- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi Safransari
-
- #3.061
Onlar çok iyi alt yapisi olanlar veaynen ya ne kadar calısırsam calısayım yukselemiyorum niye böyle oluyor nerde hata yapıyoruz, ilk girişte son bir aylık çalışmayla 86 alan nasıl alıyor ya!
bölüm sıralamam önemlı canım yanı aslında benım puanım bölumume göre ıyı ılk olmasa bıkaç atamada atanırım ama ben arama kurtarma,infaz koruma ve koruma memurluguna başvurucam tercıh yapmıcam sanırım onlar ıcın yetıyor ama bı ıkı puan yuksek olsaydı daha ıyı olurduNetiniz kac
Umutsuz olma canim hicte belli olmaz.bolum mezunu sayisi çok muydu.gerekirse aciktan atamalra katipliğe basvurursun yeter ki stres yapma hepimizin cani sağolsun
[Ayhkdry, post: 37368408, member: 605078"]bölüm sıralamam önemlı canım yanı aslında benım puanım bölumume göre ıyı ılk olmasa bıkaç atamada atanırım ama ben arama kurtarma,infaz koruma ve koruma memurluguna başvurucam tercıh yapmıcam sanırım onlar ıcın yetıyor ama bı ıkı puan yuksek olsaydı daha ıyı olurdu
evet bilgisayar canım.Netiniz kac
Bilgisayar programciligi miydi devrim.
İnsallah atanabiliriz
[Ayhkdry, post: 37368408, member: 605078"]bölüm sıralamam önemlı canım yanı aslında benım puanım bölumume göre ıyı ılk olmasa bıkaç atamada atanırım ama ben arama kurtarma,infaz koruma ve koruma memurluguna başvurucam tercıh yapmıcam sanırım onlar ıcın yetıyor ama bı ıkı puan yuksek olsaydı daha ıyı olurdu
Canim bence sinir da değilsinevet bilgisayar canım.
zaten çok boşum vardı.
bildiğim halde emin olmadığım için işaretlemdiğim , doğrusunu işaretleyip sonradan değiştirdiğim 6 soru var. kaçırmasaydım bende umutlu olacaktım.
çok sınırda puanım. kimse tahmin yürütemiyor.
karışık duygular içindeyim :)
sen kasımda olmasa da temmuzda gidersin :)
Yok canim aciklandiktan 2 hafta sonra aciklanir diye bakmadim henüz. Ama cevap kagidi aciklanmiskızar branş sıralamaları açıklandı baktınızmı?
Aciklanmis siralama canim simdi baktim.kızar branş sıralamaları açıklandı baktınızmı?
Başka bolumlerden giremiyormusun canm ins cok kadro acilir atanirsin benmde kpss y.e. programima gore 6. Siradayim ama diğerleri eklenince 72. Siraya firliyorm zaten onemli olan digerleriyle birlikte olan siralamam hayirlisi olsn ya iyiki afad çıkmış merkezi atamadan diyorum yoksa şuan hic şansım olmayabilirdi bu siralamayla :))Aciklanmis siralama canim simdi baktim.
Ben bölümden 42 siradayim. Bolumumden 2 senede 4 kişi atandigini düşünürsek kendi bolumumden vasat durumdayim
Canim ben zaten bölümden umutlu değildimBaşka bolumlerden giremiyormusun canm ins cok kadro acilir atanirsin benmde kpss y.e. programima gore 6. Siradayim ama diğerleri eklenince 72. Siraya firliyorm zaten onemli olan digerleriyle birlikte olan siralamam hayirlisi olsn ya iyiki afad çıkmış merkezi atamadan diyorum yoksa şuan hic şansım olmayabilirdi bu siralamayla :))
Onlarin icinde kacinci Siradasn canm ona baksaydn birde atanirsn bence ilkde az olur ama ikinci alimlarda atanirsnCanim ben zaten bölümden umutlu değildim
Tüm onlisanslarin tercih ettiği ortak alanlar var. Onun için hazirlanmistim. Ondanda min 85 puan alman gerekiyordu. 87 yle ikinci aramada atanirim diye bekliyoruz ama az kadro verirlerse hic belli.olmaz atanmayabilirim yada diğer atamalara kalabilirim.
Yani herşey belirsiz
Canim onlari tüm önlisans mezunlari tercih ediyor. Kim bölümünden tercih etmeyecek ortak alan tercih edecek bilinmez. Durup bekleyecegim işte.Onlarin icinde kacinci Siradasn canm ona baksaydn birde atanirsn bence ilkde az olur ama ikinci alimlarda atanirsn
Canim 53 soru bankasi bitirmisim.sarfansari, sen nasıl çalıştın 87 almak için?
Mesela 1 konuyu 3 kitaptan calisip kendince özet cikariyirdum. Calismanin ardından mutlaka 500 soru cozuyordum ki konu pekissin.Anladım canım ama mesela yazarak çalışıp ezber mi yapıyodun günde kaç ders çalışıyodun biraz bahsedersen belki bize de örnek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?