- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #1.061
aman daha kötü olmasınlar da biz umut edelim varsın
Sevsin yeter modundayım artık zaten
Sevsin yeter modundayım artık zaten
foto ekledım güzellerrrr bakıın3 tane yukledım sımdılık.. tuz mıktarını gorun ıstedım
sevecek tabi bi zahmettgerçi şüphe etmedigim tek şey beni sevmesi zaten, göstermekte sıkıntı yaşayabiliyoruz bazen
tam zamanında açmışım bilgisayarı yaşasınnkk ya girer girmez ilk resimlerinizi gördüm
öncelikle çokk güzelsinve çok yakışmışsınız ve kahveye baya tuz dökmüşsün yaa yazık eniştyeee
ayy cok tsk ederıımmAllah herkese sorunsuz ısteme söz nişan nasip etsnnnn valla zamanlaman mukemmell bısey olmaz bı kere ıctı soncta hep ıcmıcek kı cok zevklı oluyo o an ıcmeye calsıırken onu izlemek mutlaka sende yap
amin amin inşallahh
kesinlikle tuzlu kahve yapacam, hatta acılı mı yapsam diyorum, benmki acıyı çok seviyor daona da söylüyorum zaten bi kere olacak o kahveyi içmezsen babam bana sordugunda düşünmem lazım derim seni rezil ederim diye o korkuyla bile içer sanırım
foto ekledım güzellerrrr bakıın3 tane yukledım sımdılık.. tuz mıktarını gorun ıstedım
sevecek tabi bi zahmettgerçi şüphe etmedigim tek şey beni sevmesi zaten, göstermekte sıkıntı yaşayabiliyoruz bazen
tam zamanında açmışım bilgisayarı yaşasınnkk ya girer girmez ilk resimlerinizi gördüm
öncelikle çokk güzelsinve çok yakışmışsınız ve kahveye baya tuz dökmüşsün yaa yazık eniştyeee
içer içer merak etme orda aileler olack icmeme gbi sansı yok
Aynen canım aynen benimde şüphe etmediğim tek şey oVe dediğin gibi göstermede sıkıntı yaşıyoruz bizde ama gözünden anlıyorum Allahtan
bence de öyle bir şansı yok
bugunde izinli değilmişzaten, yarın ne olacak hala hiç bi fikrim yokşeytan diyor git bigün onceden ankaraya orda gez toz hiç düşünme şu insanı
E canım bak bugün izinli değilmiş belki yarın olacak dur bakalım :26:
yok gülüm ya gerçekçi olmak lazım, beklenti içerisine girmek beni yıpratır ancak o yuzden bişey beklememek en iyisiben malımı biliyorum hatırlamış olsa en azından onceden o gün iğzinli oldugunu söylerdi ki ben başka bi plan yapmayım, ya da ankaraya gitmeyim. hatırlamıyor bile o sebeple bu konuyu kapatıyorum kafamda, benm hediyem hazır belki veririm belki vermem şu an o konuda da kararsızım bakalım nasip :26:
Peki hatırlamazsa ne yapmayı düşünüyorsun ?
işte o konuda bir fikrim yok
Ben hala hatırlayacağından yanayım ama diyelim ki unuttu fevri davranma.. Olabilir unutabilir ben de kırılırdım tepkimi de belli ederdim ama ayrılık falan düşünmezdim asla:26:
ya tepki göstermem zaten bu zorla olacak bişey değil, he açıkça aklımdakileri konuşurum diyecem ama ilk yıldönümünü hatırlamayan bir insanla konuşsan anlatsan ne fark eder, önümüzdeki seneye kadar yine unutur yani.. çok bişey değişmez gibi geliyor.. işin aslı hatırlamazsa inancımı yitiririm.. tamam sevdiginden eminim ama evlenmek için tek sevmek yetmiyor önem vermek ve bunu göstermek de lazım bence. o yuzden hatırlamazsa ne yaparım gerçekten bilmiyorum
evet bu konuda katılıyorum canım sana.. Benim sevgilim de sürprizler falan hazırlamaz ama hatırlar kutlar hediye almayı sevmediğinden beraber alırız ben bunları bile başa sorun yapıyordum mesela:26:
hatırlamasını istiyorum sadece, yarının 7 nisan oldugunu görünce " bugun bizim yıldönümümüz " demesini istiyorum bu kadar :26: ki ben ona en başından söyledim, bir doğum günü bir yldönümü önemli benim için, yeniyıl, sevgililer günü kutlamasak da olur, ama bu günler önemli kutlamak istiyorum dedim. işte sorun hatırlayıp hatırlamayacagı :26: az kaldı bakalım görecez yarın hatırlayıp hatırlamayacagını :26:
Hatırlayacaktır.. İlk yıldönümünüz bu unutması mümkün değil..
umarım ben yanılırım sen yanılmazsın canım
Ee senin yeşil kahve nasıl gidiyor görüyormusun faydasını anlarsın az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?