- 3 Ekim 2010
- 11.467
- 3.717
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
Kızlar Nişanıma az kaldı ama tepsi daha yok ortada ,, resimdeki gibi birsey istiyorum ya da aynalı tarzında ,, ama zaman geldikçe kafamdaki düsünceler karısıyor ,, benim elbise su yeşili benimkinin takımı gri neler yapılabilir yaaa
Böyle birsey de olabilir miiii
Bu yüzük yükseltilerinden bende yaptırdım, aynı şekilde gümüş tepsi ya da, yine şıkı şıkır bişey istemiyorum ama ahşap bir tepsi alacağım ya aynalı ya da içi camlı. Gümüş kaplamalar da güzel.
Yüzük Yükseltielrini nerden ve kaça yaptırdın canım?
Bu yüzük yükseltilerinden bende yaptırdım, aynı şekilde gümüş tepsi ya da, yine şıkı şıkır bişey istemiyorum ama ahşap bir tepsi alacağım ya aynalı ya da içi camlı. Gümüş kaplamalar da güzel.
Ah tam benim istediğim . Bende salı günü sordum çok güzel gümüş aynalı tepsiler iyine ya yükselti yada küçük yastık olur dye düşünüorum . Yükseltiyi ne kadara yaptırdın canım onu öğrenebilir miyim?
100 lira canım ama havale ücreti ve kargosunu sayarsan 120 lira gibi birşeye patlıyor yanlış hatırlamıyorsam..
100 lira canım ama havale ücreti ve kargosunu sayarsan 120 lira gibi birşeye patlıyor yanlış hatırlamıyorsam..
ciddi misin baya pahalıymıs gitti gidiyorda 45 tl ye gördüm o bile pahalı geldi bana :)
ahhh ne ettin sen100 liraya fıstık gibi gümüş tepsi var . ben en iyisi dışardan bunu yapan yer arayım çok pahalı geldi bana açıkçası
İnternette bunu görünce aklıma fikir geldi sizin paylaşayım istedim ahşap kalp kutu alıp üzerine uygun şekilde ayna kestirim yapıştırp kenarlarına taş yapıştırınca mis gibi yükselti olur isim olmada olur ya onu baskı yapan yerde de çok cüzi bi fiyata yazdırtablirim
Eki Görüntüle 1050272
[sıze=3]internette bunu görünce aklıma fikir geldi sizin paylaşayım istedim ahşap kalp kutu alıp üzerine uygun şekilde ayna kestirim yapıştırp kenarlarına taş yapıştırınca mis gibi yükselti olur isim olmada olur ya onu baskı yapan yerde de çok cüzi bi fiyata yazdırtablirim[/sıze]
Eki Görüntüle 1050272
Canım ben beğendiğim bişey olunca böyleyim maalesef, hele ki böyle özel günler ise, İnşallah yaptırabilirsin ama bunlar bildiğin ayna değiller, elime ilk ulaştığında plastik zanettim, kandırıldım diye korktum üzerindeki aynayı da hani ayna benzeri şeyler varya böyle onlardan zannettim. Sonra hemen sordum, ayna değil özel bir malzeme, mika dediler. Özel bir teknikle ayna görüntüsü uygulanıyormuş..
Canım iyi fikirmiş, el beceresi olan hatunlar zaten hiiiç hazır almakla uğraşmasın bence, hünerlerini göstersinler. Bende hayal gücü yüksek ama yetenek sıfır maalesef..
süpersinnn yaaaa neden olmasınnnnnn :):)
aaa mika plastik o da ama çok ucuz bi malzeme o . Neyse ben bi araştırıcam iyice . Hayırlı olsun canm
yükseltiler, bana da güzel fikir oldu. annem ahşap boyamayla uğraşıyor, eminim güzel bişeyler çıkartır ortaya
El becerim var ama orta boyutlarda kalp arayışına greyim bakayım sizinle paylaşırım yapınca
yükseltiler, bana da güzel fikir oldu. annem ahşap boyamayla uğraşıyor, eminim güzel bişeyler çıkartır ortaya
Kızlar sizin tarihleriniz belli mi? Hangimiz önden, hamgimiz sondan olacağız ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?