2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
tembel teneke geldiii
kızlar dün pek bakamadım derslere şimdide test çözücem size bir bakim dedim kimseler yok galiba
hadi iyi çalışmalar

tembel teneke geldiii
kızlar dün pek bakamadım derslere şimdide test çözücem size bir bakim dedim kimseler yok galiba
hadi iyi çalışmalar

zeytincim ben buradayım, bugün çok verimli geçti, çalıştım soru çözdüm, geometriyi yapmama kararı almıştım vazgeçtim geometriye de çalışıyorum şimdilerde Allah yardımcım olsun, geometri çözen arkadaşlar bana bu konuda destek olsunlar lütfen, henüz ilk konu doğruda açıları anlamış bulunmaktayım, diğerlerine evde çalışıcam, videolara bakıyorum ama, harici önerilere açığım.

bu arada kızlar soru sayılarınızı çok merakla bekliyorum, bakalım kimler dereceye girecek :))
günesscim gel artık sende bitmedi mi seyehatin ?

Kızlar bugün tarihten 80 soru, türkçeden 60 soru, sayısal mantıktan 48 soru, matematik problemlerden de 20 soru çözdüm bugünün toplamı 208 soru yapar. Hemen haftalık bildirimimi de yazacağım

Tarih : 185 soru
Türkçe : 387 soru
Matematik : 276 soru
Sayısal mantık : 48 soru

Toplam : 896 soru

Kızlar günaydın, haftalık bildirimden önce pazar günü tam bir tembel teneke olarak 30 matematik sorusundan başka çözmediğimi söyleyim. Cumartesiyi de 202 soruyla kapattım. Şimdi haftalık bildirim;

240 Matematik
248 Coğrafya
113 Tarih
138 Türkçe
86 Vatandaşlık

Toplam 825 Soru... Perşembe ve cuma günleri beni yaktı kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlarr bol çalışmalı bir hafta olsun inş.
haftalık bildirimimi yapıyorum durumum pek parlak olmasa da idare eder
160 türkçe
460 tarih
180 coğrafya
toplamda 800
bugün vatandaşlığa başlıyorum artık vatandaşlıktan da soru çözücem
inş. bir daha ki hafta daha iyi olucak
hadi ben kaçar soru çözmeye başlayayım

Geldiiiiiiiiim, geldim Elifim, şekerim, datlım
Özledim vallahi sizi,

bu arada kızlar soru sayılarınızı çok merakla bekliyorum, bakalım kimler dereceye girecek :))
günesscim gel artık sende bitmedi mi seyehatin ?

Ben de şimdi soru bildirimimi yapayım, geçmişe müsait bi zamanda gitcem canım,

Ailemin yanına gidince 2 gün saldım vallahi o yüzden bu hafta yine tembel tenekeyim. Ama çarşamba bile şirkette işlerim bitince kızılayda bi kütüphane buldum (Adnan Ötüken) oturdum akşama kadar çalıştım vallahi. Herkes alışveriş yaptı gezdi

Haftalık Bildirimim,

Vatandaşlık 412
Türkçe 40
Coğrafya 40

Toplam 492 soru

Bu arada Vatandaşlık Yasama, Yürütme, Yargı bu hafta bitti.
Türkçe Sözcük Türleri, Cümlenin Öğeleri, Çatı vs dün konu bitti. Soru çözmeye bu akşam devam etcem.

