- 9 Mart 2011
- 147
- 80
- 323
aynen yaaaaaa en zor aşama bu herhalde idrarda baktın mı hiç
Yok atmadimm bacimm dun gece yatarken aklima geldide uzaktayim kart ewde.. mail adresi faln canm esime dedim bnde. Uf bilmiyrummm yaaa cnm ama var sanki yikadiktan sonraki halini gordunmi..
Yok cesaret edemedim. Bu ilk denemem daha once hep idrardan olumsuz sonuc aldim o yuzden sabrediyorum kanda baktirmaya sen?? Senin kacinci gun transferi??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar önceliikle test gününü bekleyenler inşallah pozitif olur sonucunuz tüp bebek çok zor bi süreç inşallah ilk seferde olumlu sonuç alırsınız.. kısmet olursa bende bu ayki adetimle 2. tüp bebek denemesine başlayacağım 8 ağustosta adet olmayı bekliyorum inşallah gecikmez... ilk denememiz herşey yolunda gitmesine rağmen nagatif oldu demekki zamanı değilmiş dedik 2 ay önce deneyecektik kist çıktı bu aya ertelendi herşeyde vardır bi hayr dedik ve bu aya geldik inşallah hayırlı zaman bu zamandır bana da nasip eder rabbim
Ewet canim biz esimle 2009da tanistik.. bekledik.. uni askerlik faln.derken. 5mayis 2013de ewlnmeye kaarar verdik ilk gunden bri bebk isyedik 4.ayimda bn hastaneye gittim brseyim cikmadi esim gidince dunya basimiza yikildi yeni ewliyken.. biz cocuk derdine dustuk herkesede istemiyruz diyruz ama allh biliyr.. icimizi allh yar ve yardimcimiz olsun inss
Hayırlı olsun başlayanlara. Bende bugün başladım .. Ilk iğneyi aldık..
ViraBismillah .. Hayırlı sonuçlar almayı Rabbim nasip etsin ..
Selam ve dua ile ..
Ohss deme icime bayginlik geliyo:) cok siddetli yasadim geceleri acilde gunduzleri tup bebek merkezindeydim 5 lt su cekti doktorum karnimdan. Gercekten o donem ölüyorum sandim. Hatta hastaneye giderken esime beni arabayla goturme ambulans cagir sedyeyle alsinlar diyodum. Hic abartmiyorum yatagimdan kalkip tuvalete gidene kadar 4 veya 5 kez kusuyodum. Bu arada yatak odamla tuvalette bitisik:))
yesilinci
Hayırlı olsun başlayanlara. Bende bugün başladım .. Ilk iğneyi aldık..
ViraBismillah .. Hayırlı sonuçlar almayı Rabbim nasip etsin ..
Selam ve dua ile ..
canım bende yaşadım ayyy aklıma geldikce içime bir sıkıntı giriyo rabbim kimseye yaşatmasın
merhaba arkadaşlar önceliikle test gününü bekleyenler inşallah pozitif olur sonucunuz tüp bebek çok zor bi süreç inşallah ilk seferde olumlu sonuç alırsınız.. kısmet olursa bende bu ayki adetimle 2. tüp bebek denemesine başlayacağım 8 ağustosta adet olmayı bekliyorum inşallah gecikmez... ilk denememiz herşey yolunda gitmesine rağmen nagatif oldu demekki zamanı değilmiş dedik 2 ay önce deneyecektik kist çıktı bu aya ertelendi herşeyde vardır bi hayr dedik ve bu aya geldik inşallah hayırlı zaman bu zamandır bana da nasip eder rabbim
Cok gecmis olsun canim... simdi ne oldu peki fondurulmus transferimi yapilacak
yesilinci
evet canım dondurulmuş benim ilk tüp bebek 30 yumurtadan 5 tane 4 embriyo tranfer malesef sonuç negatif.2.dememe 35 yumurtadan 2 tane yumurta kaldı 1 transfer (ossh olduğum zaman)8 haftalık bebeğimi kaybettim.3.denemem kalan 1 tane yumurtayla donmuş transfer malesef dış gebelik.budada 3 ay önce opu işlemimi yaptırdım daha düşük dozla başladık iğnelere 9 yumurta toplandı 7 tane 3.gün 8 hücreli donduruldu işte salı günüde onları transfer yapacaklarmış bakalım bu sefer her şey daha güzel olur.zaten bu sabah aradılar cözdürmüşler her şey güzel gidiyo dediler kısmet
evet canım dondurulmuş benim ilk tüp bebek 30 yumurtadan 5 tane 4 embriyo tranfer malesef sonuç negatif.2.dememe 35 yumurtadan 2 tane yumurta kaldı 1 transfer (ossh olduğum zaman)8 haftalık bebeğimi kaybettim.3.denemem kalan 1 tane yumurtayla donmuş transfer malesef dış gebelik.budada 3 ay önce opu işlemimi yaptırdım daha düşük dozla başladık iğnelere 9 yumurta toplandı 7 tane 3.gün 8 hücreli donduruldu işte salı günüde onları transfer yapacaklarmış bakalım bu sefer her şey daha güzel olur.zaten bu sabah aradılar cözdürmüşler her şey güzel gidiyo dediler kısmet
Canım hayırlı olsun tedavin
Hadi hayirli olsunn insallahhh igneleriniz acisiz sonu bebekli olsun insallaahhhh
Cok gecmis olsun canim... simdi ne oldu peki fondurulmus transferimi yapilacak
yesilinci
Yanlis soruuuu!!! Sen artik igne kullanmiyosun, en son hangi ilaci kac dozla kullanmistin:)
yesilinci
Insan korktugu seyle sinanir insallah atlatacaksin canim... geri kalan sikintilari kafana hic takma bu donemde psikolojin cok onemli. Stres sizin dusmaniniz canim unutma bunu. Insallah slogana devammm:))
yesilinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?