- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.581
kasap mıo da üniversite mezunu muydu ki??
aslında eminim bir şey demez ama akrabalar çevre ben galiba çok takıyorum insanların söylemlerini..
sonuçta benim işim ne ki benden çok para alıyor ona bakarsak..
valla canım şans eseri hiç bir deneyimim yokken vede muhasebeyle alakam yokken karşıma çıktı iş
arkadaşım çıktı işten bana dedi yerime gelir misin diye öyle oldu yani öğrendim ama işi 2 ay olmasına rağmen
benim eski nişanlımda bi dönem kasap olarak çalışmıştıbiz o dönemde nişanlanmıştık
önemli olan ekmegini çıkarması aslında, iş begenmeyip çalışmasa çok daha sıkıntı olurdu ama ailen ne der en iyi sen bilirsin canım :44: baban sıkıntı yapar mı sence :44:
hala tartışıyormusunuz yavrum siz yaauyuyunca da geçmemiş mi paşanın siniri
Hadi yaa. Niye uzadı ki bu kadar. Küçük mesele..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
o lise mezunuydu canım açıköğretimden halkla ilişkiler bölümünü bitirmeye çalışıyordu
insanların ne düşündüğünü takma kuzum yaa, hemen evlenmeyi düşünüyor musunuz bilmiyorum ama eğer düğüne de daha vakit varsa bence yavaştan yapın sözü, hem kafanızda rahatlar, insanlarda maksimum 1 hafta konuşurlar sonra unuturlar
Bende staj yaptım sadece 1senedir arıyorum deneyimim yok bulamıyorum canım.. Ve çalışmam lazım artık =/
Geçmemiş tatlım ne yazık ki ama hallettik şimdi ağrım var tartışmayalım dedim ölürüm ben sana dediBumuydu be diyecektim ama hazır barışmışken sustum
Canım bana göre küçük ona göre büyük.. O böyle işte =)
Bende staj yaptım sadece 1senedir arıyorum deneyimim yok bulamıyorum canım.. Ve çalışmam lazım artık =/
kısmet meselesi be canım bu işler bi bakarsın hiç ummadığın zamanda olmuş iş
bende senin gibi sıkıntıdaydım.. görüşme anlaşma işe girmem bir günde oldu düşün
Umarım en kısa zamanda herşeeeeey normale döneer :))
kısmet meselesi be canım bu işler bi bakarsın hiç ummadığın zamanda olmuş iş
bende senin gibi sıkıntıdaydım.. görüşme anlaşma işe girmem bir günde oldu düşün
Aynen öyle canım kısmet.. Sevgilim çalışıyor ben sürekli evde artık bunaldım çalışmıyorum diye bir şey de ödettirmiyor kanıma dokunuyor bu durum artık..
Döndü canım çok şükür =)
Aynen öyle canım kısmet.. Sevgilim çalışıyor ben sürekli evde artık bunaldım çalışmıyorum diye bir şey de ödettirmiyor kanıma dokunuyor bu durum artık..
Ooh çok şükür Allah ıma :)
Döndü canım çok şükür =)
Ooh çok şükür Allah ıma :)
Hahaha aynen canım valla =)
aman kız boşver ödesinlerşaka bir yana da parasızlık zordur bilirim az da olsa kendi paranı kazanmak süper..inşallah sende en kısa sürede hyırlı bi iş bulursun çok dua et canm..
kuş kadar maaşımı ne yapacağımı şaşırdım
Annem veriyor bana o yüzden istemiyor ödememi.. Çok nadir az tutuyorsa hesap onu veriyorum yalvar yakar =) Dua ediyorum ama 3 gün sonra yine umutsuzluğa kapılıyorum.. Canım ben stajda 200 tl alıyordum onu bile nasıl harcıyordum ne hayaller kuruyordum anlatamam
Kızlaaaar. Sevgilimin yakın erkek arkadaşı kız istemeye gidiyolar. Sevgilimi de cagırmıslar. Yakın arkadaş sadıç gibi gidermiş. Sevgilim kızın arkadasları da gelmiş beni de cagırıyo arkadas ddi. Neyse ben de yüzüğünü tak aşkım dedim. Demicektim tutamadm cenemi yine :) neyse kaç saat sürer kız isteme ?
acayip bi kıskançlık kokusu var
Kızlaaaar. Sevgilimin yakın erkek arkadaşı kız istemeye gidiyolar. Sevgilimi de cagırmıslar. Yakın arkadaş sadıç gibi gidermiş. Sevgilim kızın arkadasları da gelmiş beni de cagırıyo arkadas ddi. Neyse ben de yüzüğünü tak aşkım dedim. Demicektim tutamadm cenemi yine :) neyse kaç saat sürer kız isteme ?
Annem veriyor bana o yüzden istemiyor ödememi.. Çok nadir az tutuyorsa hesap onu veriyorum yalvar yakar =) Dua ediyorum ama 3 gün sonra yine umutsuzluğa kapılıyorum.. Canım ben stajda 200 tl alıyordum onu bile nasıl harcıyordum ne hayaller kuruyordum anlatamam
Ne kadar ilginçmiş canım bizde aile gider =) Neyse 2 3 saat sürer en az sanırım =) Duruma göre değişir =)
aynen tatlım az para çok mutluluk bizimkisi
Sorma canım ya =) Bende evde netten iş bakıp duruyorumBursada iş kıtlığı var galiba :44:
Biz de yeni öğrendik ve şaşırdık. Gitmeyim dedi. Adettenmiş :) ayy ne safım ya. Yüzüğü tak dedm bi de. Kızdm kendime. Demicektm güya dimi
Ben olsam tak demezdim mutlaka fotosu atılırdı sosyal medyaya ordan bakar öğrenirdim yada sorardım ona göre de bir tutum sergilerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?