2014 Sizin icin nasil bir yildi?

sevde_

Sokak hayvanlarına su, yemek ve şefkat."Sevap"tır
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
10.393
25.119
598
Insallah benden once acan olmamistir bu konuyu. Her yil acilan bu konuyu bu sene de ben acmak istedim. :)

Eveet, son 2 haftasina girdigimiz 2014 sizler icin nasil bir yildi? Keskeleriniz, iyi ki'leriniz, guzel ve kotu anilariniz, ders aldiklariniz,.... Bu yil nasil basladi, nasil bitiyor? Guzel bir yil miydi, yoksa aman iyi ki gecip bitti mi? Ne diyorsunuz?
Akliniza gelen her turlu seyi paylasabilirsiniz. Eglenceli bir konu olacagini dusunuyorum. Yorumlari bekliyorum. Ben de paylasacagim tabii.

2014 asiri inisli cikisli gecti bi guldum bir uzuldum desem yeri :))) hayatima guzel seyler geldi giitti gidenlerin ardindan yerine mutlu olacak yeni seyler oldu bazen mutluluguma burukluk eklendi bide esimi getirdi ^^

sıkıcıydı ama yer yer umut vericiydi...
aslında bu son ay hariç tek düze bir yıldı işte
son 1aydır zihnim parlak,kararlarım var uyguladığım,son bir kaç senedir birden çok kontrölcü bir insandım benliğime o kadar ters ki anı yaşayan ben için...ama yapıştı yaka sanki hep bana aitmiş gibi...
bu huyu bırakıyormuyum yoksa ona alışıyormuyum şu an tam emin değilim
bildiğim tek şey artık canımı acıtmıyor bu özellik..hoşuma da gidiyor bazen hatta...
az birşey kalsın tabi bu huydan da bi ara fazlaydı...şükür ki kontrol huyumu kontrol edebiliyorum...istersem ciddiye alıyorum istemessem akışa bırakıyorum...nasıl olsa yaradanım var diyorum...bu da bir dersti geldi gitti...

Benim 2014 yilim cok guzel basladi. 31 Aralik aksamustu ABD'den Istanbul'a ucagim indi. Buyuk sevinc ve heyecanla geldim. Yeni yila cok sevip deger verdigim, ablam dedigim bir insanin evinde girdim. Cok mutlu, mukemmel bir baslangicti. Sohbet, muhabbet, hasret gidermek. O kadar mutlu ve huzurluydum ki...
Istanbul'daki 1 ay diger sevdiklerimi de gorup gezmekle dolu harika tatilimden sonra yilin ilk yarisi engebeli gecti. Okulumda bir dersim kotu gidiyordu, istedigim yerde ise giremiyordum filan. Mutsuz, bunalimliydi. Sonra dersi gectim ve istedigim yerde is de buldum. ABD'de farkli eyaletlere, sonra da yurt disina tatillere gittim. Bayagi degisiklik oldu, eglenceliydi. Yilin 2. yarisinda her sey yolunda gitti. Bir tek sey haric. Yeni yila birlikte girdigimiz pek degerli kisi. Bu kisiyle aram berbat bozuldu. Huzursuz, sinirli, bu yonden mutsuz, dusunceli aylar gecti benim icin. Sonunda bombayi patlattim ve bu kisiyle ilisigimi kopardim. Hala da etkisi suruyor. Beni cok etkiledi bu olay. 2014'un en buyuk olayi bu galiba. :) O yonden garip duygular icerisindeyim ve yil benim icin biraz buruk bitiyor. Bu kisi artik benim icin eski yilda kalacak, ne tuhaf...
12 gun sonra tekrar Istanbul'a gidiyorum. Yeni yila orada sevdigim arkadaslarimla girecegim. Sanirim o yonden guzel bir bitis olacak diye umuyorum. :)

fena sayılmazdı ama süperde değildi.
bazen çok iyiyken bazen berbat bir hal aldığı oldu.

valla bunu hiç düşünmemiştim başlığı görünce düşündüm de hayatımın en güzel yılıydı

Benim en güzel yıllarım henüz küçük bir çocuk olduğum 2004

ve hayatımın anlamı oğlumu doğurduğum 2012

çok ama çok kötü bir yıldı . bir an önce bitsin gitsin istiyorum . hayatımda çok sevdiğim, anne dediğim insanı kaybettim..
trafik kazasın da kaybettik. o nu çok seviyorum, o nu çok özlüyorum, hiç bir gün aklımdan çıkmadın..
Allah'ım yerini cennet eylesin güzel annem.. Onlar bizi yaktılar, biz o ş..z leri Allah'a havale ettik..

çok bol hayal kırıklığı yaşadığım, planlarımın elimde patladığı ama bunun yanında yeni ümitlerimin başladığı bir yıl oldu.. 2013 ü kapatırken sadece hayal kırıklığı vardı elimde, bu seneyi kapatırken bir de umut var.. inşallah 2015 i istediğim yerde kapatırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…