• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 kpss konu anlatımı için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

samyeli10

sadece ben :)
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
589
272
323
Balıkesir
2014 kpss konu anlatımı için hangi yayınları önerirsiniz arkadaşlar .. sizce hangi yayınların konularına calısmalıyız o kadar çok yayın var ki kafam karıştı ... :26:

2014 için yeni kitaplar basılmamış henüz. 1 - 1,5 ay sonra çıkacağını söyledi kitapçı.
Ben 2012 kpss matematik kitabını aldım ,şimdilik onunla çalışıyorum. Yedi iklim yayının adı. Ben çok memnun kaldım.
Bir konuyu anlattıktan sonra , bu konuyla ilgili 8 tip soru çeşiti vardır diyor ve her soru tipinden 2 3 örnekli çözüm gösteriyor.
Temelin iyi değilse , bu yayını öneriyorum.:46:

2014 için yeni kitaplar basılmamış henüz. 1 - 1,5 ay sonra çıkacağını söyledi kitapçı.
Ben 2012 kpss matematik kitabını aldım ,şimdilik onunla çalışıyorum. Yedi iklim yayının adı. Ben çok memnun kaldım.
Bir konuyu anlattıktan sonra , bu konuyla ilgili 8 tip soru çeşiti vardır diyor ve her soru tipinden 2 3 örnekli çözüm gösteriyor.
Temelin iyi değilse , bu yayını öneriyorum.:46:
Sağol bacım bende bu yayını düşünüyordum keyıflı matematık degıl mı bırde uzman karıyerın öğreten matematik serısını almayı dusunuyorum bende 2012 ıhtıyac yayınlarından matematık calısmak ıcın nıyet ettım fakat bır turlu basına oturamıyorum otursam konularda ılerleyemıyorum hemen unutuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back