Tatlım hoşgeldin, kaçma buralardan, bu topik için projelerim var
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
bu haftakiii soru sıralamasını yapılmadı dimi
ellerine sağlık iyi yapmışssın ferahlamışsındır kitabı 14 liraya aldım kuzum
Kuzularım ben geldim,
Anacım ne çok yazmışsınız okuyamadım valahi hepsini.
Ama soruları gördüm, ben de tekrar yapmış oldum. Teşekkür ediyorum hepinize.
Akşam yine dershanem var, gelince çalışmaya devam.
Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum. Allaha emanet olun
Canım yediiklimin tg olan deneme sonucu açıklanmış, 67 almıştım ayy cok mutlu oldum, 60 ve 65 tim hep bana iyi moral oldu, şimdi daha çok çalışacağım, adım adım ilerliyorum inşallah moral bozmak yok.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebeğimmm senin adınA SEVİNDİM ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVESİNİ YAVAŞ YAVAŞ ALIYORUZ ben yediiklimi dışardan aldıım:13: evde 2 saat sınav formatında yapıyorumyedeiklim 2cisinide bugün yaptımm 80.75 net yaptımmm
Topigi ben de pek seviyorum, insana gaz gelig. <3
Günes gelmiş hoş gelmiş <3
Kızlar yemek faslımız yeni bitti...Az biraz kafamı toplayıp calısacagım birazdan buralardayım...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
bu haftakiii soru sıralamasını yapılmadı dimi
Milleti kacirdk kimse kalmadi ki:))Dumanin da sesi cikmio iyidir inş..
Yarasin Carpem e...ben de diyetteym AC AC oturuyorum(laf aramizda 3 kilo fazlalik var snva kadar ondan da kurtulmam lazm..
Canĺar gunaydin dersaneye gidiyorum otobusteyim, eve gelince ayrintili yazacağım. . Kotu emellerimi.
Kizlar listeyi yapamadim farkindaysaniz onuda aciklicam
Sağ ol yavru...
Diyete girme simdilik.... Caydaki sekerle ekmegi kes yeter bence...3 kilo fazla degil, hemencecik verirsin..
Kızlar ben bir bucuk gibi uyuyacagım.
Kendimi kpss'den 95 gibi almısım gibi hayaller kuruyorum <3 Almısım notumu şu diziyi izleyecegim baştan atamaya kadar tekrar calısma planlarım var. İş ararkene bulunmaz dinlenme dizisi...Ne özenirdim üniversitedeyken bu kıza...Ergenlik işte. Siyah oje+cok az parıltılı yüzük takıntım olmustu bu sebeple. Bu küçük ayrıntıyı niye paylastım bilmiyorum.
[video=dailymotion;xa8thf]http://www.dailymotion.com/video/xa8thf_dal-ja-s-spring-kang-tae-bong-oh-d_shortfilms[/video]
İyi geceler, tatlı rüyalar hepinize...Az daha calısıp yatayım.
alah razı olsun kuzum işllah hepimiz atanırızda bu günler yalan olurrr
Gunaydin kuzum ders calisiyorum konular bitsin artik diye ama dun kotuydum senin gibi bunalim takildim evisi de birikmisti kendimi arkadasa attim ama yinede biraz baktim konulara biraksam oda beni birakacak. Cok sukur iyiyim canim benim takipteydim telden ama elimi kaldirip yazasimda gelmedi iki gundur bide tansiyonum bozuluyo bu aralar ama dayan diyorum kendime az kaldiDumancmmmm ders calisiyorsn herhalde iyisndr umarm tatlim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?