2014 Mayıs anneleri bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşalım..

northstar

bAL DURUSU..
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
2.912
1.055
Selam Mayıs anneleri artık bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşma zamanı geldi mutlaka herkes ufak tefek bişeyler almıştır.

Ben bayağı bişey aldım ama artık poşetleri açtığa eklerim ve bundan sonraki aldıklarımı ekleyeceğim hem fikir olur bizler için. Bizim şimdiye kadar bu konumuz neden açılmamış ki :) geç bile kalmışız :) :KK1::KK8:

$image.jpg bu hamağımız

Selam Mayıs anneleri artık bebişlerimize aldığımız cicileri paylaşma zamanı geldi mutlaka herkes ufak tefek bişeyler almıştır.

Ben bayağı bişey aldım ama artık poşetleri açtığa eklerim ve bundan sonraki aldıklarımı ekleyeceğim hem fikir olur bizler için. Bizim şimdiye kadar bu konumuz neden açılmamış ki :) geç bile kalmışız :) :KK1::KK8:

Eki Görüntüle 923858 bu hamağımız

gule gule kullannın sağlıkla sıhhatle nice gunlere inş.
bu tarz beşik hamak vs.gerçekten çok kullanışlı oluyor kızımda 8 aylığa kadar kullandım yatağımın yanında oturma odamda nerde olursa yanımda göturdum rahat ettik sallaması kolay oldu.sallamaya çok alışıyorlar gerçi.
bebeğimi sallamadan buyuttum diyenlere hep gıpta etmişimdir.ama uyumayınca mecburrrr..hep salladık valla .:KK3::KK52::KK49:

Çok şirinmiş, güzel günlerde kullan inşallah :KK34:

Ben hala bişeyler almaya korkuyorum ya :18:

Boşver canım korkunun ecele faydası yok demişler bende korkuyordum. Sonra bi silkindim kendine gel bu şekilde ne gebeliğinin nede bebeğinin tadını çıkaramazsın dedim kendime ve Allah'a emanet ettim yavrumu. Ne istersemde aldım. Sende öyle yap :KK1:

Bende kıyafetlerinin hepsini çekip gönderirim yarın :)) ancak onları aldm daha

$image.jpg $image.jpg
Bunlarda bizim kipacaktı indirimden aldıklarımız :) zıbınlar çok görünüyor olabilir ama 0-3 aylık 3-6 aylık ve 6-9 aylık olmak üzere 5li satılıyordu zaten çokta ucuzdu gerçekten 15-25 tl aradıysa 5 li hali mama önlüklerde 5 li 11 tl falandı. Alt donlarıda 2 liydi. :)

Eki Görüntüle 924368 Eki Görüntüle 924369
Bunlarda bizim kipacaktı indirimden aldıklarımız :) zıbınlar çok görünüyor olabilir ama 0-3 aylık 3-6 aylık ve 6-9 aylık olmak üzere 5li satılıyordu zaten çokta ucuzdu gerçekten 15-25 tl aradıysa 5 li hali mama önlüklerde 5 li 11 tl falandı. Alt donlarıda 2 liydi. :)

Oyy kurban olsunlar onu verene,minicik minicik ne kadar yakışacak :)
Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..
Biz hep eşimle birbirimizi durduralım tamam mı diyorduk :) Şimdilik durdurabiliyoruz öyle çok şey almadık :) Bende koyacam çekip:KK34:

Yahu durdurmayın alın ya çok zevkli bak :) ve hepsi üst üste gelince maddi açıdan büyük külfet ben en azından kıyafetleri hallettim büyük şeyler kaldı ama hiçbirşeyi almasaydım bukadar şey alamazdım.:):KK8:

çok güzelmiş cicileriniz güle güle kullansın bebiş ,benim oğlumdan kalan kıyafetler var ,birazdaha bişeyler almak istiyorum çok hevesliyim,geçen 3 tane penye yelek ,1çıtçıtlı badi,1 patikli pantolon ,1 önlük bide çoraplar aldım bir ara çekip koyarım ,yavaş yavaş alıyorum bişeyler,şimdi aklımda olanlar hastane çıkışı ve bolca çıtçıtlı badi ,birde yanıma alabileceğim beşik istiyorum ona karar veremedim mobilya beşiği var bide park yatakmı alsam diyorum daha hafif heryere kaldırırım diye...

$image.jpg $image.jpg bunlarıda bellonadan sipariş verdik 1 ay sonra gelecekmiş uyku seti halısı aloe vera bebek yorganı ve aloe vera bebek yastığı:KK8:

Süper olmuş bu topik bende çıkarıp fotoğraflarını çekeyim hem tekrar bakmış olurum aldıklarıma:))

Eki Görüntüle 924368 Eki Görüntüle 924369

fiyatlar çok iyiymiş ya, indirim bitmediyse ben de bakayım. ben kipanın ürünlerini beğeniyorum zaten. kendime iç çamaşırı vs alıyorum bazen, öyle kalitesiz falan değil yani.
güle güle kullan canım, hepsi de çok şeker :KK34:

ya ben daha hiç bir şey almadım kızlar :44:
kimle konuşsam acele etme herşeyi hazırlama iyi değil diye insanın moralini bozuyorlar :KK50:
ama hepsine bir anda yüklenmek de iyi olmıcak maddi açıdan, hem iyice ağırlaşmadan zevkini çıkara çıkara alması daha güzel olur :KK1:
ben de en yakın zamanda başlayıp, fotoğraflarını koycm buraya inşallah. özendirdiniz bak beni de :KK1:

Yaaa hepsi çok güzeller Northstar senin prensesin melek senin de oğluşun güzel günlerde güle güle giysin inşallah bi özendim şimdi bi özendim anlatamammm :) bize başta erkek dediler o yüzden bizimkiler mavi yeşil almışlar saolsunlar :) Ama kızmış bizimki... Hafta sonu ben de meleğimin kıyafetlerini çekip yollayayım size, sonra da dediğin gibi şu alışveriş nasıl bi şeymiş bi keyfine varayım ben de hep erkek şeyleri giyecek yoksa kızım :))

Son düzenleme:
Off çok özendim hepside çok güzel şeylerr :KK8:

Sağlıkla giydirelim bebişlere :emir_bebek:

Resimlere eşimle baktık biraz özensin istedim ama nerdeeee erken daha erken diyo başka bişi demiyo :KK14:

Halbuki alışveriş yapmak istiyorum bennn :26:

Ne tatlı bir topic olmuş bu paylaşılanlar cok tatli çok güzel ben pek birsey almadım 3 5 parça birsey acele etmek istemiyorum telefondan resim nasıl ekleniyor

X