşgeldin![]()
Eh klasik erkek cevabıKötü olmamız için uğraşmıyorum dedi
Ceren sen de gelsene düğüne![]()
kına oldu canım pazartesi günü![]()
Eh klasik erkek cevabı
Valla canım çok isterdim inan ama ne yazık ki gelemem Ankara nerede ben nerede![]()
sağol canım mecburen öyle olduaa hayırlı olsun canım erken yapmışsınız bi iki resim koyda face e görek yahu![]()
faceye atarsan banada özelden atarsın artık
buradan albümde yaparım canımcım :)faceye atarsan banada özelden atarsın artık![]()
Teşekkür ederim canımburadan albümde yaparım canımcım :)
sağol canım mecburen öyle olduhiç resim yok bende canım birtek saçımın resmi var, kuzenlerim yollayacaktı fotoları elime geçince ekleyeceğim :)