Bu arada söylemeden edemiycem, ben bu zamana kadar
Vatandaşlığa başlayıp başlayıp anlamadığım için atıvermiştim kenara. Yani ilk üniteyi herhalde bi 3 kez filan çalışmışımdır,

İhtiyaç, Pegem ve Yargının konu anlatımlı kitaplarından anlamadığım Vatandaşlığı, Uzman Kariyerin Ögreten Soru bankasından anladım. Çözümleri çok akılda kalıcı ve kıyas yaptığı için anlıyorsunuz. Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar. Vatandaşlık korksun bizden

merhaba kızlar
Bu hafta hiç parlak geçmedi.. derece falan girmem mümkün değil ama bugün itibariyle sizinle de aktif olarak iletişimdeyim bol bol çalışacağım

Malesef geçen haftanın bildirimi

Tarih - 316
Coğrafya - 61
Toplam= 377

Bugün coğrafyanın son konusunu bitirip vatandaşlığa geçiyorum günesin dediği gibi vatandaşlık kaynaklarında bişey anlamıyorum uzman kariyeri almaya çalışayım bende

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bildirimimi yapayım kızlar henüz 1050 yi tutturamadım, ama olsun yinede diğer haftalara oranla kendi performansımı iyi oldum, bundan iyisi şamda kayısı

tarih______ 393
türkçe(sözel mantık) ........55
matematik .....................184
coğrafya.......................154
vatandaşlık.................... 24
toplam ________________ 810 tane

bunu yanında tarihten tekrarlar yaptım vatandaşlık konu çalıştım.türkçe konu çalıştım 3 gün dışarıdaydım dersane kurs(bütün günümü harcıyo) misafirliğe gittim, sevgililer gününde eşime vakit harcadım, baya ıvır zıvır işler yapmama rağmen kutluyorum kendimi ama bu hafta inşallah günlük 150 limiti aşacağım inşallah

Kizlar mrb...
Bende lisyeye girmek istiyorum ama gecen haftanin sorularini toplamadim karisik cozdum ama bayada cozmustum aktif bi hafta gecirdim
artik bugunden itibaren tum sorulari tamamen toplayip hafyaya bildiriyim insallah

benden hepimize bir nazar boncuğu gelsin
21:
kızlar süperiz hatta süpermeniz haha ..:)))
genelimiz 800 ün üstünde, bu hafta ortalama 900 ün üstünde olur haftadan haftaya böylece artış gösteririz inşallah
carpem de yazsın öğle sonrasında listeyi düzenlerim canlarım, ders çalışmaya gidiyorum şimdi
bol ders çalışmalı günler inşallah verimli geçer bütün haftanız, sevgiyle kalın

Kizlar mrb...
Bende lisyeye girmek istiyorum ama gecen haftanin sorularini toplamadim karisik cozdum ama bayada cozmustum aktif bi hafta gecirdim
artik bugunden itibaren tum sorulari tamamen toplayip hafyaya bildiriyim insallah

tamam canım, bugünden itibaren çözdüklerini toplarsın :)

kızlar şuana kadar 104 soru çözmenin mutluluğunu yaşıyorum iş güç hak getire
öğleden sonra devam etmeyi planlıyorum yoğunluk olmazsa akşamda vatandaşlığa bakıcam
güneşciğim o ilk üniteye bende kim bilir kaç kez çalıştım ama hiçbir kitabı beğenmedim
teorem almıştık eşim beğenmiş hatta baya anlamış bugünde ben başlıcam

bende geldimmmm
matematik:385
tarih:400
anayasa:100
türkçe:150
geometri :10
coğrafya:165
toplam: 1210 soru ayrıyeten tarih coğrafya anayasa matematikten konu çalıştım gelecek hafta daha ii olur işallahhhh:)

Elf'im toplayıp yazacagım hemen...Gec kaldım bugün özür...

Yavrum hemen yazıyorum...

Tarih=330
Cografya=450
Türkçe =115

Total=895

şimdiye kadar 163 soru çözdüm, bişeyler yiyip devam edeceğim sizlerin çalışmalar nasıl gidiyor kızlar

şimdiye kadar 163 soru çözdüm, bişeyler yiyip devam edeceğim sizlerin çalışmalar nasıl gidiyor kızlar

bende 157 soru çözdüm artık dinleniyorum evde devam edicem bir yandan iş bir yandan ders bir yandan camdan vuran güneş başım ağrıdı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…