2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydin kizlar verimli bir gün olacak ins
Bende 6.30 dan beri masa basindayim ama masallah cagdas benden korksun ramazan hoca super ya gkgy cim duobakcim allah razi olsun sizden ve ramazan hocadan ya tavsiyeleriniz cok ise yaradi hic anlamiyodum tikir tikir yapiyorum maşallahhhhhhh bana:)) yumusama ve kuresellesme kaldi. Bide asiri derecede genel kulturum artti ya artik tvdeki yarismalara katilabilirim:)))))))

Masallah deve sabrı varmıs...

:)

Kızlar günaydın hepinize... Yeni uyandım elimi yüzümü yıkayıp bir iki lokma bir sey atıstırıp oturuyorum hemen.

Yine guldurdn beni Carpem Allah da seni guldursn:))
Evet sabirliyimdr buyuzden cevre tarafından takdir edilirm genellikle:))

Senden de Allah razi olsn cancagizim.vaktin olursa özellikle kültür medeniyet videolarini da dinlemeni tavsiye ederm...
Dumanm sabah yazmasaydn durtecektm seni uyuyon mu bacim DİE:)
Ben de cagdasla cebellesiyom hyrlisi bakalım...

canım merhaba ramazan hoca dediğin kitabına mı çalışıyorsun....videosu falan mı var.....

canım merhaba ramazan hoca dediğin kitabına mı çalışıyorsun....videosu falan mı var.....

Ramazan yetginin Videosu canim youtube daki. Birsefer dinledim ve dinlerkende not aldim notu tekrar ettim ve soru cozdum gercekten sifir bilgim vardi ama simdi sanki genel kulturum tavan yapti:) adam cok guzel anlatiyo

Anayasa tekrari...

Durmak yok yola devammmm:)

Yavrukuslarm arada ses verin tekbasima kalmayayim buralarda

Ramazan yetginin Videosu canim youtube daki. Birsefer dinledim ve dinlerkende not aldim notu tekrar ettim ve soru cozdum gercekten sifir bilgim vardi ama simdi sanki genel kulturum tavan yapti:) adam cok guzel anlatiyo

Şu videolara ben de bakim bir...Cok metettiniz...

Anayasa tekrari...

Burdayım ben canım, az canım sıkıldı bir seye, agladım az önce, dagıldım bi, kalktım elimi yüzümü yıkadım, kafamı sıfırlayıp devam ediyorum hemen.

Caaaannnnn hayat uzulmeye degmiyo heleki onumuzde bi sinav varken. Salla gitsin en azindan bu donemde allah yardimcin olsun kuzum

Anayasa tekrari...

Canim sabah kalktim cagdas tekrari yaptim sonrada deneme cozdum berbat moralim cok bozuk 88 gecemiyorum hic hosbugunkude igrecti ne yapcam ya oysaki kendime guveniyorum konu eksigim de kalmadi ama turkce ya yetismiyo yada yetisecem diye yanlis cikiyo. Hangi dersten baslayim siralamam nasıl olsun offfg offff mate 1 saat ayirirsam fulluyorum hizim dusuk( 40 dk dada gk yi cozuyorum kaldi 20dk

Eğer gozyasini akitan sevgilinse ona ayirdgn zamana yazik....
Ama ailense ona bisey diyemiycem...
( Carpem biraz sert oldysa k.bkma, sen agliyorm faln deyince tutamadım kendimi içimden geleni yazdm..)

Kizlar yemek arasi verip sonra devam etcem...herkese iyi calismalar

canım topladım kendimi tamam...

Son düzenleme:
Caaaannnnn hayat uzulmeye degmiyo heleki onumuzde bi sinav varken. Salla gitsin en azindan bu donemde allah yardimcin olsun kuzum

Amin cümlemizin can can...Kendi haline bırakmaya karar verdim bir seyleri, akısına bırakıcam zaten. Her sey olacagına varıyor..

Amin cümlemizin can can...Kendi haline bırakmaya karar verdim bir seyleri, akısına bırakıcam zaten. Her sey olacagına varıyor..

Canım üzülme bu dönemde zor ama bazı şeyleri boşvermeye çalış tabi ailenle ilgili bir durum değilse. Hepimiz gerginiz bir de bu dönemler

Merhaba kızlar ben çok giremiyorum ama girince şöyle bakıyorum yazdıklarınıza. Bende sabah kütüphaneye gittim geldim Türkçe dilbilgisi baktım soru çözdüm mat ve vatandaşlığa bakacağım

İhtiyacin 4 saatlik anayasa tekrarini dinliyorm ve kisa notlar aliyorm iyi geldi anysdan unuttugm yerleri hatrladm ve de any tekrarim dusundgmden daha kisa surcek boylece zaman kazanmis olcam 10 dk ara verdm topige göz atym dedm

Yavrukusum herkes mat a bir saat ayirip fullemek ister ama snv zor oldgu icn degl sure kisitli oldgu icin yapamiyor millet eger mat a bir saat ayirirsan diger taraflarda kalan surede bocalarsn.normalde herkes türkçeye 30-35 dk ayiriyor( bende öyle yapiyorm)mat a 45dk tar-cog-vat da 35-40 dk arasi ayiriliyor geriye kalan 5- 10 dk arasndada kodlama ve hizli bir seklde bos birakilan sorulara goz atiliyor bende boyle yapiyorm.sen anladgm kadryla turkceden yeterli soru cozmedgn için yavassn paragraf soru cozumune agrlik ver, hergun 50 soru faln coz aninda hizinda netlernde artar.

Benim siralamam turkce- tarih- cog-any ve en son sozelleri bitirmenin rahatligiyla mat a geciyorm..

Buarada 88 kotu bir net degl daha dur bakalm yeni basladn denemeye..
biraz deneme çoz pratiğini arttir netlern yükselir.

2012 birincisinin roportajini okudm çocuğun ilk gygk denemesi 55 mi 65 mi o civar biseymis.onemli olan moral bozmadan azmetmek..sabreden emek veren ve moralini yuksek tutan kazaniyor..

Son düzenleme:

internette var mı canım yoksa ihtiyacın kendisinin mi?

Duabakim dershane yine tuttu aksama kadar seni herhalde sesin cikmadi bugün kuzum iyimsn?

Canım üzülme bu dönemde zor ama bazı şeyleri boşvermeye çalış tabi ailenle ilgili bir durum değilse. Hepimiz gerginiz bir de bu dönemler

Ailemle ilgili degil canım..Öyle yapacagım artık..Baktım calısamıyorum, uzandım biraz uyumusum birkac saat sabahlamam lazım artıkın.

Son düzenleme:
merhaba kızlar
komşu topikten ziyaret ediyorum sizi ara ara. maşallah çok iyi çalışıyorsunuz
karşılığını alacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…