- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #16.301
Demek piyano da çalıyorsun sen![]()
Ay ivet

Ovunmek gibi olsun

Sen ne anlatiyorsun basini sonunu her seyini kacirdim bu telden girince sanki her seyden geri kaliyorum forumda ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek piyano da çalıyorsun sen![]()
Ona tamam dedim ama aynen taktiğe devam nihahahaha korksun benden isteyince oluyormuş dmek![]()
Ay ivet
Ovunmek gibi olsunPiyano keman gitar Allah ne verdiyse yani caliyorum
![]()
Ay ivet
Ovunmek gibi olsunPiyano keman gitar Allah ne verdiyse yani caliyorum
![]()
Onuda sordum baya olmuş da belki atarım diye hemen söylemek istememiş ne kadar çakal baksanao mevzuyu konuşalı biz baya olmadı mı yaa, ancak mı fark etmiş![]()
maşallaaaaah![]()
Övün bencedeya hepsine bayılırım ama hiç denemedim özellikle keman sesine aşığımm
Onuda sordum baya olmuş da belki atarım diye hemen söylemek istememiş ne kadar çakal baksana![]()
Övün bencedeya hepsine bayılırım ama hiç denemedim özellikle keman sesine aşığımm
Onuda sordum baya olmuş da belki atarım diye hemen söylemek istememiş ne kadar çakal baksana![]()
Yok anladı canım anlamaz mı çakal diyorum yaiyi bari bunun taktik oldugunu anlamamış![]()
İvet keman cok hos amma boynum cok agriyor onun uzerine cok dusemiyorumDaha cok gitar ve piyano
Yok anladı canım anlamaz mı çakal diyorum ya
Sen ne anlatiyorsun basini sonunu her seyini kacirdim bu telden girince sanki her seyden geri kaliyorum forumda ya
Düğünde de keman çalsana eşinin gözlerine bakıp inanılmaz romantik olur![]()
HahahaBen sözlüme sürekli mesaj atıyordum bıktırıyordum ya hani Nurdanla konuştuk atmamaya karar verdim o atınca yazmaya başladım sadece dün isyan etti resmen boşlama beni yazsana niye artık yazmıyorsun diye
![]()
Yok anladı canım anlamaz mı çakal diyorum ya
Aynen bunu dusunuyoruz canim hani sevdan bir ates var ya onu ben gitar + keman sevgilim de gitar calacak ikimiz de soyleyelim duet yapalim diyoruz cok romantik degil mi
Dugunume beyaz renk bir piano da getirtecegim ben
Sevdan bir ates
Oldu bbende
Gonlum bir deli
Costu sende
Sevgilimin sesi de cok guzeldir
Harikaa olur bence ya en sevdiğim şarkılardan biridir ayrıcaMutlaka yapın bunu
![]()
İyi yapmissin:)
Aynisini bende yaptim ise yariyor:)
Bundan sonra kendimizi -dozunda, abartmadan- geri cekelim![]()
sen de bi bahane bulsaydın hemen, teslim bayragı çekemseydin![]()
Dugunume beklerim
Bu gidisle hep biz calip biz soyleyecez sanirim
Oynamali olmayacak cunku ormantik ormantik takiliriz boyle![]()
ah keşke hepinizin düğününe gelebilsemOynama neden olmayacak
![]()