offf yaaa 100 soru çözdüm şaka gibi yaaaaaaaaaave hiç çözesim yokkkk maşallahh elifm ii çözüyosun nasıl çözüyosun kızz dün çok çözdüm bu gün fısssssssmmm yaaaa :18:
Canimmm gunaydin ozledim sizi giremedim bi kac gun ders di cocuktu birazda usuttuk ailece ama hamdolsun iyiyiz. Cografyada bitti şükür bol soruda cozdum. Bugun yarin da anayasanin son konularini halledecem ve pazartesiden itibaren gunde en az 400 soru cozecem inşallah bakalim fistik nasil cnm ortada salgin var dikkat edin opuyorumGunaydnnnnnnnn findiklarm fistklarm dünü 405 soruyla kapattm..aslinda aksam vaktm vardi soru cozmek icn ama kendimi yorgun hissettgm icn yattm sabah da erkenden kalkiym DİE.simdi biraz caliscam sonra kahvalti..hepinize iyi calismalar...
Canimmm gunaydin ozledim sizi giremedim bi kac gun ders di cocuktu birazda usuttuk ailece ama hamdolsun iyiyiz. Cografyada bitti şükür bol soruda cozdum. Bugun yarin da anayasanin son konularini halledecem ve pazartesiden itibaren gunde en az 400 soru cozecem inşallah bakalim fistik nasil cnm ortada salgin var dikkat edin opuyorum
Halledersin canım umutsuzluğa düşme.Gunaydnnnnnnnn findiklarm fistklarm dünü 405 soruyla kapattm..aslinda aksam vaktm vardi soru cozmek icn ama kendimi yorgun hissettgm icn yattm sabah da erkenden kalkiym DİE.simdi biraz caliscam sonra kahvalti..hepinize iyi calismalar...
Can maşallah bitiriyorsun konuları. Geçmiş olsun dikkat edingünaydın kızlar maşallah soru sayınızı görünce sok oluyorum desem yeridir. nazar değmesin size.
ben daha yolun başındayım. mattan 3 konu bitti türkçeden 2 konu .. ama az soru çözdüm inş. sizin soru sayınıza yetişirim
konuları mayıs sonuna kadar bitirip hazirandada bol soru çözmeyi düşünüyorum ..şimdi konular bitsin diye fazla çözmüyorum ama pazar günümü tekrar olarak çalıştığım konulardan soru çözeceğim.
şimdilik mat ..50 soru , türkçe ..70 soru..((
bugünde erken kalktımki mattan ve türkçeden 2 konu daha çalışayım diye.. akşama yemek de yok evde bide yemekle uğraşcam of of ...
Bu ne hızCanimmm gunaydin ozledim sizi giremedim bi kac gun ders di cocuktu birazda usuttuk ailece ama hamdolsun iyiyiz. Cografyada bitti şükür bol soruda cozdum. Bugun yarin da anayasanin son konularini halledecem ve pazartesiden itibaren gunde en az 400 soru cozecem inşallah bakalim fistik nasil cnm ortada salgin var dikkat edin opuyorum
AminnnnnnnYavrukuslarmm türkçeden 200 karisik soru cozdm simdi kahvalti hazrliycam sonra camasiri bulasigi makinaya atar etrafida hizlica toparlar bi süpürür tekrar baslarm calismama..
Yoksam siz hala uyuyonz mu aaaaaaaa?????
Elifm musadenle yoklama yapiyormmm????
Sadece iki arkds gelms ve üstelik elif de ortalikda yok(((((
2bucuk ay daha sabredelm arkadaşlar az kaldi..
Hepnzi opyrm iyi calismalar...
Gunaydin kizlar verimli bi gun olsun rabbim icimize ders calisma hevesi versin insallah
Güzel Arkadaşlarım Merhaba,
Sizi çok ihmal ediyorum hakkınızı helal edin. Ben çok mutsuz ve üzgünüm.
İşlerim o kadar yoğun ki, 1 aydır kitap kapağı açamıyorum. Gece geç saatlere kadar çalışıyorum, eve gelince bazen duş almaya bile halim olmuyor. Yemek niyetine küçük bi süt içip yatıyorum. Hatta öyle kötü oluyorum ki canım elma çekse yıkayıp yiyemeden bir yerde sızıp kalıyorum.
Hafta sonlarım da artık bana kalmıyor ne yazıkki. Bi pazarım var onda da çamaşır, ütü duş vs. derken bi bakıyorum akşam olmuş. Mutfağımda tencere kaynamayalı hatta omlet bile yapmayalı 2 ay olmuştur.
