- Emoji Skoru
- 3.799
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.101
aksam onu da atarım benm bılgısayar da sorun var da kardesımınkını kullanabılıyorum atarken :)) istemeden snra veriliyormus. hani kızımızı verdik manasında.... annem baya bısey doldurdu.. hatta sevglm de adetleri bilmiyor ben aradım bak boyle bısey yaptık ıcıne sunları koyduk dedım bızde yapacak mıyız dedı eee sanırım evet dedım oglan cıktı anası ile bana da aynılarından almayaannem dedi kızım deli misin oglan ın soz mendli getirdgi görülmüş mü dedi. bz yapıosak onlarda yapsın banane dedm tabı sonra ayıp olmasın dıe aradım sız nişana getırcekmişssinz dedim
Hahaha alemsin valla söz mendilini mi istedin onlardanBende istiyorum benim birde isteme söz ayrı olacak istemeden sonra vereyim diyorum o yüzden fikir amaçlı görmek istedim henüz vermedim kararımı bakalım
soyle anlatayım oleyseee... sımdı su degısık kutular var ya bohca ıcın. onların mıdye kabugu seklınde olanından aldık... ıcıne yeni inci den camasır takımı koyduk. pierre cardin den corap. bi tane desenli havlu aldık boyle boncuk işlemeli... kucuk bı parfum koyduk ıcıne... bıde el işlemeli mendil yaptırdık
Aynen bende öyle düşünüyorum canım.. Birde sevgilimin annesi ev hanımı ve oğluna hiç iş yapma alışkanlığı kazandırmamış o yüzden ben çok zorlanacağım gibime geliyor.
annesi kıyıp kazandıramaz ama el kızı kıyar o temizliği yaptırırır kıymetli oğullarına
alışveriş yaptım bugun keyfim yerine geldisöz içinde bişeyler baktım ama bulamadım yaa ne giyecem ben
Bende yapayım da rahatlıyım valla =) Ben buldum da noldu diktiricem ama içime sinen yer yok ki
yaa valla alışveriş gibisi yok yaabide benim zaafım ayakkabı her renk olması lazım neredeyse, çılgınlar gibi ayakkabı alıyorum :26: sonra ona uygun çanta gerekiyor, sonra gömlek falan derken iş çığrından çıkıyor tabi
dantel bi elbise begendim bugun rengi lacivertti annem ne o öyle teyze gibi dediee açık renkleri de giyecek fizigim yok napacam benn :84:
Lacivert rengini bende sevmem ama başka renk bulabilirsin canım dantel düşünüyorum bende bakalım kısmet
kırmızı falan var ama giyemem ki ben çok iddialıı :26: uçuk pembe istiyordum aslında ya da turkuaz falan bana en çok yakışan renkler oldugunu söylüyorlar genelde ama onlarda elbise olunca iyice kilolu gösterir beni napacam ben
Siyah al =) Ben toz pembe istiyorum beyaz da ayakkabı kurabiyeler de pembe beyaz tepsiyide öyle istiyorum uyum olmalı
isteme söz nişan hepsi bir arada olacak ya siyahla sanki beni zorla everiyorlarmış gibi olmasıneğer sadece söz olsaydı kesin siyah giyerdim de nişan da olunca iş bozuluyor yaa
Yok canım zaten yaz aylarına denk gelecek nişanın siyah olmaz ama korse kullanabilirsin =)
açık renk kıyafetle de kendimi düşünemiyorum yaa balina gibi olmayım iyiceekorse de kurtarmaZ Kii benim kemiklerim iri
bu aradaa sevgilim yarın izinliymişşşşş
O zaman bilemedim:26: E bak ben sana söyledim hatırlıyor işte
bilmiyorum yaa plan yapma yarın kafana göre haber bekle benden dediarkadaşımla iddiaya giriyorum şuan o hatırlayacak diyo ben hatırlamayacak diyorum
Ooo ne güzel hadi bizde girelim kesin hatırlar bu lafın üstüne zaten sende kesin kaybedersin
ben nedense hala hatıalamayacak die düşünüyorum yaa fazla mı abartıyrum acaba :26:
kızlar nabersinizzz
kızlar nabersinizzz
Bence de abartıyorsun canım :26:
İyiyiz canım ne olsun bıraktığın gibiSeni sormalı sen nasılsın
İyiyiz canım ne olsun bıraktığın gibiSeni sormalı sen nasılsın
merhaba canımmiyiyim ve heyecanlıyım yarın yıldönümüm diye
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?