2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
sorun değil canım,
Kuzumm sözel mantiga daha yeni basladm o yüzden sorulara bakmiyorm bile cozemem herhalde çünkü konu oturmadi daha k.bkma yavrukusum.,.
bu ara çok gıcık gıcık hareketler yapıyorummm
:)))))))))gicikkkkkkkkkkkk:))))))))) severm seni:)))))))) olsun yap fistgm yabanciya gitmiyo duabak a gidiyor:)))))))
git bakalım kaçakkkk, sana ferhat göçerden git şarkısını armağan ediyorumm

Git hevesini al gel,.................
gitttt tutamam zaten,
Ben seni sen olmasan da severim gittt :))))))))

bende bildirim yapıp kaçayım, yemekten sonra ütüye girişmiştim, ütüm bitti. şimdi oturdum,
yarım saat video izlerim sonra soru çözümü, paragraf ve coğrafya çözmeyi düşünüyorum, herkese Allah zihin açıklığı versin

canımcım ben videoları arkeden dinliyorum normal dershane gibi güzel ayrıntılı anlatıyorlar
benim mat sıfırdı mesela ama çok güzel öğrendim coğrafya öyle çok iyiyim şimdi hatta eşimin coğrafyası çok iyi yanlış yapmaz bana diyor çok kısa sürede neredeyse benle aynısın diye. konuları bitirdim de bazı dersler kaldı mesela anayasa fln matematikte video çalışmadan asla yapamam biliyorum kitaptan anlamıyorum birinin anlatması lazım
Türkçe videolarıda yeni eklediler onlarda da dilbilgisi çalışıyorum dilbilgisinden yanlışım çıkıyordu çünkü
çok yanlışım çıkmıyor ama çok soru çözemiyorum sıkıntım orda eşimde çok soru çözmesen de verimli çöz önemli olan o yanlış yaptıysan dön nerede yanlış yaptım diye bak diyor o da öyle yapıyor çünkü ama o benden tecrübeli.
bugün 200 soru çözdüm ve şimdi devam edicem inş. tabi :)
molayı uzatmaya kalmazsam hadi öptüm hepinizi iyi geceler

o zaman haklısın kuzummm sen bildiğin gibi yap ozamn dersler bitince soru çözersinnn
hangi videolara bakıyosun dersanen mi verdi yoksa netten bir siteden mi bakıyorsun:44:

Kizler ben geldim takip ediliyosunuz ama pat cat girebiliyorum dogumgunumu kutlayan herkese tesekur ederim rabbim hepimizin bahtini tahtini acik eylesin kaza bela vermesin kem gozlerden korusun

Bolgelerle bogusuyorum ama zafer benim olacak inşallah. Soru sayimi saymadim ama cok iyi gidiyo kuzular onumuzdeki haftalar bol soru cozecem konular bitiyo insallah patlama olacak bende azim ve sevgiyle kalin canlar opuyorummmmm

kuzumm doğum günün kutlu ulsun nice mutlu yıllara(birazcık geç oldu kusruma bakma)

o zaman haklısın kuzummm sen bildiğin gibi yap ozamn dersler bitince soru çözersinnn
hangi videolara bakıyosun dersanen mi verdi yoksa netten bir siteden mi bakıyorsun:44:

arke üyelğim var cnm ordan girip çalışıyorum
dershaneye gerek kalmadı bu sayede
nette ki diğer videoları pek beğenmiyorum boşa zaman geçiyor belki diğer eğitim kurumlarının videolarıda güzeldir
ama ben beğendim bunu
85 paragraf çözdüm daha ancak
cnm doğum günün kutlu olsun nice yaşlara

Kuzularrrrrr ders mi calisiyosnzzzz????

Bende simdi yemek yapmak icn mutfaga gircem yemegydi yemesydi derken 8 i bulur sonrasnda benm sari civcivi uyutr tekrar dersin basina otururm hepinizi opyrm canlarmmm iyi dersler günümüzde yaklasiyo Rabbim emeklermzn karsiligni verir inşallah hepimiz de çok gayret gosteryrz masss bize topik olarak:))

Son düzenleme:

Canimmmm benmmm calismalarni ve ilerlemeni okudukça çok mutlu oluyormm mass sana:)

Cagdasi bitirdinmi sen kaç gununu aldi?? Benmde başlamam lazm ama hic içimden gelmiyor mesele başlamak sonrasi gelir biliyormm da....

Kizlar merhaba. Dersaneden geldim gelir gelmez uyumustum sersem gibiyim, midem agriyo sanirim yemek dokundu. Cok kötüyüm. Cozdugum soru sayisi 0.

Cagdasi bitirdinmi sen kaç gununu aldi?? Benmde başlamam lazm ama hic içimden gelmiyor mesele başlamak sonrasi gelir biliyormm da....

Canim hic gun tutmadim.araya misafir de girdu gecen hafta basladim bu hafta biter az kaldi. Ilk video izliyorum sonra kitaptan tekrar edip soru cozcem ama korkulcak bisey yok.merak etme basla biran once

yukarı komşumun kızının sruları var onu çözüyorummm bitmedi gitti yahuuuuu
sizde ne var ne yok kızlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…