Olur öyle arada düzelirsin, canım matematikte antremanlara matematik çözüyorum başladım yüklenmeye. Ama problemlere ağırlık vermeyi düşünüyorum. Türkçe çok dalgalı :)) daha ondan da yeni soru çözmeye başladım dil bilgisini pek yapamıyorum paragrafım iyi. Sözel mantığı da kaçırmıyorum. Öyle işte)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ne yapıyorsunuz,
Geç oldu ama günaydın diyeyim, ben 175 soru çözdüm henüz bişeyler yedikten sonra devam edeceğim. Kolay gelsin sizlere de.
merhaba kızlar .. çok uzun zaman oldu gelemedim .. çünkü uzun zamandır ders çalışamıyorum
bu hafta sonunda ilacı bıraktım .. artık yatmak ve uyumak zorunda değilim çok şükürdüşük tehlikesini atlattık
bugün bi dersanenin hızlandırma grubuna kaydımı yaptırdım .. pazartesi dersler başlıyor .. hafta içi 5 gün, günde 4 saat ders var .. yeniden motivasyonumu sağlayabilmem için artık dersaneye gitmem gerektiğine karar verdim çünkü ..
inşallah önümüzdeki hafta itibariyle sizlerle olmaya devam edeceğim
ayyy kuzucuummmmm dün 420 soru çözdümmm geç yattım peltm çıkmışş 12 gibi uyandım kahvaltı ortalık topla felan derken anca girebildimmm topiğee şimdi derse başlayacammm kolay gelsinn sanada öptümm kocomannnDuabak Duman Carpemmm siz neler yapiyorsnzzzzz sesinz cikmiyor zeytin de gözükmüyor????
hoş geldin tekrardann canımmmmerhaba kızlar .. çok uzun zaman oldu gelemedim .. çünkü uzun zamandır ders çalışamıyorum
bu hafta sonunda ilacı bıraktım .. artık yatmak ve uyumak zorunda değilim çok şükürdüşük tehlikesini atlattık
bugün bi dersanenin hızlandırma grubuna kaydımı yaptırdım .. pazartesi dersler başlıyor .. hafta içi 5 gün, günde 4 saat ders var .. yeniden motivasyonumu sağlayabilmem için artık dersaneye gitmem gerektiğine karar verdim çünkü ..
maşallahhh kuzucummmm ben daha yeni başlaacam dün 420 soru çözdüm geç yattım geç kalktım bugün daha soru çözemedim işallah başlayacammmKızlar ne yapıyorsunuz,
Geç oldu ama günaydın diyeyim, ben 175 soru çözdüm henüz bişeyler yedikten sonra devam edeceğim. Kolay gelsin sizlere de.
merhaba kızlar .. çok uzun zaman oldu gelemedim .. çünkü uzun zamandır ders çalışamıyorum
ayyy kuzucuummmmm dün 420 soru çözdümmm geç yattım peltm çıkmışş 12 gibi uyandım kahvaltı ortalık topla felan derken anca girebildimmm topiğee şimdi derse başlayacammm kolay gelsinn sanada öptümm kocomannn
Gunaydn cnm bende şimdiye kadar benim yaramaz kizimla savaş vererek 270 soru cozdm hedef 400 e tamamlamak vakit kalirsa mat.a geccem kolay gelsn.
maşallahhh kuzucummmm ben daha yeni başlaacam dün 420 soru çözdüm geç yattım geç kalktım bugün daha soru çözemedim işallah başlayacammm
kolay gelsinn
hoş geldin cnm tekrardan
kızlar ancak gelebildim dün 300 bugünde 300 soru çözdüm akşama devam edicem mola verdim eşimlede çalışırız biraz kafam kazan gibi ama :)
hadi öptüm hepinizi iyi çalışmalar
slm kızlar maşallah size ne güzel çalışıyorsunuz bende hamilelikten dolayı 4 ay boyunca bırakmıştım çalışmayı bulantı halsizlik derken kitap yüzü açmamıştım en sonunda vaz geçtim aman girmeyim sınava diye ama artık kendimi toparladım başladım çalışmaya türkçeden ve matematikten ilk iki konuyu bitirdim.
yemek yapıcam şimdi yemekten sonra soru çözmeye başlarım inş. çözdüğüm soru sayısını bildiriyimde benide ekleyin listenize sizinkileri görünce hırs yapıp gaza gelirim belki... hadi size kolay gelsin bol soru çözmeler . inş. herkes istediği başarıyı yakalar bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?