bu ara çok gıcık gıcık hareketler yapıyorummmKuzumm sözel mantiga daha yeni basladm o yüzden sorulara bakmiyorm bile cozemem herhalde çünkü konu oturmadi dahak.bkma yavrukusum.,.
git bakalım kaçakkkk, sana ferhat göçerden git şarkısını armağan ediyorumm:)))))))))gicikkkkkkkkkkkk:))))))))) severm seni:)))))))) olsun yap fistgm yabanciya gitmiyo duabak a gidiyor:)))))))
Ben kaçar kizlar tarihe gomulmem(calismam) lazim yani soru ve tekrar mahiyetinde hepinizi optm canlarm
Buarada dogumgunu çocuğu(dumannn) yine gözükmüyor ortalıklarda???
Carpem snvnin iyi geçmesine sevndm cnm artik iyice KPSS te konsantre olabilirsn..
canım çözersin ama sen videolarla çok vakit harcıyorsun ondan az soru çözüyorsunn
videolardan çalışma istersen otur kitaptan çalış bende en başşlarda videolardan çalışıyodum ama hem zamanımı çok alıyor hemde çok bellii bariz şeyleri anlatıyolar ama bizim bu sınavı kazanmamız için detay gerekiyor bunuda kitapta rahatlıkla görebiliyorsunn
tabi sen bilirsin yinede
bide konuların bitmediği içinde soru sayın az onun için canını sıkma
o zaman haklısın kuzummm sen bildiğin gibi yap ozamn dersler bitince soru çözersinnncanımcım ben videoları arkeden dinliyorum normal dershane gibi güzel ayrıntılı anlatıyorlar
benim mat sıfırdı mesela ama çok güzel öğrendim coğrafya öyle çok iyiyim şimdi hatta eşimin coğrafyası çok iyi yanlış yapmaz bana diyor çok kısa sürede neredeyse benle aynısın diye. konuları bitirdim de bazı dersler kaldı mesela anayasa fln matematikte video çalışmadan asla yapamam biliyorum kitaptan anlamıyorum birinin anlatması lazım
Türkçe videolarıda yeni eklediler onlarda da dilbilgisi çalışıyorum dilbilgisinden yanlışım çıkıyordu çünkü
çok yanlışım çıkmıyor ama çok soru çözemiyorum sıkıntım orda eşimde çok soru çözmesen de verimli çöz önemli olan o yanlış yaptıysan dön nerede yanlış yaptım diye bak diyor o da öyle yapıyor çünkü ama o benden tecrübeli.
bugün 200 soru çözdüm ve şimdi devam edicem inş. tabi :)
molayı uzatmaya kalmazsam hadi öptüm hepinizi iyi geceler
oyyyy benim hoş görülü bacımmm:)))))))))gicikkkkkkkkkkkk:))))))))) severm seni:)))))))) olsun yap fistgm yabanciya gitmiyo duabak a gidiyor:)))))))
kızlarrr bugün bol sorulu bir gün diliyorum hepinize
kuzumm doğum günün kutlu ulsun nice mutlu yıllaraKizler ben geldim takip ediliyosunuz ama pat cat girebiliyorum dogumgunumu kutlayan herkese tesekur ederim rabbim hepimizin bahtini tahtini acik eylesin kaza bela vermesin kem gozlerden korusun
Bolgelerle bogusuyorum ama zafer benim olacak inşallah. Soru sayimi saymadim ama cok iyi gidiyo kuzular onumuzdeki haftalar bol soru cozecem konular bitiyo insallah patlama olacak bende azim ve sevgiyle kalin canlar opuyorummmmm
Ayyy gec degil tatlim Allah razi olsun tesekkur ederim 29 oldum ama her yasinda ayri bi guzelli var iste:)))kuzumm doğum günün kutlu ulsun nice mutlu yıllara(birazcık geç oldu kusruma bakma)
o zaman haklısın kuzummm sen bildiğin gibi yap ozamn dersler bitince soru çözersinnn
hangi videolara bakıyosun dersanen mi verdi yoksa netten bir siteden mi bakıyorsun:44:
cnm doğum günün kutlu olsun nice yaşlaraKizler ben geldim takip ediliyosunuz ama pat cat girebiliyorum dogumgunumu kutlayan herkese tesekur ederim rabbim hepimizin bahtini tahtini acik eylesin kaza bela vermesin kem gozlerden korusun
Bolgelerle bogusuyorum ama zafer benim olacak inşallah. Soru sayimi saymadim ama cok iyi gidiyo kuzular onumuzdeki haftalar bol soru cozecem konular bitiyo insallah patlama olacak bende azim ve sevgiyle kalin canlar opuyorummmmm
oyyyy benim hoş görülü bacımmmböyle düşündügün için Allah razı olsunnnn
Kizler ben geldim takip ediliyosunuz ama pat cat girebiliyorum dogumgunumu kutlayan herkese tesekur ederim rabbim hepimizin bahtini tahtini acik eylesin kaza bela vermesin kem gozlerden korusun
Cagdasi bitirdinmi sen kaç gununu aldi?? Benmde başlamam lazm ama hic içimden gelmiyormesele başlamak sonrasi gelir biliyormm da....
Kizlar merhaba. Dersaneden geldim gelir gelmez uyumustum sersem gibiyim, midem agriyo sanirim yemek dokundu. Cok kötüyüm. Cozdugum soru sayisi 0.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?