2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Mrb kizlar. ..
Erken kalktim bugun konu calismalariyla ugrasiyirum mart bitti benim konu bitmedi ama az kaldi bitsede kurtulsaydik. Oglum uyudu bende zamani degerlendireyim biraz daha opuyorum saglicakla kalin...

Mrblarrr canlar oyunu kullanım geldim kuzucugu uyuttm dersn basina oturcam herkese iyi calismalar..

Elifm verdgn cvp doğru kuzum..

Dumancm hoşgeldin cnm konular biter tatlm skma canini kolay gelsn iyi clsmalar fistgm..

Canlarmmm ders mi calisiyosnzzz?? Ben ara verdm 3 gbi tekrar basliycam..uzman öğreten coğrafya bitti uzman öğreten anayasadan da son 120 sorum kaldi..

Duabak gorunmuyo bugün???
Carpem aksam gelir muhtemelen gecekusu

Gorusurz kuzular...

sabah dersanem vardı 1 gibi geldm eve yemek yedim gittim oyumu attım bide kuzucuklarıma bakim de derse geçim dedimmm

herkese iyi çalışmalar kızlar allah zihin açıklığı versinn
unutmadan bu gece saatler 1 saat ileri alınacakkk

Canlar selam
Gkgycim nasildin kuzum. Ogretenden bende cozdum cografyayi bugun madene geldim arkadas geldi ara verdim aksam esim yok insallah 12ye kadar devam kuzu

Canlar selam
Gkgycim nasildin kuzum. Ogretenden bende cozdum cografyayi bugun madene geldim arkadas geldi ara verdim aksam esim yok insallah 12ye kadar devam kuzu

İyiym cnm sen naslsn nasıl gidiyor clsmalarn??
Benmki de 12 ye kadar beni bekleme dedi..o gelene kadar calisrm ben de..smdi ara verdm haberlere göz atym dedm..

Ben geldim yavrular....Oy kullanma, az biraz ders, sac kestirme, alısveris ile gecti günüm...Hemen oturup calısacagım...Aksam oldu pöfü..

Kızceler...Bugün adacayı+zencefil+karanfil+tarcın aldım. Çayı strese cok iyi imiş, ben de epey stresliyim. İyi gelirse derim. Sizler de yapın karısımı. Neyse öptüm...Calısayım.

kızlarrr nerdesinizzz seçim yorumlarımı yoksa soru bankalarına mı bakıyorsunuzz baktım yoksunuzzz bende yatim barii

kızlarrr nerdesinizzz seçim yorumlarımı yoksa soru bankalarına mı bakıyorsunuzz baktım yoksunuzzz bende yatim barii

Canım ben seçim yorumlarınaydım. Samsun'da istediğim adaylar aldı. daha da gelişecek Samsun'um

kızlar bu haftaki çözdüğüm sorular
Matematik : 210
Türkçe : 365
Tarih :130
Coğrafya :380
Anayasa : 55

TOPLAM : 1120
Hepinize başarılar arkadaşlar...

Ben aksam calıstım can...

Elf'im hemen toplayıp yazacagım simdi soru sayımı.

Canlar gunaydin. Bende 243 soru cozmusum bu hafta. Temizlik yapacagim bugun. Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…