Nix tahlil sonucun belli mi ?
Elim kolum baglandi etrafimdaki tip merkezlernn hepsi kapalı devlet hastanesine gittim yapmadi serefsizler. Bugun 12.gunum kasik bel agrilari devam sanki heran adet olcam. Yarin biyerlere gideblrsek yaptrcm test
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yaa boyle beklemekte zor insan hem biran once ogrenmrk isstiyo hemde ogrenmeye yuregi dayanmiyo:) insallah bebegin rahmine iyice yerlesiyodurda onun agrilaridir. Tup bebek merkezi acik degilmi bayramda acik diye biliyorum
yesilinci
Cnm ben zeynep Kamil de yaptrdim orasida devlet hastanesi oldugu icin tup bebek merkezi kapalı. Bana 14.gun persembe gel dediler 2 gun sonra yani. Aslinda ogrenmenekte guzel umut devam ediyo hic degilse :) allah buyuk bekliyorum zatn annmlerdeym bayram kalabalık derken aklıma gelmiyo
Elim kolum baglandi etrafimdaki tip merkezlernn hepsi kapalı devlet hastanesine gittim yapmadi serefsizler. Bugun 12.gunum kasik bel agrilari devam sanki heran adet olcam. Yarin biyerlere gideblrsek yaptrcm test
Canmm bnmmm sakinnn isyannnn etmeeeee havvammmm allhin vardir bir bildigi nedesem bos.. allhim hepimize dayanma gucu sabir ihsan etsin..
Meraba nix, 2 haftaya doldurduysan hamilelik testi yapsana canim :/
Mrb canım nasılsın, dünden beri buraya gelmek istemiyorum hic, çok fazla negatif var çok üzülüyorumbeni bugünde aradı embriyolog 5. Güne gidiyoruz yarin arayıp saati ve ne yapmam gerekiyorsa onları soyleyecekmis, bilgin olsun istedim transferin perşembe olacak yani
Yok canim isyan etmiyorum okadar uzuluyorumki sadece... ama Allahin dedigi olur.. o bizler icin en hayirlisi neyse onu yaziyo alnimiza ... insallah 3 sene sonra denedigimde kavusurum bebegime(((
2 kere yaptim aynı si
Farkindayim bitanem neyin var alfigimiz haberlerden dolayi mutsuuzum bnde dunden beri 2arkadasimiza uzuldum senn neyin var allh yar ve yardimcimiz olsun ins.. neguzel gelisiyrlarmis masaalh persembe gunu hayrlisiyla olur gecer pozitif haberlerini alcaz.. hepimize yardim etcek allh..
Yaa niye yapmadılar ki .. Söyledin mi tüp bebek yaptırdığını ve tahlil istediğini ... Bende devlette acilde yaptırmıştım ... Yarın tekrar git doktor değişir .. Anlat durumuda .. Şaşırdım ... Özel hastene var mı çevrende oranın acilinde yapıyorlar .. Fiyatları değişebiliyor .. Sen nerdeydin ?
yildiztabyadaki academia(eski bilge) hastanesi yapio 1 saat icinde cikio 25 tlElim kolum baglandi etrafimdaki tip merkezlernn hepsi kapalı devlet hastanesine gittim yapmadi serefsizler. Bugun 12.gunum kasik bel agrilari devam sanki heran adet olcam. Yarin biyerlere gideblrsek yaptrcm test
Aaaa sen istinyedemisin bende resitpasadayim:)Istinyedeyim canim gultepe ye gdrsem yarin yaptrcm
slm bugün yumurtalarım toplandı narkosvagır geldi heralde tansiyonum düştü kustum hemen yatıp uyudum 17 yumurta yarın arıcaklar bakalım döllenen olrmu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende negatif haberlere üzülüyorum, birde dun sabah saat 05.30 da ve dun aksam saat 22.30 da öyle şiddetli agrim oldu kiesimde agrim olunca hemen acile götürmek istiyor, ben de gitmek isyemiyorum gitmeyince kiziyo falan valla 23.30 da nuri beye mail attım ara beni yazmış hemen aradım kullandığım ilaçlar yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?