2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

H.geldn cnm o yoğunlukta inş calisabiliyosndr...biz de seni optik kuzm kolay gelsn..

3-5 puan derken derken 80 i 90 i bulcan inş Elifm sağlam ilerliyosn..YOLA DEVAM:))

Maşallah yavrukus...iste sen busun:)

Topigi ben de pek seviyorum, insana gaz gelig. <3

Günes gelmiş hoş gelmiş <3

Kızlar yemek faslımız yeni bitti...Az biraz kafamı toplayıp calısacagım birazdan buralardayım...

Yarasin Carpem e...ben de diyetteym AC AC oturuyorum(laf aramizda 3 kilo fazlalik var snva kadar ondan da kurtulmam lazm..

Son düzenleme:
Mat cozuyorm kizlar kafam bi milyon oldu sozellerdeki gbi hizli ilerleyebilsem su mat.ta da(

Yarasin Carpem e...ben de diyetteym AC AC oturuyorum(laf aramizda 3 kilo fazlalik var snva kadar ondan da kurtulmam lazm..

Sağ ol yavru...

Diyete girme simdilik.... Caydaki sekerle ekmegi kes yeter bence...3 kilo fazla degil, hemencecik verirsin..

Kızlar ben bir bucuk gibi uyuyacagım.

Kendimi kpss'den 95 gibi almısım gibi hayaller kuruyorum <3 Almısım notumu şu diziyi izleyecegim baştan atamaya kadar tekrar calısma planlarım var. İş ararkene bulunmaz dinlenme dizisi...Ne özenirdim üniversitedeyken bu kıza...Ergenlik işte. Siyah oje+cok az parıltılı yüzük takıntım olmustu bu sebeple. Bu küçük ayrıntıyı niye paylastım bilmiyorum.

[video=dailymotion;xa8thf]http://www.dailymotion.com/video/xa8thf_dal-ja-s-spring-kang-tae-bong-oh-d_shortfilms[/video]

İyi geceler, tatlı rüyalar hepinize...Az daha calısıp yatayım.

Can&#314;ar gunaydin dersaneye gidiyorum otobusteyim, eve gelince ayrintili yazacağım. . Kotu emellerimi.
Kizlar listeyi yapamadim farkindaysaniz onuda aciklicam

Gunaydn canlar kahvaltiyi yapip calismaya baslicam inş..herkese iyi clsmalar...

Hepimzn vardi ozentileri Carpem gençlik yillari ahhh ahhh uçtu gttiii yalnz ozendgn kiz kimdi onu anlamadm???

Dumancmmmm ders calisiyorsn herhalde iyisndr umarm tatlim...
Gunaydin kuzum ders calisiyorum konular bitsin artik diye ama dun kotuydum senin gibi bunalim takildim evisi de birikmisti kendimi arkadasa attim ama yinede biraz baktim konulara biraksam oda beni birakacak. Cok sukur iyiyim canim benim takipteydim telden ama elimi kaldirip yazasimda gelmedi iki gundur bide tansiyonum bozuluyo bu aralar ama dayan diyorum kendime az kaldi

Gunaydin kizlarrrr bol verimli calismalarrrr

Cografya maden bitti sanayide bitti gibi bu hafta bolgelerde biter insallahhhhh....
Anayasadan yargi ve idarehukuku cook mu sikici banami oyle geldi canlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…