- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #17.461
mutlu bayramlar hatunlaarrr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu bayramlar hatunlaarrr![]()
Herkese hayırlı bayramlar![]()
dün gittik canım bugün bize gelen çok çıkmadım evden yarın devam sanırımiyi bayramlar yavrumbitti mi bayram gezmeleri
![]()
dün gittik canım bugün bize gelen çok çıkmadım evden yarın devam sanırım![]()
Kv babaannesi anane falan canım zaten babaannede amcalar oluyor ananede teyzeler dayılar hepsi aradan çıkıyor bir gün gidiyor öyle =)sen sözlünün akrabalarını da geziyor musun canım yoksa sadece annelerine mi gidiyorsun![]()
Kv babaannesi anane falan canım zaten babaannede amcalar oluyor ananede teyzeler dayılar hepsi aradan çıkıyor bir gün gidiyor öyle =)
Ben seviyorum canım gezmeyi aile ortamlarını falan keşke daha olsaydı da gezseydik ama herkes bir yerdeydiohh iyiymiş bari çok gezmek zorunda kalmıyorsunuz![]()
Ben seviyorum canım gezmeyi aile ortamlarını falan keşke daha olsaydı da gezseydik ama herkes bir yerdeydi![]()
Aynen canım evlenince herkes tek tek evlere bekliyor ben pek memnunum ama sözlüm hiç sevmez misafirliği çok sıkılıyor ona işkence olcak evlenince şimdiden bile aklına geldikçe of puf diyorevlenince daha çok gezersiniz artık![]()
Aynen canım evlenince herkes tek tek evlere bekliyor ben pek memnunum ama sözlüm hiç sevmez misafirliği çok sıkılıyor ona işkence olcak evlenince şimdiden bile aklına geldikçe of puf diyor![]()
Bende öyle diyorum mecbur diyorum sus yarama tuz basma diyoraman boşver mecbur gidecek sen tadını çıkar![]()
Bende öyle diyorum mecbur diyorum sus yarama tuz basma diyorkv çok memnun benim bu durumumdan aile ortamını sevmemden falan zaten görmen lazımdı bizi ananesindeyiz yemek yendi çay kahve falan ben candy crush çok seviyorum kv de öyle onun bölümleri geçiyorum dayısı dedi benimkini de geç teyzesi ordan benimde benimde bir baktım bütün sülale elinde telefon candy crush oynuyor çocuklar ps başında
hiç sıkılmıyorum onlarlayken
![]()
laann kara kara düşünüyorum ben senin düğünde ne giyecem diye, düğünlük kıyagetim yok benimufffffffffffffffffffffffff
Aminn canım aminnn inşallahmaşallah canımhuzurunuz daim olsun her vakit
laann kara kara düşünüyorum ben senin düğünde ne giyecem diye, düğünlük kıyagetim yok benim![]()
kot giy üzerinede cicili bicili bi gömlek tamamdır![]()
amin kuzum inşallahAminn canım aminnn inşallahhepimizin huzuru olsun inşallah
evetvalla mı lendüğüne gelecegim arkadaş da soruyor bana takım elbise giymem lazım mı diye, yok gerek yok demiştim iyi demişim demek
amin kuzum inşallah![]()
evettakılın kafanıza göre
![]()