- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi Safransari
-
- #2.981
evet türkçede ara gülerden bahsediyordu paragrafta fotoğrafçı vs diye. sayıştay tmm idiara gülerin cevabı türkçede miydi hatırlamıyorum hiç.. türkçe paragraflarında mı bahsediyordu? sayıştay tbmm adına mı yapardı öyleydi sanki soru değil mi?
Tesadüf gelmiştir canim ben onu biliyordum yaptim yoksa ÖSYM hic öyle birsey yapar mi kültüre bakin tamamen bilgi oncüllu yoktu yoruma dayali.evet türkçede ara gülerden bahsediyordu paragrafta fotoğrafçı vs diye. sayıştay tmm idi
hangi yer şekli fazla diye bir soru mu vardı. ekili dikili daha fazla o soruyu kastettin sanırımMerhaba kızlar ,
Önlisans sınavında coğrafyada sorulan ''Türkiye'de hangi yer şekli fazla ``diye bir soru vardı neydi cevabı?...
Bende baktm canm sorulara genel kulturde suana kadar paylasilan sorularda eger hata yoksa 32 dogru 7 yanlış var 44 soru yapmıstm zaten ins bikactane daha dogru cikar genel yetenktede mat yapmadm bitane yapabildm ama turkcede dil bilgisi ve mantik sorularini yaptm cok şükür bakalim hayirlisi artkpaylaşımlara bakıyorum da lise soruları daha zormuş.
evet o soruyu diyordum cnm sağolhangi yer şekli fazla diye bir soru mu vardı. ekili dikili daha fazla o soruyu kastettin sanırım
Canim sonucunuda paylas merak ederis safransari giriyor sayfayaBizde memlekete gidiyoruz bir iki güne herkesin sonucu hayirli olsun. Bu sayfaya girebilicegimi sanmiyorum artik.sarfansari da yok hem.o da inşallah bebeğini saglikla dünyaya getirir. Hakkinizi helal edin yolunuz acik olsun hepinizin kizlar
[Gunaydinyhkdry, post: 37116730, member: 605078"]Canim sonucunuda paylas merak ederis safransari giriyor sayfaya
Çok güzel arkadaşlıklar edindikSafrancim uzun bi sure topiginde takildik sayende yeni arkadaslar edindik sinavida atlattk hayirli sonuclar alirizda ataniriz insallah Teşekkürler bizi bi topikte bulusturdgn icin sanki üstümden yük kalkmis gibi sinavdan snra gezdk esimle simdide film izlicez opuyorm kizlar hepinizi uğrayın topige he unutmayın sayfayi
devrim senin sınav nasıl geçti?paylaşımlara bakıyorum da lise soruları daha zormuş.
maraşa mı hataya mı gidiyordunuz canımBizde memlekete gidiyoruz bir iki güne herkesin sonucu hayirli olsun. Bu sayfaya girebilicegimi sanmiyorum artik.sarfansari da yok hem.o da inşallah bebeğini saglikla dünyaya getirir. Hakkinizi helal edin yolunuz acik olsun hepinizin kizlar
teşekkür ederiz adilemir ablaCümleten geçmiş olsun arkadaşlar
Sınav stresi de bitti gitti.
Allah hayırlı atamalar nasip etsin inşallah.
ama bayram 5i 8i arası resmi tatilde açıklanırmıkikızlar 5 ve 8 gibi açıklanacakmış inşallah iyi olur sonuçlar
inşallah heycanla beklıyorum bıraz umutlu bıraz umutsuzkızlar 5 ve 8 gibi açıklanacakmış inşallah iyi olur sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?