Benim 2014 yilim cok guzel basladi. 31 Aralik aksamustu ABD'den Istanbul'a ucagim indi. Buyuk sevinc ve heyecanla geldim. Yeni yila cok sevip deger verdigim, ablam dedigim bir insanin evinde girdim. Cok mutlu, mukemmel bir baslangicti. Sohbet, muhabbet, hasret gidermek. O kadar mutlu ve huzurluydum ki...
Istanbul'daki 1 ay diger sevdiklerimi de gorup gezmekle dolu harika tatilimden sonra yilin ilk yarisi engebeli gecti. Okulumda bir dersim kotu gidiyordu, istedigim yerde ise giremiyordum filan. Mutsuz, bunalimliydi. Sonra dersi gectim ve istedigim yerde is de buldum. ABD'de farkli eyaletlere, sonra da yurt disina tatillere gittim. Bayagi degisiklik oldu, eglenceliydi. Yilin 2. yarisinda her sey yolunda gitti. Bir tek sey haric. Yeni yila birlikte girdigimiz pek degerli kisi. Bu kisiyle aram berbat bozuldu. Huzursuz, sinirli, bu yonden mutsuz, dusunceli aylar gecti benim icin. Sonunda bombayi patlattim ve bu kisiyle ilisigimi kopardim. Hala da etkisi suruyor. Beni cok etkiledi bu olay. 2014'un en buyuk olayi bu galiba. :) O yonden garip duygular icerisindeyim ve yil benim icin biraz buruk bitiyor. Bu kisi artik benim icin eski yilda kalacak, ne tuhaf...
12 gun sonra tekrar Istanbul'a gidiyorum. Yeni yila orada sevdigim arkadaslarimla girecegim. Sanirim o yonden guzel bir bitis olacak diye umuyorum. :)