2014 ocak ayi bat tarihi takip edenler yazisalim.

benim de bugün belim ve kasıklarım hafif hafif sızlıyor. adet olucak gibi hissediyorum ama bakalım nolucak. herşeye hazırlıklı ol sen yine de ama inşallah gönlünce olur

Haklisin ama insan merak ediyor.belki cikar diye..

Benimde beklenen regltarihim 28 günde olurum normalde 17 aralikta başladı degil mi hastalığın canim.ovulasyon testi falan yaptin mi

Yok canım yapmadım bir anda karar verdim nasıl olacaginida bilmiyorum açıkçası o testleri okuyorum hep ama. Benim evlendikten sonra degisti bir erken bir gec derken son ortalama 31 gün olarak sayıyorum 13 adet günüm bekliyorum hayırlısı olur hakkımızda inşallah :)

Hamile iken o şekilde muayene etmiyorlar zaten.. İlk haftalara mahsus, gebeliği karından muayeneyle görünemeyen durumlarda alttan bakıyorlar. O da 1 kere falan oluyor zaten.Ayrıca vajinal muayenenin herhangi bir zararı da yok hayatım. Evet düşük tehlikesi olan durumlarda ilişkiyi yasaklayabiliyor doktorlar ama o da çözüm değil diye düşünen dr lar da var. Eğer bebiş düşecekse, kıpırdamadan yatsan da düşer; hayata tutunacaksa söktürücü içsen de, ne yapsan etsen düşüremezsin.. Kızıma hamile kaldığımda benim dr um da alttan bakmadı hiç , bana da 3 ay ilişkiyi yasaklamıştı , düşük riskim falan da yoktu üstelik.. Bazı doktorlar tedbir amaçlı böyle davranabiliyorlar.

Kızlar ben korunmuyorum adet tarıhımde 16 ocak ama 1 haftadır diş agrısı cekıyorum felaket bır sekilde diş etim şişti iltihap yaptı ilaç kullanmaya korkuyorum ne yapayım ya

Hayatım doktora ya da eczacına gebelik şüphen olduğunu belirt ve sana durumuna uygun antibiyotik versin. Belli ki dişinde iltihap var ki ağrı yapıyor. İltihapı tedavi etmezsen bu durum olası gebeliğin için de pek iyi olmayabilir.

Kadın olmak zormuş :) gıtmıyordum ama yarın gıdecegım cunki dayanılacak gıbı bır agrı degıl canım ya ilk defa boyle bır agrı cekıyorum hayatımda

Arkadaslar bat 12 ocak benimde.5 gun var dun test yaptim negatif.moralim bozuldu. Hala olasilik varmi acaba
canımm benim de bat 12 ocak dün aşırı belim ağrıdı bazende kasıklarım ağrıyo aşırı bi belirtim de yokk il denememiz bu ay bakalım ne olcak rahat olmaya çalışıyorum gün geçötikçe heycanlanıyorum inşallah hepimizin bebişleri olurrrrrrr :)

Arkadaşlar geçen ay şehir dışında olduğum için adetim 4 gün gecikti normalde 31 günde olurken 35. Gün olmuştu bu ay şuan 33. Günüm ve hala adet olmadım kendimi bildin bileli üşütsemde üşütmesemde mutlaka adetten bir hafta öncesinden itibaren çok şiddetli sancılarım olurdu bu ay sadece yumurtlama dönemimde hafif olup bitti 33. Gün şuan hala azcık bile sancı yok internette baktım sancı nedenleri hem yumurtanın hemde rahim duvarının atılırken rahim kasılmaları sancıya neden olurmuş şimdi en ufak sancım olmayınca acaba hamile miyim diye ümitlendim ( sancı olmamasının nedenleri nedir sizce.Eğrr geçen ay ki gibi 35. Güne sarkarsa 11 Ocak'ta adet olucam çok istiyorum çocuğumun olmasını yarın idrar testi yapıcam

ağrının olmaması gebelik işareti olabilir. yakın arkadaşım şuan 3 aylık hamile ve o da adet döneminde normalde hep agrısı olurken hamile kaldığı ay hiç ağrısı olmadığını söylemişti. fakat okuduğum bir yazıda da şöyle diyor; `Hamilelikte karın ağrısı gebelik süresince gebeliğin her döneminde sıklıkla rastlanılabilen bir şikayettir. Özellikle gebeliğin ilk aylarında birçok kadın karın ağrısından yakınır. Erken dönemde ortaya çıkan karın ağrısı adet gecikmesini takip eden ilk birkaç gün içinde dahi ortaya çıkabilir. Çoğu hastamız bunu adet olacakmış gibi diye tarif eder.`

arkadaşlar ben hamileyim 4 haftalık darısı hepinizin başına inşallah belirtilere hiç takılmayın herkeste çok farklı oluyor bende sadece bel ve gögüs ağrısı var. umarım allahım aratmadan herkesin kucagına verir bebişini

hayirli olsun yaa.. cok sükür. bizde yazariz umarim hamileyim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…