Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)




Olumsuzluklar mutlaka olacaktır diye düşünüyordum zaten de en azından o aşamaya gelip aldığımız zaman olur diye düşünüyordum, biraz hızlı oldu sadece canım :)
 
Son düzenleme:
Noldu cnm neden bozuldu moralinn :S

Çok şükür bende iyiyimm


Allah iyilik versin, çok önemli bişey değil erkek arkadaşımın ailesi, hatta sadece bir yengesi ile ilgiliydi.
Biz ne zaman evleneceğiz diye ortaya çıktık, bir koltuk takımı ve yatak odasıyla evlendiğini sorun etmeye başlamış.
Bende daha yolun çok başında olup, heyecan ve hayaller kurduğum bir zamanda öğrenince biraz moralim bozuldu sadece.
 
Son düzenleme:

Canım kıskançlık olmuş üzülme sen görmemeye çalış
 
İstesem de göremem ki zaten canım, şafağa kalmış 10 gün, sonrasında bizi bekleyen hayaller, şuan sadece onu ilk göreceğim anın ve nişanımızın hayalini kuruyorum, eee ne demişler? Sırayla..

İnşaAllah canımm benimmmm Rabbim hayırlısıyla kavuştursunnn siziii
 

Aynen çok aşırı rahatlar sinir bozacak derecede =) Ben artık kızmıyorum ama konuşmalarımdan anlıyor o alttan alıyor böylesi daha iyi.. Sabah uyanınca mesaj atmış banane uyumucam yazmış gönderemeden uyumuş iş yerinde çok yorulmuş sızmışım resmen diyor.. Böyle söyleyince de neden kızayım ki çalışıyor haklı =)
 

Yani ilişkide empati kurmak çook önemli. Benim sevgilim de hemen uyumak ister. Ben de uyumadan önce onla sohbet etmeyi çok seviyorum :) sonra ben erken kalkıyorum falan diyo küçük bi atar yapıyorum yarım saat konussak nolcak ki diye. Ama haklı yani. Kendimi onun yerine koyunca geç uyuyup erken kalknca insan yorgun hissediyo. O yüzden en iyisi bu durumlarda tamam sen nasıl istersen demek. Altın cümle bu sanırım :)


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Olumsuzluklar mutlaka olacaktır diye düşünüyordum zaten de en azından o aşamaya gelip aldığımız zaman olur diye düşünüyordum, biraz hızlı oldu sadece canım :)

önceden hazırlık oluyor işte sana da canım, Rabbim yanınızda olur da eltin hatasını anlayıp bazı konularda susmayı öğrenir inşallah ama sen keyfini hiç bozma, 10 günün kalmış şimdi en zor günler bugünler, saglıkla geçsin de beraber olunca herşeyin üstesinden gelirsiniz alimallah

Günaydın kızlar nasılsınzz

ben biraz geç girdim buraya ama tunaydınn


sevenler hep kavuşsun ayrılmasınlar hiiiiççç

aminnn
 

Evet ama bir süre sonra da bu cümleye alışıyorlar bu sefer ilk kızmanda olay çıkıyor.. İnce ayar gerekli yani =) Biz arkadaşken yani o bana açıldığında benimle konuşmak için sabaha kadar otuyordu 2 saat uyuyor öyle işe gidiyordu her gün böyleydi bu.. Şimdi 11 dedik mi uyuyor yada uyuya kalıyor.. O yüzden moralim bozuluyor biraz.. Köprüyü geçene kadar işte..
 


Aynen, inşallah canım zaten bir gelse bir an önce, başka bişey istemiyorum..

Bize yönelik söylememiştir belki de, ama herkesin hakkı olan 2 daire var annelerinin üzerine, 2 evli abi orada oturuyor yıllardır, herkesin hakkı olduğundan kendilerinden sonrakilere ellerinden geldiğince yardım ediyorlarmış. Bu bahsettiğim eltiye etmişler mesela, ama o yardım alan kalkıp şimdi biz istedik diye onlarda sakın istemesinler diyor? Yani tasası kimseyi ilgilendirmez kardeşler arasında bunlar, ne saçma muhabbetler çocuk askerden sağsalim gelsinde bi..
 

bunlar kimseyi ilgilendirmez ki aslında, kocası hak geçtigini düşünüyorsa tamam da sen gelinsin, ne kadar olsa el kızısın, aile üzerindeki herhangi birşeyde hak etme gibi bir durumu olmamalı bence ki bunu da geçtim, ne kadar zaman önce olmuş bitmiş, evleneli 5 sene olmuş neden gündeme geçirip huzur kaçırırsin ki
 


Canım bir de verecek olan o değil, o da zamanında aynı sebepten alan kişi aslında, herkesin hakkı olan evde diğer elti ve kayınlar oturduğu için kendilerine ev alırken yardım alan elti adayı ve eşi, şimdi elti adayı diğer eltinin cebini düşünüyor zannedersem? İyi ki kimseden birşey beklemiyoruz, ne kadar beklersek o kadar gebeyiz birilerine..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…