Benim düşünceli arkadaşım :) biraz öksürüyorm geçer ama ii çalışmalarBugün senn dersanen vardi dimi fistgm unutmusm, bu saate kadar girerdi noldu hasta faln mi acaba diyorum ben de:)
Oy kuzum geçmiş olsun dikkat et kendineCanlarr öğleden sonra 100 mat cozdm (problemler) sonra yemek hazrla ye topla yerlestr ve birazck da dinlendm cunku temizlik yaparken ters bi hareket yaptm herhalde belim fena agriyor zaten bel fitigi vardi zorlaynca ben burdaym dedi şuan çok canm yaniyor ama yine otrdm sandalyeye calismaya caliscam Rabbim hepmzn yardmcisi olsun..
Güness cim bizde seni çok seviyoruz, bu durumunada çok üzülüyoruz, derse çalışmayı bırakma canım az da olsa çalış, umudunu kaybetme inşallah iyi puanlar alıp yerleşeceğiz.Güzel Arkadaşlarım Merhaba,
Sizi çok ihmal ediyorum hakkınızı helal edin. Ben çok mutsuz ve üzgünüm.
İşlerim o kadar yoğun ki, 1 aydır kitap kapağı açamıyorum. Gece geç saatlere kadar çalışıyorum, eve gelince bazen duş almaya bile halim olmuyor. Yemek niyetine küçük bi süt içip yatıyorum. Hatta öyle kötü oluyorum ki canım elma çekse yıkayıp yiyemeden bir yerde sızıp kalıyorum.
Hafta sonlarım da artık bana kalmıyor ne yazıkki. Bi pazarım var onda da çamaşır, ütü duş vs. derken bi bakıyorum akşam olmuş. Mutfağımda tencere kaynamayalı hatta omlet bile yapmayalı 2 ay olmuştur.
Kitaplarım salonun ortasında mahsun mahsun duruyor. Gelir gelmez yatıyım bari sabah erken kalkıyım diye uğraşıyorum ne zamandır, yorgunluktan alarmı bile duymuyorum, çoğu zaman işe de geç kalıyorum. Günde 200 km yol yaptığım günler oluyor, tabi kulağımda telefon, sürekli bir yerlere birşeyler yetiştirmekten bitap düşüyorum. Az önce de Emniyetin ödül töreni vardı, oraya davetliydim. Rüzgardan sırtım tutulmuş iyi miVe sanırım grip olcam.
Sizin çalışmalarınızı telden takip ediyorum, gerçekten adınıza seviniyorum. Bir o kadar da kendi adıma vijdan azabı çekiyorum.
Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
Ah güveneceğim bi ailem yahut eşim olsaydı da başlarım size de işinize de deyip çekip gitseydim. Ne yazıkki ki 1 ay kiramı veremesem ikinci ay sokaktayım.
Benim için de dua edin arkadaşlar, hepinizi çok seviyorum. Ve yürekten duacınızım. Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Canım çok geçmiş olsun, ben biraz tembellik yaptım, 400 sorumu tamamladım ama daha fazla çözmem lazımdı. Yarında temizlik yaparım, haftalık soru sayımı yine tutturamayacağım sanırımCanlarr öğleden sonra 100 mat cozdm (problemler) sonra yemek hazrla ye topla yerlestr ve birazck da dinlendm cunku temizlik yaparken ters bi hareket yaptm herhalde belim fena agriyor zaten bel fitigi vardi zorlaynca ben burdaym dedi şuan çok canm yaniyor ama yine otrdm sandalyeye calismaya caliscam Rabbim hepmzn yardmcisi olsun..
Canım soru çözdükçe geliştirirsin, vatandaşlık çok nankör 1 gün bakma konuya sanki hiç çalışmamışsın gibi. Çağdaş bu hafta bitti, haftaya tekrara yapıp son 3 ünitemi bitiririm inşallah vatandaşlıktan.Kizlar mrb
Bu vatandasliktan yargi konusunu ne yaptiniz ya bi turlu anlamiyorm. Uzman kariyerin ogreten sorularida var guzel anlatmis ama olmuyo(( zatende pek soru ciktigi yok cok ugrasmayimmi sizce???
Maşallah canım hem temizlik hem yemek hem çocuk, bravo sanaHepinz sagoln kuzularm telden giriyorm tek tek alinti yapamadm k.bakmayn..belim hala çok agriyor günlük raporu verp yatcam hemn hepinize iyi clismalar..
Bugünu 452 soruyla kapatyrm sahsm adina..iyi geceler KPSS gullermm...
Güness cim bizde seni çok seviyoruz, bu durumunada çok üzülüyoruz, derse çalışmayı bırakma canım az da olsa çalış, umudunu kaybetme inşallah iyi puanlar alıp yerleşeceğiz.
Canım çok geçmiş olsun, ben biraz tembellik yaptım, 400 sorumu tamamladım ama daha fazla çözmem lazımdı. Yarında temizlik yaparım, haftalık soru sayımı yine tutturamayacağım sanırım
Canım soru çözdükçe geliştirirsin, vatandaşlık çok nankör 1 gün bakma konuya sanki hiç çalışmamışsın gibi. Çağdaş bu hafta bitti, haftaya tekrara yapıp son 3 ünitemi bitiririm inşallah vatandaşlıktan.
Maşallah canım hem temizlik hem yemek hem çocuk, bravo sana
ben bu saate kadar ders çalıştım sanmayın, eşimle sinema izledim. Tembellik yaptım yani, hepinize iyi geceler canlar
İyi geceler bende turkce ve mat konu calistim cok azda soru cozdum yarin calistigin konulardan soru cozucem ins. Sizin masallahiniz var ya bi gunde nasil basariyorsunuz 400 den fazla soru cozmeyi 7-8 saat yapar valla tebrik ediyorum sizi
Kaytarmak yok bidenem ders var anayasada calisiyirum yargiyi es gectim idari hukuk calistim pek bise anlamadim bogazlarim iyice sisti sikintidan zaten gribim. Uzman kariyerin sorularini cozecoze gidiyorum bakem nolcek yarindan itibarende gunde 400 soru cozerek ise basliyorum bakalim oyle isteHerkes kayip yine???? Calismalar ne alemde bakiiimm??? Rapor bekliyorum kaytariyonz mu yoksam?????
Elifmmmm bitiremeden mi temizligi hic girmemissn bugun????(
ben geldimm tarihten inkılap konu çalıştım 75 soru çözdüm matematik faiz problem 30 çözdüm sonra akşam yemeği felan yaptım ortalık toparladım şimdi tekrar derse dönüyorum kuzucumm öptüm kolay gelsin sanadaHerkes kayip yine???? Calismalar ne alemde bakiiimm??? Rapor bekliyorum kaytariyonz mu yoksam?????
Herkes kayip yine???? Calismalar ne alemde bakiiimm??? Rapor bekliyorum kaytariyonz mu yoksam?????
Sağol elifm hem hem ( temizlik yemek çocuk ders) derken vücudu isyan ettrdik iki büklüm oldm agridan((((
Soru sayini tutturamazsan sana ceza vercem haberin olsn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?