- Konu Sahibi snglumudumvar
-
Bende bugun kan testimi yaptirdim sonuc belkiyorum suanda bir saate kadar cikicak insallah:)senin gibiydi ayni sikayetlerim agrim oldu hatta iki gun kanamam bile oldu kanama bitti ama agrilar ara ara devam ediyor. İdrar testine guvenme kan testine kdr sabret😊hakkimizda hayirlisi😊
merhaba benimde bugün transferimin 5. günü inş sonuç pozitif çıkar haaftaya cmt kan testine gidicem ama buarada kendim test yapmayı düşünmüyorum. hakkımızda hayırlısı..
Ah insallah insallah peki senin problem neydi esindemi sendemi?ben yarim rahimliyim ilk dis gebelik olarak sonuclandi malesef kendiliginden olmustu. Aa buarada benim sonucum pozitiff insallah seninkidd oyle olur rabbim hayirlisini nasibetsin insallah
merhaba benimde bugün transferimin 5. günü inş sonuç pozitif çıkar haaftaya cmt kan testine gidicem ama buarada kendim test yapmayı düşünmüyorum. hakkımızda hayırlısı..
hayırlı olsun çok sevindim değerlerin nasıl eşimde sperm ileri yavaş hareketlilik bendede rahim kalp şeklindeydi ama ameliyatla gerekirse düzeltilir sadce hamilelikte dikkatli ol dedi düşük riski normale göre az fazla inşallah benimkide pozitif çıkar birde bugun reng günüm ara sıra rengli olcakmışım sanıyorum sanırım fazla kafama taktım ALLAH sağlıklı kucağınada almayı nasip etsin
Ya iste benimde yarim rahim dogustan oyuzden dusuk ve erken dogum riskim cok fazla. Degerim yuksek olsada sonrasi icin endiseleniyorum. İnsallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun ne diyelim o isterse olur hersey. Ama kasik agrilarin ve goguslerinde aci varsa umutlanmalisin☺️hadi hayirlisi bol bol dinlen bak su ic en az 2 litre kuru incir kayisi ceviz hurma bunlardan hergun biraz ye elma armut okdr faydaliki kendine iyi bak kisacasi😊
ilk günler yiyordum ama son 2 gündür yemiyorum incir armut elma yiyorum ama kayısı pek yemiyorum inşallah
Ben beslenme anlaminda kendime iyi bakmaya calistim sen sevmesende mesela zorla yemeye calis ha bide hurma mutlaka cok iyi diyolar eskiler☺️seninde sonucunu bekliyorum bakalim esinde heyecanlidir dimi��nerede yaptirdin tup bebisini
evet o benden daha heyacanlı hemde acıbademde bülent tıraş sen nerde yaptırdın
Bende gebze anadolu saglik ebru ozturke yaptirdim.ama dedigin doktoru cok duyuyorum iyi diye hadi bakalim hayirlisi
ilk günler yiyordum ama son 2 gündür yemiyorum incir armut elma yiyorum ama kayısı pek yemiyorum inşallah
Bende bugun kan testimi yaptirdim sonuc belkiyorum suanda bir saate kadar cikicak insallah:)senin gibiydi ayni sikayetlerim agrim oldu hatta iki gun kanamam bile oldu kanama bitti ama agrilar ara ara devam ediyor. İdrar testine guvenme kan testine kdr sabret😊hakkimizda hayirlisi😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim test yaptirdinmi sonucunu merak ettim yaz bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sonuç negatifti hayda adet oldum bugun 3 üncü günüm
bencede yapma ben yaptım çıkmayacağını bilerek umutlandım ama negatif çıktı şimdi kan testimi bekliyorum salı günü benimde testim inşallah pozitiftir bebeklerim sıkı sıkı tutunmuştur bana insan üzülüyor bu sefer ister istemez ne kadarda zor geçse günler kıendini oyalamaya çalış ben bu duruma düştüm o günden beri morelim bozuk hadi hayırlısı inşallah pozitif alırız bizde
Canimm bnde uzuldum ya merak ediyodum seni olsun uzme kendini dondurulmuslarin varsa yine dene pes etmek yok kendini toparla hemen basla yine kismet iste.. Hayirlisi boyleymis demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?