Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kızlar Merhaba

Bende geldim aranıza :KK31::KK31:

2.5 yıllık bir ilişlim var bizde yaz sonu gibi söz düşünüyoruz :KK53: Onun bütün ailesi biliyor bizden haber bekliyorlar hepside beni çok seviyor çok şükür :KK16::KK16:

Ylnız benim abim ve babam henüz bilmiyor . ÇÜnkü erkek arkdaşım askere gitmedi allah nasip ederse ağustos yada kasımda gidicek derslerini verip bizde askere gitmeden söz yapmayı düşünüyoruz .

Şu an babama ve abime söyleyemiyorum çünkü söylesem okulu bitmemeiş askere gitmemiş dicekler ilk başta bi tezatlık yaratmak ta istemiyorum o yüzden mezun olunca söyelemeyi düşünüyorum haziranda inşşallah:KK30::KK31:

Çok stres yapıyorum bu konu hakkında nasıl söylicem nasıl karşılıcaklar ne dicekler diye :26: Umarım Allah yardımcımız olur herşey güzel bi şekilde gelişir :KK16:

Merhaba Canım =) Hİç stres yapma herşey yoluna girer zamanla Allahın izniyle =) Şimdi haklı olarak askerliği işi falan düşünecek baban tahmin edebiliyorum =)
 
tepsi annenin emegiyse bence şimdi olmasa bile ileride evinde kullanmalısın el emegi çok güzel bişeydir :KK31: ama diğerleri için gönlüne nasıl sinecekse öyle yap canım yaa, inşallah en hayırlısı olur :KK16:

tam olarak olanı biteni anlatsam roman olur ama ben özet geçmeye çalışayım :KK37:

ben nişanlandım ne bir set ne bir bilezik hiç bişey takmadılar, hadi neyse dedim salla önemli olan aşk sevgi, düşün tek taşım bile yoktu :KK53: düğün olacak olacak dendi, her yazın başında bu yaz sonu düğün yaparız diyorlardı o yaz bitiyordu ama bnm nişanlımın hala bir işi yoktu yine avucumu yalıyordum yani.. artık öyle duruma geldik ki ben diyorum ananem balayı masrafımızı karşılayacakmış, kayınvalidem bana ne gerek var balayına mobilya masraflarına kullanırsınız o parayı diyor. dediler ki sadece nikah olsun, eyvallah ama deedim akşam hiç olmazsa yakın akrabalar ve arkadaşlarla 100 kişilik de olsa bi yemek olsun, sırf nikahla işin hiç eğlencesi olmaz ki dedim ne gerek var boşuna masraf nikah yeter dediler sineye çektim. görümcemin eski gelinligini giydirmeyi teklif ettiler o zaman gelsin bakarız dedim vs derken, artık canıma yetti iyice gözden çıkardım ama cesaret edip ayrılamadım da ondan bekledim. en son bi ara verdik biz 2.5 ay geçti üstünden barışmak istedi, dedim kabul ama bi şartla eskiden konuşulmuş herşeyi yok sayacagız sıfırdan başlayavagız ve dedim bir tek kere bile seni sevmiyorum dersen beni öldü bil, arama sorma..

ilk bikaç hafta güzeldi sonra baktım yne eski mevzxular konuşulmaya başladı e tabi bu sefer ben alttan almamaya başladım derkeenn bi hafta falan soğuk durdu bana karşı. bi gece face te konuşurken dedim ki ben senin hayatından bu gece çıksam senin için ne değişir, hiç bişey dedi. dedim ama dün beni sevdigini söylüyordun, ağız alışkanlıgıydı o dedi. emin misin yasin dedim, eminim dedi. ben de hoşçakal dedim ve ayrılmış olduk..

herşeye eyvallah ömrümden 3 yılım gitmiş varsın gitsin bana çok güzel hayat tecrubesi kazandırdı, sen alttan aldıkça insanlar tepene çıkar onu öğretti vs. ama tek konuda hakkımı helal etmiyorum ona.. o da şudur ki :"" öğrenci halimle özel ders vererek kendi masraflarımdan kısarak para biriktirdim, o da o dönemde çalışıyordu toplamda 2000 tl ye yakın para biriktirdik. ayrıldık, yüzüğü göndersem diye düşündüm ama zaten incecik bişeydi maddi değeri hiç yoktu ki onu da ikimiz kendi paramızla almıştık zaten o yuzden göndermedim zaten de kaybettim parasını yemek nasip olmadı yani. neysee ayrıldıktan bikaçö ay sonra ablasına msj attım, abla dedfim yasine söyleyin de beraber biriktirdigimiz paradan benim payıma düşnei bana göndersin. bana ne cevap geldi biliyo musunuz ? " canım yasin parayı harcamış, işe girince sana yollayacakmış payına düşeni " :KK53::KK53: tabi ki üstünden 3 yıl geçti gelen giden bişey yok :KK14: bitek bu konuda hakkımı helal etmiyorum, Rabbim o parayı hangi yürekle hangi hislerle harcadıgını bana anlattıracak ona öbür dünyada çok inanıyorum buna..

Canım verilmiş sadakan varmış resmen iyi olmuş böylesi evlensen bile mutlu olamazdın böyle bir insan ve ailesiyle..
 
Merhaba Canım =) Hİç stres yapma herşey yoluna girer zamanla Allahın izniyle =) Şimdi haklı olarak askerliği işi falan düşünecek baban tahmin edebiliyorum =)

Aynen canim ya haziranda bitiyor allahtan rahat bi nefes alicaz askerlim kalicak bi tek o da kisa donem :)
 

çok yorgun :KK37: dün yeni bi salonda spora başladım, ama hoca fena çıktı, 1 sa. 45 dk. aralıksız çalıştık, şu an hala bi yerim tutmuyo, bi de bugün okulda nöbetçiydim :KK37: pert oldum yani bildiğin :KK37:

Şu sporu nasıl yapıyorsunuz ya benim 4 5 kilo fazlam var onları veremiyorum bir türlü on dk yürüsem kolum bacağım ağrımaya başlıyor =(
 
aynen olabilir çünkü şuan amann boşver modundayım :KK43: Söz için vermek isterdim ama pek sanmıyorum :KK43: Diyet falan da yapıyor musun

boşver canım yaaa 4-5 kilo ne ki, fazlalık bile değil :KK37:

yapıyorum diyet + spor, 18 şubatta başladım, şu ana kadar 5,2 kilo verdim :KK43:
 
boşver canım yaaa 4-5 kilo ne ki, fazlalık bile değil :KK37:

yapıyorum diyet + spor, 18 şubatta başladım, şu ana kadar 5,2 kilo verdim :KK43:

Bende öyle diyorum ama yapı olarak çok müsaitim kilo almaya bir bıraksam gider o 10 kilo verdim şimdi alıyorum yine yavaş yavaş :KK43: Bence iyi vermişsin yavaş ve kalıcı vermek önemli olan zaten =)
 
Bende öyle diyorum ama yapı olarak çok müsaitim kilo almaya bir bıraksam gider o 10 kilo verdim şimdi alıyorum yine yavaş yavaş :KK43: Bence iyi vermişsin yavaş ve kalıcı vermek önemli olan zaten =)

evet, yaza kadar 69-70 falan olsam, o bile müthiş fark edecek ben de :KK31:
 
X