2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

anladım canım........
ben kaçıyorum öptüm çok...

Kızlar ne yapıyorsunuz,
Geç oldu ama günaydın diyeyim, ben 175 soru çözdüm henüz bişeyler yedikten sonra devam edeceğim. Kolay gelsin sizlere de.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar .. çok uzun zaman oldu gelemedim .. çünkü uzun zamandır ders çalışamıyorum

bu hafta sonunda ilacı bıraktım .. artık yatmak ve uyumak zorunda değilim çok şükür düşük tehlikesini atlattık

bugün bi dersanenin hızlandırma grubuna kaydımı yaptırdım .. pazartesi dersler başlıyor .. hafta içi 5 gün, günde 4 saat ders var .. yeniden motivasyonumu sağlayabilmem için artık dersaneye gitmem gerektiğine karar verdim çünkü ..

inşallah önümüzdeki hafta itibariyle sizlerle olmaya devam edeceğim

Gunaydn cnm bende şimdiye kadar benim yaramaz kizimla savaş vererek 270 soru cozdm hedef 400 e tamamlamak vakit kalirsa mat.a geccem kolay gelsn.

Son düzenleme:

Hoşgeldin cnm...

Duabak Duman Carpemmm siz neler yapiyorsnzzzzz sesinz cikmiyor zeytin de gözükmüyor????

Duabak Duman Carpemmm siz neler yapiyorsnzzzzz sesinz cikmiyor zeytin de gözükmüyor????
ayyy kuzucuummmmm dün 420 soru çözdümmm geç yattım peltm çıkmışş 12 gibi uyandım kahvaltı ortalık topla felan derken anca girebildimmm topiğee şimdi derse başlayacammm kolay gelsinn sanada öptümm kocomannn

hoş geldin tekrardann canımmm

maşallahhh kuzucummmm ben daha yeni başlaacam dün 420 soru çözdüm geç yattım geç kalktım bugün daha soru çözemedim işallah başlayacammm
kolay gelsinn

hoş geldin cnm tekrardan

kızlar ancak gelebildim dün 300 bugünde 300 soru çözdüm akşama devam edicem mola verdim eşimlede çalışırız biraz kafam kazan gibi ama :)
hadi öptüm hepinizi iyi çalışmalar

Fistiklarmmm yemek yaptım yedk eşimi aksam mesaisine gonderdm kuzumu parka gotrdm oynattm geldm simdi calismaya devam etcm
Suana kadr 360 soru cozdm aksam esimde yok iyice uykum gelene kadr calismama devam ederim herkese iyi calismalar hepinizi optm...

Son düzenleme:

Masallahhh yavrukusummm..

slm kızlar maşallah size ne güzel çalışıyorsunuz bende hamilelikten dolayı 4 ay boyunca bırakmıştım çalışmayı bulantı halsizlik derken kitap yüzü açmamıştım en sonunda vaz geçtim aman girmeyim sınava diye ama artık kendimi toparladım başladım çalışmaya türkçeden ve matematikten ilk iki konuyu bitirdim.
yemek yapıcam şimdi yemekten sonra soru çözmeye başlarım inş. çözdüğüm soru sayısını bildiriyimde benide ekleyin listenize sizinkileri görünce hırs yapıp gaza gelirim belki... hadi size kolay gelsin bol soru çözmeler . inş. herkes istediği başarıyı yakalar bu sene

Canım bende seni merak ediyordum hamilelik nasıl geçiyor,sesi soluğu çıkmıyor bu kızın dedim kendi kendime.

Hadi gözün aydn düşük tehlikesi geçmiş.
Canım dersane için doğru karar vermişsin en azından zoraki de olsa çalışırsın daha kaytarmak yok. Iyi çalışmalar...

Gunaydn cnm bende şimdiye kadar benim yaramaz kizimla savaş vererek 270 soru cozdm hedef 400 e tamamlamak vakit kalirsa mat.a geccem kolay gelsn.

Canım sürersin maşallah, gece bende geç saate kadar çalışmayı düşünüyorum.
Sabahı soru sayıma çok şey katamadım 575 tamamlamam lazım. Dün tamamlamıştım.
Çağdaşdan farklı kaynaklardan okuma yapıyorum henüz.
Onu bitireyim soru çözümünü tamamlarım.

maşallahhh kuzucummmm ben daha yeni başlaacam dün 420 soru çözdüm geç yattım geç kalktım bugün daha soru çözemedim işallah başlayacammm
kolay gelsinn

Maşallah canım, isteyince tamamlanıyor, dün hem konu tekrarı hemde 575 soru çözüm, aman nazar değmesin.
Gece de buralarda olacağım, girip birbirimize bi bakalım :)

Maşallah zeytinim, Hadi iyi çalışmalar.

Tekrardan hoşgeldin öyleyse inşallah baraşarağız canım, iyi çalışmalar.

Kızlar toplu alıntı yapamıyorum tabletle kusura bakmayın, ben bunaldım biraz camı pencereyi açıp nefes aldım. Ye, iç, otur, ders falan derken rutine bağladım çok kilo almazsam iyidir.
Şimdi derse döneyim bende. Görüşürüz.

offf yaaa 100 soru çözdüm şaka gibi yaaaaaaaaaa ve hiç çözesim yokkkk maşallahh elifm ii çözüyosun nasıl çözüyosun kızz dün çok çözdüm bu gün fısssssssmmm yaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…