Kitaplarım salonun ortasında mahsun mahsun duruyor. Gelir gelmez yatıyım bari sabah erken kalkıyım diye uğraşıyorum ne zamandır, yorgunluktan alarmı bile duymuyorum, çoğu zaman işe de geç kalıyorum. Günde 200 km yol yaptığım günler oluyor, tabi kulağımda telefon, sürekli bir yerlere birşeyler yetiştirmekten bitap düşüyorum. Az önce de Emniyetin ödül töreni vardı, oraya davetliydim. Rüzgardan sırtım tutulmuş iyi miVe sanırım grip olcam.
Sizin çalışmalarınızı telden takip ediyorum, gerçekten adınıza seviniyorum. Bir o kadar da kendi adıma vijdan azabı çekiyorum.
Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
Ah güveneceğim bi ailem yahut eşim olsaydı da başlarım size de işinize de deyip çekip gitseydim. Ne yazıkki ki 1 ay kiramı veremesem ikinci ay sokaktayım.
Benim için de dua edin arkadaşlar, hepinizi çok seviyorum. Ve yürekten duacınızım. Allahım yar ve yardımcınız olsun.
kuzucum dersanedeydm yeni geldim yemek felan anca girdimmmCanlarrrr kahvalti bulasik camasir evi sil supur bitti simdi kuzucugumu uyutyrm sonrasnda mat çozmeye basliycam..
Duabak cnm uyuyon mu sen hala??????
Elifm Dumanm Adi sevda kolay gelsn kuzularmm
Carpem emnm takip ediyosndr bizi ballibademim ama arada gir de ozletme kendini...
Gunesm cok yognsn herhalde cnm yine yikmislardr bütün isleri üstüne Rabbim yardmcn olsn
kuzucum dersanedeydm yeni geldim yemek felan anca girdimmm
Güzel Arkadaşlarım Merhaba,
İşlerim o kadar yoğun ki, 1 aydır kitap kapağı açamıyorum. Gece geç saatlere kadar çalışıyorum, eve gelince bazen duş almaya bile halim olmuyor. Yemek niyetine küçük bi süt içip yatıyorum. Hatta öyle kötü oluyorum ki canım elma çekse yıkayıp yiyemeden bir yerde sızıp kalıyorum.
Hafta sonlarım da artık bana kalmıyor ne yazıkki. Bi pazarım var onda da çamaşır, ütü duş vs. derken bi bakıyorum akşam olmuş. Mutfağımda tencere kaynamayalı hatta omlet bile yapmayalı 2 ay olmuştur.
Kitaplarım salonun ortasında mahsun mahsun duruyor. Gelir gelmez yatıyım bari sabah erken kalkıyım diye uğraşıyorum ne zamandır, yorgunluktan alarmı bile duymuyorum, çoğu zaman işe de geç kalıyorum. Günde 200 km yol yaptığım günler oluyor, tabi kulağımda telefon, sürekli bir yerlere birşeyler yetiştirmekten bitap düşüyorum. Az önce de Emniyetin ödül töreni vardı, oraya davetliydim. Rüzgardan sırtım tutulmuş iyi miVe sanırım grip olcam.
Sizin çalışmalarınızı telden takip ediyorum, gerçekten adınıza seviniyorum. Bir o kadar da kendi adıma vijdan azabı çekiyorum.
Ah güveneceğim bi ailem yahut eşim olsaydı da başlarım size de işinize de deyip çekip gitseydim. Ne yazıkki ki 1 ay kiramı veremesem ikinci ay sokaktayım.
Benim için de dua edin arkadaşlar, hepinizi çok seviyorum. Ve yürekten duacınızım. Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Dikkat et tatlim bende cekiyorum bel agrisi zor maşallah iyi gidiyosun cnm kolay gelsinCanlarr öğleden sonra 100 mat cozdm (problemler) sonra yemek hazrla ye topla yerlestr ve birazck da dinlendm cunku temizlik yaparken ters bi hareket yaptm herhalde belim fena agriyor zaten bel fitigi vardi zorlaynca ben burdaym dedi şuan çok canm yaniyor ama yine otrdm sandalyeye calismaya caliscam Rabbim hepmzn yardmcisi olsun..
Hosgeldin canm kiyamam ya allah yardimcin olsnGüzel Arkadaşlarım Merhaba,
Canlarr öğleden sonra 100 mat cozdm (problemler) sonra yemek hazrla ye topla yerlestr ve birazck da dinlendm cunku temizlik yaparken ters bi hareket yaptm herhalde belim fena agriyor zaten bel fitigi vardi zorlaynca ben burdaym dedi şuan çok canm yaniyor ama yine otrdm sandalyeye calismaya caliscam Rabbim hepmzn yardmcisi olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?