Gazdan payıma düseni alabilir miyim?
Kızlar bu vatandaslık belasından nasıl kurtulacagım ben? Önce x yayıncılıgın kitabına calısmıstım biraz, onu bıraktım. İnce bir kitap var onu bitirdim bastan sona konu, pegemin. Tüm videolarını izledim. Soru cözdüm bütün konulardan, baktım cok yanlısım cıkıyor. Bu sefer konu anlatımdan calısıyorum simdi, ince kitabın üstüne not ala ala. Yanlısım azaldı, ama ya cok uc seyler sorarlarsa ya:18:
Siz neler yaptınız? Nasıl hallettiniz bu illeti? Su kitabı bitirsem, cografya ve tarihe dönecegim göz atmam lazım. Bitse ya artık vatandaslık kusuyorum.Ben hayatımda böyle igrenc bir ders görmedim. Hukukculara Allah sabır vermis cidden. Zaten masadan hic kalkmıyorlardı biz yurttayken...
geçmişe kısa bi göz attım da canım ya benmde konular bitti ama tarih vatandaşlık unutuluyor son ana kadar tekrar üzerine de soru çözüm mü öneriyosunuz şimdi
bir de son 1 ay çalışıp kazanan mı oluyor
Çok garip duygular icerisindeym sanki hiçbirşey bilmiyormusum gbi...
Herşeye rağmen devam....
kahvaltyi yapip calismalarima kaldgm yerden devam etcem kuzucuklar herkese kolay gele..
Carpeeeemmmm bu son ay insanlıktan ciktik sankim yaaaaaa ....
Gazdan payıma düseni alabilir miyim?
Kızlar bu vatandaslık belasından nasıl kurtulacagım ben? Önce x yayıncılıgın kitabına calısmıstım biraz, onu bıraktım. İnce bir kitap var onu bitirdim bastan sona konu, pegemin. Tüm videolarını izledim. Soru cözdüm bütün konulardan, baktım cok yanlısım cıkıyor. Bu sefer konu anlatımdan calısıyorum simdi, ince kitabın üstüne not ala ala. Yanlısım azaldı, ama ya cok uc seyler sorarlarsa ya:18:
Siz neler yaptınız? Nasıl hallettiniz bu illeti? Su kitabı bitirsem, cografya ve tarihe dönecegim göz atmam lazım. Bitse ya artık vatandaslık kusuyorum.Ben hayatımda böyle igrenc bir ders görmedim. Hukukculara Allah sabır vermis cidden. Zaten masadan hic kalkmıyorlardı biz yurttayken...
canım tarihe bir an önce geç yetiştiremezsin bak zaman kısaldı vatandaşlık 15 soru ama tarih ve coğrafya 45 soru yaniii kuzummm
kpss sizden korksun arkadaşlar heyt......Aynen var ya...Ne gecem belli ne de gündüzüm. Biraz calıstım. Annemin yatagına uzanmıstım az, hış diye uyumus kalmısım. Arkadasım aradı, ona uyandım bi 10 dk filan anca oldu. Türk kahvesi yaptım onu iciyorum simdi ayılayım diye. Sivilcemsi yaratıklar alnımda pörtlemis simdi de stresten. Kafamı koparıp atasım var.
Bu arada kpss yi kaldırmayı rafa kaldırmıslar diye duydum. İnsanlar cok tepki göstermis.
Günaydın kızlar kolay gelsin hepinize..
Yarın alakamı kesmek istiyorum naletle artık :) Umarım yaparım.
Son ana kadar tekrar, ama hızlıca ve üstünkörü bir tekrar bence sonlara dogru. Eksik hissettigimiz yerler agırlıklı daha cok. Ayın 10'unda gene vat ve ayın 14'ünde tarih tekrar dersim var benim. 18'ine de Türkce. Ayın 13'ü dahil tüm tekrarlarımı bitirip sonra full deneme yüklenmeyi planlıyorum dershane, milli küt ya da adnan ötükene gidip (Kocaman da bir İNŞALLAH yazim) Belki karsılasırız bu arada seninle Adnan Ötüken'e gidersem. :)
Ben uyudum kızlar gece kalkacagım gene...
canım tarihe bir an önce geç yetiştiremezsin bak zaman kısaldı vatandaşlık 15 soru ama tarih ve coğrafya 45 soru yaniii kuzummm
kpss sizden korksun arkadaşlar heyt......
merhaba nasıl gidiyor çalışmalar....
ben hem iş hem kpss bir arada gtürmeye çalışıyorum ama çok eksiğim var....
mate de temelim iyi ama çok yavaş olduğumu farkettim deneme çzerken...
şimdi şöyle planladım kendimce zaten zaman az...
en çok hani konulardan soru geliyorsa mate de ona yoğunlaşacağm......
ben vatandaşlık noktasında şunu söyleyebilirim.....çok nankör
geçen yıllardan biliyorum...günceller zaten sürpriz malum.....
vatandaşlıkta çok zaman kaybedip tarihle coğrafyayı ihmal etmeyin derim....
çünkü vatandaşlık çok iyi bilinsede şans....
ama tarih hele coğrafya daha garanti......yada türkçede yanlışınız çıkıyorsa ona yoğunlaşın....
tabi her sorunun katsayısı aynı değil ama yanlış yapıncada zaten bir faydası olmuyor...
nacizane düşüncem....
bu saatten sonra mate da hızlanamam değilmi ya.
ben yinede iş ten fırsat buldukça çalışıyorum canlar.....
sizlerde aklıma geliyorsunuz...
kpss nin kaldırılmaması benim işime gelir.....
iş yerinde çok sorunlarım var......
kaldırılacak diye bu yıl girmeye karar verdim....
biliyorsunuz nisanda başladım çalışmaya buraya yazmıştım.....
işten istifa eder oturur bir yıl adam gibi çalışırım....
carpe__diem canım kurstan mı öğrendin....
net olarak nerden öğrenebiliriz.....
geçen burada sormuştum.....
sağolsun Helena cevap verdi....
kursa gidiyorya hocalardan öğrenmiştir diye düşündüm ama hocalarda tam olarak bilmiyormuşşşş....
bilginiz olursa paylaşın olurmu......
canım 5 de mi kalktın helal olsun sana....
evet canım karşılaşabiliriz
ben bu ara gitmemeyi planlıyorum çok kalabalık oldu
sıra falan beklemekle vakit kaybetmeyim dedim bakıcaz artık.
günde kaç saat dersin başındasın canım ortalama
az sonra ihtiyaç 2. denemeyi çözeceğimm
kızlar siz neyapıyorsunuzz
elifmt hiç görünmüyor merak ediyorum işallah ders çalışmayı bırakmamıştırr
Düğünü insaati mi biter memeleketn Carpemm sallaaaaa...
Tarihten cagdasa kadr tekrarimi bitrdm ve osymnin son 10 yilda yaptigi snvlarn tarih sorularini cozdm çok sukr..
Devam etcem bakalm gozlerm kapanana kadr..iyi calismalar canlar..
Bitmez yavru, hele yaz geldi ki ohoo. Kulagıma kulaklık taktım ne yapim.
Deneme sonucum. 67 net😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haline sukret ben 7 aydr kulaklikla calisiyorm:) gunboyu hep TV acik olduğu icn (ya Esim bakiyo yada kizim)artık seslere de duyarsizlastm bazen kulakligi takmayi unutuyorm ama sanki TV nin sesini de hic duymuyorm son halim bu yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?