Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bati bekleyen arkadaş lar yazisarak belki daha cabuk geçer zaman...herkesin bebeginin olmasi dileğiyle. .....
Arkadaslar bati bekleyen arkadaş lar yazisarak belki daha cabuk geçer zaman...herkesin bebeginin olmasi dileğiyle. .....
benimde bat 6ocak,günler geçmek bilmiokızlar koyu beyaz akıntınız geliomu?
benimde bat 6ocak,günler geçmek bilmiokızlar koyu beyaz akıntınız geliomu?
beyaz kokusuz akıntı hamilelik belirtisi olabiliomuş bnde wc'ye gttgmde kokluorum bnde:)ama bnmde öle çok fazla deil,ara ara kasıgma agrı giriyo en fazla bikac dakika sürüyo,suratımda sivilceler çıktı artk strestenmi gebelikmi renglimi bilemem:)bnm tek umudumu kıran sey gögüslerimde öle çok şişme büyüme yok sadece her ay oldugu gibi gün yaklaştgı için hafif acıyo.mide bulantısı vs.bişi yok.bende bugün eşime bu ayda olmadı galiba dedim şimdiden hazırlamak için neden dedi çünkü öle herkezin yazdgı belirtiler yok bnde.geçmiyo şu günler geçmiyo.inş bu ay hepimiz hayırlı haberi müjdeleriz eşlerimize:))
Tatlım herkeste belirti olacak diye birşey yok ki. Ben kızıma hamileyken tek belirtim vardı, o da sol bacağım kasığımla beraber acayip ağrımıştı hepsi bu. Öyle göğüslerim falan şişmemişti, sadece dediğin gibi herzamanki gibi adet yaklaştığında acıyan göğüs acımasıydı.
Yalnız bu defa da sol bacağım ağrıyor, hele bugün şu an bile kasığımla beraber ağrıyor, günboyu da inceden inceden midem bulandı. 3 gün var adete umarım hamişimdir kızlar yaa..:))
canım umarım sen hamişsindir,bn nekadr ümidim yok desemde içimde umut vardı bu ay için çok çalışmıştım çünkü:)ama bugün kırmızı kartı gördüm hemde geciksin gelmesin derken 3gün erken geldi,aşırı kasık agrım basladı kalkınca bnde daha erken oldgu için sevindim hamişimdir ondan agrıodur die çünkü okuodum aynı gelckmş gibi agrıomuş ama malesef geldi.şimdide içime korku girdi çünkü dayanamyıp doralex agrı kesici içtim.sanki herzamnkinden acık gibi rengi,ama pıhtı var zannetmiorum üstüne görme oldugunu.umut işte insan cıkaramıo
eşiin morali çok bozuldu çok istiyodu napalım doktoramı gidelim nie olmuo falan dedi.öle diyince bnm moralim daha çok bozuldu...offf off
hanımlar konuyu öldürmeyelim. daha ocak ayının başındayız. umutlarımız devam ediyor öyle değil mi....???? ben bu ay bi garibim. 2 aydır hep hamileyim gibi hissetmiştim. her belirtiyi kendimde hissediyordum neredeyse. bu ay ise hiçbir şey hissetmiyorum desem yeridir. ne bi agrım var ne bir hassasiyet. sadece iştahım 4,5 gündür oldukça açıldı. ama gecen aylar agrı hissettiğimden midir neden bilmem, halsiz ve keyifsizdim. bu ay ise yerimde duramıyorum. sebepsiz yere enerjik ve mutluyum.... ve inanın hamile olduğumu hiiç sanmıyorum... 11 ocak gelsin bakalım ne olcak bu mutluluğun sonucu....