- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
Rahat ol hayatım ağrı kesici içmiş olsan bile, gebeliğini anladığın andan önce içtiklerinin, yediklerinin bebeğe hiçbir zararı olmaz..
Ne zamandır çocuk istiyorsunuz tatlım, uzun süre mi oldu..?
bizim bu ay 4.ayımız ama eşim benden de sabırsız o zaten ilk evlendgmz günden beri istiodu 1,5yıldır evliyim.eger bu ayda olmassa doktora gidelim dio,hastalandgm gün eşimin moralinin bozulması hayal kırıklgna ugraması beni daha çok üzdü,bu ay çörek otu bal tarçın karısımına basladım inş.bi zararı yoktur,eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorum.hepimiz için hayırlısı kızlar öyle demek lazım...
Ne zamandır çocuk istiyorsunuz tatlım .!.:4 yaşında kızım var, 2 aydır 3 aydır 2. bebiş için çalışıyoruz. Kasım ayında hamile kalmıştım ama düşük yaptım. Bu ay bakalım ne olacak.. Bugüna det günümdü ama olmadım.
Daha çok yeni sayılırsınız doktora gitmek için.Ama yine de giderseniz genel bir kontrolden geçmiş olursunuz. Aslında bebek düşünen çiftlerin bebiş öncesi kontrolden geçmeleri en mantıklısı..
hanımlar bişi sorucam. daha önce hiç jinekologa gitmedim. muayene sürecinden bahseder misiniz?
ben sadece karından ultrasonla baktırmak istiyorum. kist vs. bi sorun var mı diye bu şekilde de anlaşılır mı?
diğer türlü muayeneden çekinirim...
arkadasim vallahi ben hamile kalayim da hergun acmaya raziyim ortu falanda istemem yetetki bebegim gelsin artik saglikla kucagima alayim.... hicde utanmam yani :)
arkadasim vallahi ben hamile kalayim da hergun acmaya raziyim ortu falanda istemem yetetki bebegim gelsin artik saglikla kucagima alayim.... hicde utanmam yani :)
Arkadaslar bat 12 ocak benimde.5 gun var dun test yaptim negatif.moralim bozuldu. Hala olasilik varmi acaba
Benimde beklenen regltarihim 28 günde olurum normalde 17 aralikta başladı degil mi hastalığın canim.ovulasyon testi falan yaptin miBenimkide 13 ocak...
Benimkide 13 ocak...
13 ocak bat :) bu ay umitliyim iltihap tedavisi gördüm eger bittiyse tutma ihtimali fazla :)[/QUOT
Benimmm de beklenen regl tarihi 13 ocak...canım inşallah hamişizdir hayirlisiyla
hanımlar bişi sorucam. daha önce hiç jinekologa gitmedim. muayene sürecinden bahseder misiniz?
ben sadece karından ultrasonla baktırmak istiyorum. kist vs. bi sorun var mı diye bu şekilde de anlaşılır mı?
diğer türlü muayeneden çekinirim...
Tatlım yumurtalıklarına ve rahim içine iyice bakılması için vajinal yoldan bakıyorlar. En azından benim öyle oldu. Çekinecek hiçbir şey yok. Üstüne örtü veriyolar zaten örtmen için, o şekilde çatala yatıyorsun. çubuk şeklinde ucunda kamera olan birşey sokuyo vajinaya. Bu işlemi o akdar hızlı yapıyor ki anlamıyorsun bile, utanılacak birşey yok. Doğumda napıcaksın açamam mı diyeceksin:)) Ya da inşallah hamile kaldığında gebeliğinin son haftası o çatala yine mecbur yatacaksın bu defa doktor 2 parmağını sokuyor içeri çatı muayenesi için. O zaman olmaz mı diyeceksin:))) O yüzden hiç çekinme alışmaya bak. Kadın olmanın tatlı zorlukları bunlar
Meraba kızlar bizim 3. ayımız bebek planlarında ve ilk iki ay buzamanda kadar hep 30-31 günde gelen adetim iki aydır 25 günde bir geldi herşey normal gözüküyor dedi doktorum ama ben garip birşeyler olduğundan hamile kalamadım diye düşünüyordum bu ay ovulasyon testinde normal adet düzenimdeki gibi yumurtladığımı farkettim içim birazdaha rahatladı bu ay herşey yolunda gitcek en azından diye sevindim ve bugün adetime 3 gün kala rastgele gün içinde idrarımı falan tutmadan gebelik testi yaptım ve bir süre sonra çok acık pembe gördüm dayanamadım günüme gittim tahlil yaptırmaya değerim tam sınırda 10 çıktı doktorum 2 gun sonra tekrarla değerin yükselirse kesin hamilesin dedi döllenen yumurta bazen tutunamadan düşebiliyormuş inşallah bebişim tutunurda değerim iyice yükselir iki gün sonra. eşime daha söylemedim iki gün sonra netleşsin onada sölicem umarım isteyen herkese allahım nasip eder en kısa zamanda aratmadan
Kızlar ben korunmuyorum adet tarıhımde 16 ocak ama 1 haftadır diş agrısı cekıyorum felaket bır sekilde diş etim şişti iltihap yaptı ilaç kullanmaya korkuyorum ne yapayım ya
canım ağrı çekmektense ilaç kullanıp iyileşmen daha iyi. çünkü ağrı çektiğinde eğer hamileysen o bebeğe de yansıyor. doktora git gebelik riskin olduğunu söyle. o sana gebeliğe zararı olayan ilaçtan yazar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?