2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Bugün senn dersanen vardi dimi fistgm unutmusm, bu saate kadar girerdi noldu hasta faln mi acaba diyorum ben de:)
Benim düşünceli arkadaşım :) biraz öksürüyorm geçer ama ii çalışmalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinz sagoln kuzularm telden giriyorm tek tek alinti yapamadm k.bakmayn..belim hala çok agriyor günlük raporu verp yatcam hemn hepinize iyi clismalar..

Bugünu 452 soruyla kapatyrm sahsm adina..iyi geceler KPSS gullermm...

İyi geceler bende turkce ve mat konu calistim cok azda soru cozdum yarin calistigin konulardan soru cozucem ins. Sizin masallahiniz var ya bi gunde nasil basariyorsunuz 400 den fazla soru cozmeyi 7-8 saat yapar valla tebrik ediyorum sizi

Güness cim bizde seni çok seviyoruz, bu durumunada çok üzülüyoruz, derse çalışmayı bırakma canım az da olsa çalış, umudunu kaybetme inşallah iyi puanlar alıp yerleşeceğiz.

Canım çok geçmiş olsun, ben biraz tembellik yaptım, 400 sorumu tamamladım ama daha fazla çözmem lazımdı. Yarında temizlik yaparım, haftalık soru sayımı yine tutturamayacağım sanırım

Kizlar mrb
Bu vatandasliktan yargi konusunu ne yaptiniz ya bi turlu anlamiyorm. Uzman kariyerin ogreten sorularida var guzel anlatmis ama olmuyo(( zatende pek soru ciktigi yok cok ugrasmayimmi sizce???
Canım soru çözdükçe geliştirirsin, vatandaşlık çok nankör 1 gün bakma konuya sanki hiç çalışmamışsın gibi. Çağdaş bu hafta bitti, haftaya tekrara yapıp son 3 ünitemi bitiririm inşallah vatandaşlıktan.

Hepinz sagoln kuzularm telden giriyorm tek tek alinti yapamadm k.bakmayn..belim hala çok agriyor günlük raporu verp yatcam hemn hepinize iyi clismalar..

Bugünu 452 soruyla kapatyrm sahsm adina..iyi geceler KPSS gullermm...
Maşallah canım hem temizlik hem yemek hem çocuk, bravo sana

ben bu saate kadar ders çalıştım sanmayın, eşimle sinema izledim. Tembellik yaptım yani, hepinize iyi geceler canlar

Sağol elifm hem hem ( temizlik yemek çocuk ders) derken vücudu isyan ettrdik iki büklüm oldm agridan((((

Soru sayini tutturamazsan sana ceza vercem haberin olsn:)

İyi pazarlar yavrukuslar turkce dil bilgisinden konu tekrari( daha çok konu calismasina benziyordu) yaptm ve 160 soru cozdum.iyi oldu eksklerm vardi biraz gidermiş oldm..

Simdi kizimi uyutp sonrasında yarn icn hastaneden randevu alcam ve mat calismaya basliycam herkese iyi calismalar..

İyi geceler bende turkce ve mat konu calistim cok azda soru cozdum yarin calistigin konulardan soru cozucem ins. Sizin masallahiniz var ya bi gunde nasil basariyorsunuz 400 den fazla soru cozmeyi 7-8 saat yapar valla tebrik ediyorum sizi

Fistgm konuların bitnce sende cozersn.konuyla beraber o kadr cozulmuyor benim hemen hemen konuları bitti ve sozelden 400 soruyu 200-250 dk da faln cozuyosn zamanla hizlaninca ama sayisaldan boyle olmuyor tabi..iyi calismalar..

kpss fıstıklarımm dersaneden geldim direk bir girim dedimm iyii pazarlar iyi çalışmalar ara ara girerim yine

Herkes kayip yine???? Calismalar ne alemde bakiiimm??? Rapor bekliyorum kaytariyonz mu yoksam?????

Elifmmmm bitiremeden mi temizligi hic girmemissn bugun???? (

Herkes kayip yine???? Calismalar ne alemde bakiiimm??? Rapor bekliyorum kaytariyonz mu yoksam?????

Kaytarmak yok bidenem ders var anayasada calisiyirum yargiyi es gectim idari hukuk calistim pek bise anlamadim bogazlarim iyice sisti sikintidan zaten gribim. Uzman kariyerin sorularini cozecoze gidiyorum bakem nolcek yarindan itibarende gunde 400 soru cozerek ise basliyorum bakalim oyle iste
Ben raporumu verdim bak:)))

ben geldimm tarihten inkılap konu çalıştım 75 soru çözdüm matematik faiz problem 30 çözdüm sonra akşam yemeği felan yaptım ortalık toparladım şimdi tekrar derse dönüyorum kuzucumm öptüm kolay gelsin sanada
elifm sanada kolay gelsinn

İyi aksamlar bende turkceden 85 mattan 35 soru cozdum . Bu gunluk bu kadar yarinda cografya konu calismasi yapicam bu gunden yemegi fazla yaptimki yarin da yiyelim diye. Rahatim yani yarin ins. İki konu bitiririm cografyadan. Hadi iyi aksamlar

Bugün bildirimimi yapayım.
Sabah 10 gibi kalktım, kendine gelemedim, tv başına uzandım. TV de tekrar izleden KAYIP ve Güldür Güldür izledim.
Sonra bişeyler yedim,
Ev temizliğine giriştim, baya bi ince temizlik oldu,
Öldüm öldüm çok yorulmuşum, duş aldım az uzandım. Yeni kendime geldim. Şimdi ders çalışacağım inşallah.

Canım çok inceliyorum, evi yerinden kaldırdım sildim süpürdüm, toz aldım bütün mobilyaların, koltukların derilerini sildim falan öldüm, ev 175 m2 düşün yani.
Senin belin iyi mi biraz daha.

Sağol elifm hem hem ( temizlik yemek çocuk ders) derken vücudu isyan ettrdik iki büklüm oldm agridan((((

Soru sayini tutturamazsan sana ceza vercem haberin olsn:)

Bana ceza verrrr nolar n olur ))
Ders çalışmam yalan oldu. Şimdide revengenin alt yazısı eklendiyse onu izlicem :))

Nasıl bi ceza vercen bana, sabırsızlıkla bekliyorum :))
Bu arada yarın Pegem In denemesine gircemm...
Görüşürüz akşama.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Film yarın eklenecekti, unutmuşum. Test çözeyim bari.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydnnn yavruslarmm dun aksam uzeri topige bakamadm simdi de acelem var kahvalti edip esimle hastaneye gitcez gelnce inş tek tek okurm alintilarm yazdiklarnzi..hastaneden dönünce haftalık raporumu yazarm fistklarm hepnzi opyrm guzel bir hafta diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…